Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serinletici Topic`in Ardından Dondurma Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim Patiler En çok neyli dondurma severler bakalım :)

misal ben cart dor profiterollü Seviyorum

hadi göreyim sizi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
carte dor seviyorum. özellikle karamelliyi. sırf ondaki karamel tanelerini satsalar bile alırım. onun dışında tabii karamelli dondurma yerine çikolatalı dondurmayı daha çok sevdiğimden çikolatalı cartedor alırım.
special midir nedir onu kastediyorum bu arada.

diğer bir sevdiğim dondurma, algida süper cornetto. çikolata ve fıstıklısı süper.

bi de mado dondurması var. onun fıstıklısı çok hoşuma gider.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Haziran 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya birde şey dondurma oluyor adını tam bilmiyorum bak böyle pembe birşey içinde meyve parçacıkalrı var ben bitiyorum ona yaaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!

Mesaj tarihi:
dondurma sevmiyorum.
hele kahramanmaraş dondurmacılarını dövesim gelir.[signature][hline]valandil ownz j0o!
don't rely on us to get you high.
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
ben ne bulursam yerim şu anda felaket berbat bi durumdaım we canım ssoguk bişiler istio dolapda bomboşşşşşşşşşşşşşş[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!!
Mesaj tarihi:
quantele sanan benim öteki topici öneririm serinleme taktikelri bak bi altta duruyo en sevdiginiz serinletici diye

*!Reklam Yapar *[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Mesaj tarihi:
2 Yemek kaşığı Dondurmayı Bi fincana koyuyoruz üstüne 2 tane buz atıp birazcık şeker ilave ediyoruz ardından 500 ml lik Frukomuzu boşaltıyoruz mükemmel karışım arkadaşlar iddaa ediyorum eğer bunu yiyip serinlemezseniz gelin suratıma tükürün...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
kutu içinde olanları düşünecek olursak carte dor karamelli ve profiterollüyü çok severim

digerleri arasında da süper cornettonun kaymaklısını, özellikle içindeki krema yüüznden, çok severim, magnumun da ufak karamelli bir dondurması vardı(nugger olabilir belki), o da favorilerimdendir. Bu sene çıkarttılar mı bilmiyorum ancak magnum sandwich de güzel bir alernatif olabilir[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Ekmek tatlılı güzel evet :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
:) Böe[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
bi de bi zamanlar Algida'nın üstünde ufak rengarenk tanecikler olan , garip ve muhteşem tatlı bir dondurması vardı , ben de onu özlüyorum

ayrıca Bursa'da yediğim Pepe(yanılmıyorsam) markalı dondurmanın Jojo çeşidinin fındıklısı enfesti , her yaz Bursa'da bulduğum yerde yerim...[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
said:
elma, 13 Haziran 2005 10:50 tarihinde demiş ki:
ekmek tatlılı dondurma

said:
RedallHoor, 13 Haziran 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
Ekmek tatlılı

ekmek kadayıfı olmasın o?
ekmek tatlısı nerden çıktı?
kaymaklı ekmek kadayıfı...
  • Yeni Oluştur...