Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gorillas yeni albüm.

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Alan edinen arkadaslar var mi ? tv de çikan bi feel good inc. var oda süper bir sarki :D Demon Daysti sanirim albümün adi. Gorillas i çok severim alan var mi yeni albümünü ? Nasil alalim mi :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

amann adi gorillaz çoul olarak yazdim aklim kraismis simdi aresten çekiyorum muhtesem bisi ilk demon days i indirin daha sonra da dont lost get a heaven i indirin. dont lost get a heaven muhtesem çok güzel yaa sardi baya :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Sosyal ağlarda paylaş

sana o zaman eski albümlerinden clint eastwood u öneriyorum :) efsanenin baslangicidir kendisi :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk albümleri de hoştur bol bol torenti de var etrafta çekin gitsin.
feel good inc. hoş şarkı kanımca. şu zenciler daha az anırsalar(tamam gülersin de öeh) çok daha hoş olacak bir şarkı:)
albüm çıktı ha.... hmmmm....[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...