OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben online sitelerdeki araştırmamda bu isme rastladım..daha çok bilgisi olan var mı..hani online bi Pirates hiç de fena olmazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 o siteyi link etsene görelim araştıralım ona göre? bi ara Online korsan oyunu cıkcaktı noldu bilmiyorum.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok sea dogs gibi olacak bu. gerektiğinde sahile inip kılıçdövüşü yapıcaz gerektiğinde denizlerde RPG tabanlı oyunda upgradeli gemimizi düşmana karşı kullanıcaz.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 link werseniz...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 http://disney.go.com/pirates/online/index.html[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben link veremeyeceğim..gözüme reklamı çarptı hangi siteyse...ayrıca o korsanlı oyunun adı "Pirates of Burning Sea"..the burning de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 merlinin kazanındada diyordu onu[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok bi pirates of the burning sea var bi de pirates of the caribbean online var. farklı oyun onlar..[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 O_O direk tepkim bu oldu:) çıkarsa ciddi süper olur.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bethesda nın single player pirates ini bile bayağı süre oynamıştım..kara inci yi alana kadar..o haliyle online oyun olsa bile tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 OIHA!! süper bu oyun cıksın Close beta tester olmayan Top olsun :D bu oyun cıksın aylık 25$ olsun yine veririm.Ç ok harika olcak bence.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :D beta testine işallah alırlar..ama bug lardan kafayı yersin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ekstrem süper ya ticaret falan offffff[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar