Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattan hiç zevk almayanınız varmı?

Joker

Öne çıkan mesajlar

bende bu aralar cok sıkıldım :) .. havalar degişti ya belki ondandır :)bole kişilere tavsiyem cok sıkıldıgınızda yapacak bişi bulun her zaman yaptıklarınızın dısında olsun..ben mesela sıkıldım ulann diye bağırma durumuna geldigimde acıyorum counter strike oynuyorum 1 saat piskolojim yerine geliyo :)

bi de sole 60 karakterin var gir oyna kes birilerini diyen tiplere de kıl! oluyorum..60 oluyosunda sanki cs bu 15-20 dk adam kesip stres atıyım diyecek duruma geliyosun sanki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok klişe gelicek biliyorum;ama yaş ilerledikçe hayattan daha iyi zevk almayı öğreniyorsun bence..Çok keyifli değil belki acı şeyler yaşamak ,yine de hayatta iyi bi yan bulup keyif almalasın.Hani ben de orta yaşlı falan değilim de benim edindiğim tecrübe budur bu yaşıma kadar.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne biliyim ortam bayıyor beni :I
işte bilgisayar başıda forum fln,
ama o da idare etmiyor kardeşim...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse böyle zaman geçmicek ben yatanzi en iyisi...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Sosyal ağlarda paylaş

asıl klise olan su

Dısarı cık dolas biraz hava al iyi gelir..

resmen yazmak icin yazılan gereksiz sacma bisidir..

misal ben gecen aylarda bi vize sınavına hic calismamistim sınavdan onceki gece stres oldum o saatte ne calısılır ne de baska bisi yapılır..elim titriyo kesin kopya falan cekemezsem 0 alıcam dusun dusun napılır ne edilir..dedim yatıyım sabah ola hayrola :) yattım saat 10 bucuk ta falan sabah akadar deliksiz bi sekilde uyudum sabah sınava giderken lay lay lom bisi sekilde girdim sınava sansima kolay sorulardı tabi hic calısmıyarak gecemedim ama kurtarılacak not aldım :)

bole durumlarda en cok ne seviyosanız onu yapın duruma gore karar verin orda acsam wow oynasam ya da baska bi oyun hic bi katkısı olmayacak daha kotu bi duruma dusecektim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 12 Haziran 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
hatun fln tavlamaya çalış oda mı olmuyo tık yok mu tık

ehh bole postları gorunce paticik in katkısından kaygı duyar oluyorum :) ne guzeldi eskiden bi topic acardin yardımlar vs simdi millet dalgaya vurmus post mu kasıyo belli degil yazsa da olur yazmasada olur msj lar atıyo ohoo :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 12 Haziran 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
müzik dinle

hehe Ludacris bi şarkı yapmış onu dinliom loop ta :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 12 Haziran 2005 03:18 tarihinde demiş ki:
said:
HasMez, 12 Haziran 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
hatun fln tavlamaya çalış oda mı olmuyo tık yok mu tık

ehh bole postları gorunce paticik in katkısından kaygı duyar oluyorum :) ne guzeldi eskiden bi topic acardin yardımlar vs simdi millet dalgaya vurmus post mu kasıyo belli degil yazsa da olur yazmasada olur msj lar atıyo ohoo :)

gözünü sevim şunu söyleme işte bana önceki postuma bak sonra söyle. ordaki muhabbetin üstüne geyik olsun diye söyledim.zaten dk başı banlanıyorum post kasmama gerek yok.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 12 Haziran 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
said:
Grom_Hellscream, 12 Haziran 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
müzik dinle

hehe Ludacris bi şarkı yapmış onu dinliom loop ta :)

system of a down-will they die for you

bunuda dinle bi:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 12 Haziran 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
Hayattan hiç zevk almayanlar ne yapıyor ben can sıkıntısı çekıyorum...
oratama girdiğimde insanların boş muhabbetleri fln boğuyor beni...
bişi yapasım flnda gelmiyor hevesim kaçtı hayattan...
siz ne düşünüyorsunuz ne yapıyorsunuz?

kesinlikle +1 millette kaçıp kafamı dinlemek için yer arar duruma geldim bu yaşta..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]Vicious, 12 Haziran 2005 11:23 tarihinde demiş ki
kesinlikle +1 millette kaçıp kafamı dinlemek için yer arar duruma geldim bu yaşta..

daga cık daga sana o gıder...[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder
Swordsmanship is an Art of Murder
But I Prefer To Use My Sword To Protect
-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...