mentalman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 İspanyol gazeteleri CSKA Moskova'ya transfer olan futbolcunun 2006'da Chelsea'de forma giyeceğini yazdı. Sizce doğrumu? Kaynak: Hürriyet[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 nihat'ın chelsea'de kadroya girebileceğini düşünmüyorum cska'da rahatlıkla oynarda.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 zannetmem...! Chealsede oynayamaz en iyisi cska.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abramovich nihat ın cska daki performansına göre buna karar vericek elbette. eğer ekstra iyi bi performans gösterirse chelsea ye alır, yok cska ya ancak yetiyosa cskada bırakır[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 valla giderse iyi olur bizim de cebimize para girer :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: uncla, 11 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: nihat'ın chelsea'de kadroya girebileceğini düşünmüyorum cska'da rahatlıkla oynarda. nasıl oynayamaz anlamadım adam genç birincisi 2. si ise azim var adamda[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 forvet çok, yeni geldiği için eskileri kesmesi zor olur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ama şöylede bi durum var chelsea de bu para varken nihat yerine daha bi iyisini alır[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 chelsea ye parayla gitmicekki abramovic sağ cebinden alıp sol cebine koyucak iki takımda onun ayrıca bence ingiltere tam nihata göre bi lig iyi işler yapacağına inanıyorum cska ve chelsea de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Nihat Çelski de rahatlıkla oynayabilecek kapasiteye sahip.Kullanırsa kapasitesini neden olmasın[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 adam genç azimde varda chelsea'deki hucum hattındaki adamlar kadar iyi olamaz asla.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Çelski deki hücum hattı pek etkili değil bana göre,gollerin çoğunu ortasaha attı bu sezon dikkat ettiysen.Drogbanın son vuruşları kötü,kezman vasıfsız,tipik bi golcü,gudjohnsen iyidir ona bişe diyemicem ama formda bi Nihat deler geçer bunları.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 inşallah yanılırım chelsea'nin vazgeçilmezi olur nihat.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ronaldo,figo,zidane 2006 da gs de[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nihat chelsea'ye gitsin tabi ama bu kesin bişeymi abramovich in seneye onu oraya alacağı lafta kalan bişi yani rusya gibi göz önünde olmayan bi lig yerine ingilterenin herhangi bi tkaımına bile gitse daha çok prim yapardı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 insallah ole bısı olurda pek zannetmıyorum.cunku ıngıltere yan topla gole gıdıyo genelde.nihatında çöl devesi gibi boy olan defansın arasından kafa golu atabılecegını pek dusunmuyorum :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 momo aksine chealse de oynarsa nihat iyi oynayabilir (joe coledan lampardan vs. den süre bulursa) farkındaysan chealse klasik ingiliz kanat sistemiyle oynamadı bu sezon ve çok iyi bir sezon geçirdi kafa golu çok yok genelde orta sahadan gelip atıyorlar, ki nihat ingilizlerin hantal savunmacılarını çok rahat çalımlar[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Kadroda yer alması gerçekten biraz zor olabilir...[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hürriyet diyorsa inanmıyacan[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar