Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nihat 2006'da Chelsea'de....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zannetmem...! Chealsede oynayamaz en iyisi cska.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Mesaj tarihi:
abramovich nihat ın cska daki performansına göre buna karar vericek elbette. eğer ekstra iyi bi performans gösterirse chelsea ye alır, yok cska ya ancak yetiyosa cskada bırakır[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 11 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
nihat'ın chelsea'de kadroya girebileceğini düşünmüyorum cska'da rahatlıkla oynarda.

nasıl oynayamaz anlamadım adam genç birincisi 2. si ise azim var adamda[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
ama şöylede bi durum var chelsea de bu para varken nihat yerine daha bi iyisini alır[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
chelsea ye parayla gitmicekki abramovic sağ cebinden alıp sol cebine koyucak iki takımda onun ayrıca bence ingiltere tam nihata göre bi lig iyi işler yapacağına inanıyorum cska ve chelsea de
Mesaj tarihi:
Nihat Çelski de rahatlıkla oynayabilecek kapasiteye sahip.Kullanırsa kapasitesini neden olmasın[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Çelski deki hücum hattı pek etkili değil bana göre,gollerin çoğunu ortasaha attı bu sezon dikkat ettiysen.Drogbanın son vuruşları kötü,kezman vasıfsız,tipik bi golcü,gudjohnsen iyidir ona bişe diyemicem ama formda bi Nihat deler geçer bunları.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
nihat chelsea'ye gitsin tabi ama bu kesin bişeymi abramovich in seneye onu oraya alacağı lafta kalan bişi yani rusya gibi göz önünde olmayan bi lig yerine ingilterenin herhangi bi tkaımına bile gitse daha çok prim yapardı bence
Mesaj tarihi:
insallah ole bısı olurda pek zannetmıyorum.cunku ıngıltere yan topla gole gıdıyo genelde.nihatında çöl devesi gibi boy olan defansın arasından kafa golu atabılecegını pek dusunmuyorum :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir.
Mesaj tarihi:
momo aksine chealse de oynarsa nihat iyi oynayabilir (joe coledan lampardan vs. den süre bulursa)
farkındaysan chealse klasik ingiliz kanat sistemiyle oynamadı bu sezon ve çok iyi bir sezon geçirdi
kafa golu çok yok genelde orta sahadan gelip atıyorlar, ki nihat ingilizlerin hantal savunmacılarını çok rahat çalımlar[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

• Admin
Mesaj tarihi:
Hürriyet diyorsa inanmıyacan[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
  • Yeni Oluştur...