ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Rockncoke 2004 te cıkmış bri grubun parçasını arıyorum grup SLY & ROBBIE TAXIGANG parça rockncoke reklamlarında cıkmış bir parça, bariz bir şekidle reggea ritmleri falan içeriyormuş, bir ara sadece bass falan kalıyormuş, grubun da en ünlü parçası olabilirmiş bulabilen olursa title olarak bonkıraşır yazıdırıcam(bullshit!) kolay gelsin=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bone um canım cigeirm, parçayı söyleseydin bir de=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 up! bu arada bir parça daha sorucam In Flames'in bir parçası, ismi fransızca olabilri emin deiglim, ama ingilzice deigldi kesinlikle enstrümental ve akustik bir parçaydı, ortalarında bir ara duruyor, sonra tekrar başlıyordu, kısa da bir parçaydı bu kolay da, üsttekini de istiyoruz...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hmm inflames-acoustic medley olabilir mi kine o parça?[signature][hline]Your Ad Here!
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 satellites and astronauts?[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sanmıyorum, başka bir adı var mıydı bilmiyorum açıkçası, bilgisayar format yemeden önce yüklemişitm, ismi ingilizce olmadığı için hatırlayamıyorum zaten satellites and astronauts sly&robbie taxigang için mi?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ne bileyim , akustik diyince aklıma bi metaphor geldi bide satellites and astronauts , eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Pallar Anders Visa ?[signature][hline]Still Goin' Wild !
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet bu bu, dinlememe gerek yok hatırladım ismini görünce saolasın=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Rica..ne demek.[signature][hline]Still Goin' Wild !
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nece bu arada bu?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Jester Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 İsveççe tabi ki. Şarkı da İsveç halk türküsü kıvamında bişi zaten.[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race [Bu mesaj Jester tarafından 12 Haziran 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 12 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki: up! bu arada bir parça daha sorucam In Flames'in bir parçası, ismi fransızca olabilri emin deiglim, ama ingilzice deigldi kesinlikle enstrümental ve akustik bir parçaydı, ortalarında bir ara duruyor, sonra tekrar başlıyordu, kısa da bir parçaydı bu kolay da, üsttekini de istiyoruz... Hm Fransızca diil ama böyle bir parça hatırlıyorum... The Man Made in Good(God'da olabilir) mu? Jesperın show yaptıı parça? Jesper's Bass Show rulaz :)[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Jester Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Zaugna'nın sorduğu şarkı Pallar Anders Visa idi. Senin söylediğin ise Colony'deki Japonya Bonus Tracki Man Made God. Ayrıca Jesper gitarist, bassist değil.[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sly&robbie cok eglendirmisti gecen sene, ahh ah. ama sanirim senin soruna cevap olmuyor bu =)[signature][hline]Piiys
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet, aslında benim sorum da degil, bir arkadaşın sorusu, dedim patide bilirler kesinlikle falan diye, "sanmam" falan dedi, gurur meselesi yaptım kendim bulsam da birisine söylicem o yazsın, adama kapak olsun[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bi soru daha sponge bob the movie de sponge bobun filmin sonunda gitarla çaldığı şarkının orjinalinin adı.. koro bölğmlerinde rock deyip çümlesine devam eden bi nakaratı vardı.. şarkının tarzını ve kullanılan baladlara bakınca 70 lerin tarzında bi parça . şarkıyı söyleyen orjinal ses çok tanıdık geliyo zira ben 70 ler hayranıyım.. yardım edin neydi bu şarkı[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
mortalsin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: lizardking, 12 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: bi soru daha sponge bob the movie de sponge bobun filmin sonunda gitarla çaldığı şarkının orjinalinin adı.. koro bölğmlerinde rock deyip çümlesine devam eden bi nakaratı vardı.. şarkının tarzını ve kullanılan baladlara bakınca 70 lerin tarzında bi parça . şarkıyı söyleyen orjinal ses çok tanıdık geliyo zira ben 70 ler hayranıyım.. yardım edin neydi bu şarkı Filmi izlemedim ama büyük olasilikla Twisted Sister - I Wanna Rock'tan bahsediyorsun. I wanna rockk.. ROCKK!! ehehe
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hansi? bulamadık abi cevabı=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
mortalsin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 SLY & ROBBIE TAXIGANG un parçasini bilen çikmayacak eminim :) Ben 1 ay aramistim 8-10 tane parçalarini indirdim (onlarida zor buldum) hiç biri degildi..
mortalsin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Simdi biraz hatirladimda SLY & ROBBIE in o sarkisinda "after midnight" gibim bi nakarat vardi ve bol bassliydi.. ama yine bilen çikmiyacak :(
Öne çıkan mesajlar