Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etiraf edirem !!

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

bone gülermiş ne güzel gülermiş pekde güzel gülermiş[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

[Bu mesaj Gothic tarafından 13 Haziran 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

CANLI-OLU Yaş : 24 Cinsiyyet : Kişi Şeher : Bakı
HAMINIZA SALAM!

Yarıldım ben bunu okuyunca valla ne yalan söyliyim :d

Adam var diyir menim gunahim yoxdu. sorushursan ne ishle meshgulsan diyir hech qumar oyniyiram
buda iyidir :d

[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary

[Bu mesaj huntercik tarafından 13 Haziran 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leath, 07 Eylül 2004 11:58 tarihinde demiş ki:
yabancilarda turkiye turklerinin konusmalariyla ayni sizin gibi dalga geciyor..yani biz en azindan digerleriyle dalga gecmezsek iyi olur diye dusunuyorum

Leath'a katılıyorum, adamlar kendi dilleriyle bişeyler yazmışlar. kendi kültürlerinden, günlük yaşayışlarından bişeyler aktarmışlar. bence dalga geçilecek olan onların az gelişmişliği değil, görece gelişmiş toplumların az gelişmiş toplumlarla dalga geçmesi.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HAMINIZA SALAM! MENIM RUHUM COX NARAHATDIR MEN HELE HEYATDA HECNE ELDE ETMEMISHEM !! HEC NE !COX ISHLER GORMEK ISTEYIREM HEC NE ALINMIR!! BEZMISHEM HEYATDAN! OLMEK ISTERDIM AMMA HELE OLMUREM!YASHAYIRAM! OZUMU OLDURMEK ISTERDIM!!OZUNU OLDURMEKSE EN BOYUK GUNAHDIR!CENETE VE CEHENNEME AXIRET HEYATINA INAMIM BOYUK OLDUGUNDAN BU MENIM QARSHIMI KESIB!!! ELE MEN HEQIQETEN CANLI OLUYEM!!OLU ILE MENIM HEC BIR FERQIM YOXDUR!! BIR ISHIM YOXDURKI MEN GEDIM ISHLEYIM ISHIMLE BACARIGIM VE QABLIYYETIMLE UCALIM! NEYSE BIR O GUN TEZ GELSEYDI CANIM QURTULARDI!! AMMA HEC BIRINIZE BELE DEPRESSIYAYA QAPILMAGI ARZU ETMIREM!! HER BIRINIZIN HEYATINIZ PARLASIN UZUNUZ GULSUN BU DUNYANIZDA AXIRETINIZDE CENNET OLSUN!!

zahuudsha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...