Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: MartinLGore, 13 Haziran 2005 08:02 tarihinde demiş ki: Yani diyor ki; bir müslümanın 3 kase balı varsa hepsini yesin, cırcır olsun.... lol buna çok güldüm pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bone gülermiş ne güzel gülermiş pekde güzel gülermiş[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] [Bu mesaj Gothic tarafından 13 Haziran 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 laan bun ebee..yarıuldım be..bütün msn e dağıttım valla ...ulan yogh böle bişiy yaa...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sitenin reqlamını yapamyin :) pliss[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu adamlar yine düzgün seyler yazııyor, bizim abaza türkler adamın aklına cins cins seyelr sokuyor.. s[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: MartinLGore, 07 Eylül 2004 07:30 tarihinde demiş ki: Xoşlanmadığınız etiraf cavablarının alt terefinde Silinmesi üçün xeber et linkine basın men de silim Kömekleriniz üçün teşekkür edirem Olay budur :D[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 CANLI-OLU Yaş : 24 Cinsiyyet : Kişi Şeher : Bakı HAMINIZA SALAM! Yarıldım ben bunu okuyunca valla ne yalan söyliyim :d Adam var diyir menim gunahim yoxdu. sorushursan ne ishle meshgulsan diyir hech qumar oyniyiram buda iyidir :d [signature][hline]swift,silent,deadly mercenary [Bu mesaj huntercik tarafından 13 Haziran 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Leath, 07 Eylül 2004 11:58 tarihinde demiş ki: yabancilarda turkiye turklerinin konusmalariyla ayni sizin gibi dalga geciyor..yani biz en azindan digerleriyle dalga gecmezsek iyi olur diye dusunuyorum Leath'a katılıyorum, adamlar kendi dilleriyle bişeyler yazmışlar. kendi kültürlerinden, günlük yaşayışlarından bişeyler aktarmışlar. bence dalga geçilecek olan onların az gelişmişliği değil, görece gelişmiş toplumların az gelişmiş toplumlarla dalga geçmesi.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sorry birisi yazmis :( 2. oldu benimki [Bu mesaj vimpir tarafından 13 Haziran 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 azeri itirafları hoş olmuş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Üzvlük adı Mexfi Söz Kullanıcı adı Şifre Lool[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yanlız isimlere dikkat ettiyseniz bizimkilere cok benziyo aruz = arzu rovshan = rahşan falan eah *! azeri aramaya gider *[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: HAMINIZA SALAM! MENIM RUHUM COX NARAHATDIR MEN HELE HEYATDA HECNE ELDE ETMEMISHEM !! HEC NE !COX ISHLER GORMEK ISTEYIREM HEC NE ALINMIR!! BEZMISHEM HEYATDAN! OLMEK ISTERDIM AMMA HELE OLMUREM!YASHAYIRAM! OZUMU OLDURMEK ISTERDIM!!OZUNU OLDURMEKSE EN BOYUK GUNAHDIR!CENETE VE CEHENNEME AXIRET HEYATINA INAMIM BOYUK OLDUGUNDAN BU MENIM QARSHIMI KESIB!!! ELE MEN HEQIQETEN CANLI OLUYEM!!OLU ILE MENIM HEC BIR FERQIM YOXDUR!! BIR ISHIM YOXDURKI MEN GEDIM ISHLEYIM ISHIMLE BACARIGIM VE QABLIYYETIMLE UCALIM! NEYSE BIR O GUN TEZ GELSEYDI CANIM QURTULARDI!! AMMA HEC BIRINIZE BELE DEPRESSIYAYA QAPILMAGI ARZU ETMIREM!! HER BIRINIZIN HEYATINIZ PARLASIN UZUNUZ GULSUN BU DUNYANIZDA AXIRETINIZDE CENNET OLSUN!! zahuudsha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben bu dili ingilizcenden direk türkceye çeviren programlar gibi görüyorum. i love you == men seviyom seni çok benzemiyor mu? çok tatlı gerçekten.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar