Eamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Thesithcode Benim ''Fallen'' ile birlikte en beğendiğim ingame vidiolardan biri.Muzikler çok uyumlu sahnelerle.Oyunu oynayanlara,almak isteyenlere,star warsi sevmeyenlere bile tavsiye ediyorum izleyin;izlettirin. Filmden etkilenip imperialdan rebele dönenlere reçete olarak yaziyorum hergün yatmadan önce bir kez izleyin.(daha önce açildiysa kusura bakmayin ama arattim bulamadim) Kucuk Luke(küçük emrah improved vers)[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yürü be eamer kim tutar seni :D IMPERIAL ROCK (ehehe çok fazla gaza geldim :D)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 başka böyle güzel vidyolar varmı swg ile ilgili ? djk ljk vidyoları falan var demişlerdi nereden buluruz ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sahane bir video bence anakinin aynı ask acısı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 geçen haftalarda official forumlarda gördüm bu videoyu, ama sonra linkini kaybetmiştim, foruma yazamadım. süper bi video ya, hikayesi çok güzel düşünülmüş, görüntüler mükemmel ayarlanmış, müzikler de atmosfere uygun. harika ya izlemeyenler kesin izlesin yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Cidden iyi yapmışlar. Bende bunun gibi bir şey yapmayı düşünüyorum ama nasıl videoya çekerim tam bilmiyorum[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 fraps diye bir program vardı sanırım deno onunla yapıyorlarmış[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben de açılmıyo sayfa başka adres var mı?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 walla bende de acılmamıstı, firefox kullanıodm.. snra explorerla denedim acıldı..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar