Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

super size me

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

aslında vizyona acıcaktım ama ıcerdıgı konu yuzunden buraya acmayı uygun gordum.

dun televızyonda mc donalds hakkında bı adamın yaptıgı belgeselı ızledım. adam 30 gun boyunca her öğün mc donalds tan yemek yiyo ve 30 gün sonunda ölüm tehlikesi vs. oluşuyo. bunu kesin izlemeniz lazım. bidaha fast food yememeye karar verdim yani o derece..

"super size me"[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Oy canım milkshake çekti...

Bu arada belki bilmeyenler vardır söyliyim. yemeksepetinden sadece milkshake siparişi verebiliyorsunuz.. Min gönd. falan yok. Yani canınız soğuk içicek bişiler istedikçe söyleyebilirsiniz.. İzin veriyorum..

Bu da böyle bi anımdı işte...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

Abi döner,iskneder,kelle,işkembe,dil varken şu vereti niye yiyorlar anlamıyorum :P

[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

[Bu mesaj Zagg tarafından 13 Haziran 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haftada 3 gün fln mc donaldstan yiyodummanyka kilo yapıo kesinlikle yemeğin.Gerçi hala yiyorum bazen ama artık salatasını tercih ederim...Yinede her zmn mc donalds ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 13 Haziran 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
kilo yapma olayı diilki. yani karbonhidratın yuksek oluyo falan zayıf olsan da..
Ya bende hepsi az olduğu için, pek önemli değil benim açımdan. Beslenme Uzmanı'na gittim. Bana dedi ki; diet yapanlar ne yemiyosa, onlara ne yasaksa sende onları yiceksin. Yani aman Mc donalds tan yeme onun şuyu buyu fazla diye bişi demedi.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böyk.
mc donalds mi? bende önceden hep burger kingten yerdim ama son bi kac senedir baya saglikli beslenmeye basladim. Ama bu seferde cin yemegini abarttim =P dimi ciptek?
Bide Mc Donalds , Burger King vs.vs. gibi yerlerin ne kadar pis oldugu anlatiliyo...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 13 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
böyk.
mc donalds mi? bende önceden hep burger kingten yerdim ama son bi kac senedir baya saglikli beslenmeye basladim. Ama bu seferde cin yemegini abarttim =P dimi ciptek?
Bide Mc Donalds , Burger King vs.vs. gibi yerlerin ne kadar pis oldugu anlatiliyo...

nuggetları koca memeli ve yaşlı davuklardan yapıyolarmış. tatlı ekşi davuu da öle yapıyo olmasınlar? o_O[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 13 Haziran 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
var mı ev yemeği gibisi be ?

O kadar duygusal yaklaşmayalım ev yemeklerine. Yani ev yemeklerinin daha lezzetsiz ve az besleyici olduğu zamanlar olabiliyor. O zamanlar Mc'i deli gibi arıyosun.

Yani öyle anlar oluyor ki, evde kimse yokken veya yalnız yaşarken (özellikle erkekler) yaptığın ev yemeğini Mc Donalds'ın bir menüsüyle değiştirmeyi o kadar çok arzuluyorsun ki..

Ama şöyle düzeltebiliriz.

"Var mı annelerimizin yaptığı yemek gibisi ?"[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

supersize me de düşünemedikleri bir nokta var

hiç bir insan 30 gun boyunca böyle bir diyet uygulamaz
zaten 30 gun boyunca sadece salata yesek bile eksik kalacagımız bilimum maddeler olacaktır..

ama gerçekten helal olsun bu fast food rezilliğini mükemmel gözler önüne sermiş yönetmen... çok beğendiğim bir film/belgesel dir[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben sanırım evde kalmam
sarma - mantı - kuru fasülye - pilav - imambayıldı - dolma - krep - gözleme

bu bütün yemekleri yapabiliyorum hahahaha
ablama yemek yapmayı ööretiyorum lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Fast Food Yemiyorum Yorgan gibiyim Ne İş

:hrr:[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...