Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aslında vizyona acıcaktım ama ıcerdıgı konu yuzunden buraya acmayı uygun gordum. dun televızyonda mc donalds hakkında bı adamın yaptıgı belgeselı ızledım. adam 30 gun boyunca her öğün mc donalds tan yemek yiyo ve 30 gün sonunda ölüm tehlikesi vs. oluşuyo. bunu kesin izlemeniz lazım. bidaha fast food yememeye karar verdim yani o derece.. "super size me"[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bende izleyince gaza geldim diete başladım 15 dakka sonra algidanın reklamını gördüm vaz geçtim :)[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Alo-matik, 13 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: Bende izleyince gaza geldim diete başladım 15 dakka sonra algidanın reklamını gördüm vaz geçtim :) LoL :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Oy canım milkshake çekti... Bu arada belki bilmeyenler vardır söyliyim. yemeksepetinden sadece milkshake siparişi verebiliyorsunuz.. Min gönd. falan yok. Yani canınız soğuk içicek bişiler istedikçe söyleyebilirsiniz.. İzin veriyorum.. Bu da böyle bi anımdı işte...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :-O 4 senedir Mc donalt a gitmiyorum Taş gibiyim... :-P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Der Untergang'ı da konusundan dolayı tarih kısmına açmalıyız aynı mantıkla.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 13 Haziran 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 adam fastfood sux dior millet eve nerden fastfood siparis edilir adres veriyor :D[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hehehe bakalım benimki kaç saat sürücek mc yememe diyeti. hehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Abi döner,iskneder,kelle,işkembe,dil varken şu vereti niye yiyorlar anlamıyorum :P [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 13 Haziran 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: BeIlow, 13 Haziran 2005 14:28 tarihinde demiş ki: adam fastfood sux dior millet eve nerden fastfood siparis edilir adres veriyor :D Ya ben zaten zayıfım.. Diet yapanlar düşünsün..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kilo yapma olayı diilki. yani karbonhidratın yuksek oluyo falan zayıf olsan da..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 haftada 3 gün fln mc donaldstan yiyodummanyka kilo yapıo kesinlikle yemeğin.Gerçi hala yiyorum bazen ama artık salatasını tercih ederim...Yinede her zmn mc donalds ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Chiptech, 13 Haziran 2005 14:32 tarihinde demiş ki: kilo yapma olayı diilki. yani karbonhidratın yuksek oluyo falan zayıf olsan da.. Ya bende hepsi az olduğu için, pek önemli değil benim açımdan. Beslenme Uzmanı'na gittim. Bana dedi ki; diet yapanlar ne yemiyosa, onlara ne yasaksa sende onları yiceksin. Yani aman Mc donalds tan yeme onun şuyu buyu fazla diye bişi demedi.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 böyk. mc donalds mi? bende önceden hep burger kingten yerdim ama son bi kac senedir baya saglikli beslenmeye basladim. Ama bu seferde cin yemegini abarttim =P dimi ciptek? Bide Mc Donalds , Burger King vs.vs. gibi yerlerin ne kadar pis oldugu anlatiliyo...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Karbonhidrat iyi bisi, yemek lazim.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: vaniLLe, 13 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki: böyk. mc donalds mi? bende önceden hep burger kingten yerdim ama son bi kac senedir baya saglikli beslenmeye basladim. Ama bu seferde cin yemegini abarttim =P dimi ciptek? Bide Mc Donalds , Burger King vs.vs. gibi yerlerin ne kadar pis oldugu anlatiliyo... nuggetları koca memeli ve yaşlı davuklardan yapıyolarmış. tatlı ekşi davuu da öle yapıyo olmasınlar? o_O[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arbyss rlz üstüne tanimam[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mc donalds ve türevlerinden nefret ediyorum , 3 küsür yıldır gitmiyorum... var mı ev yemeği gibisi be ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 harbi haa tam onu diyecektim.Evde Krallar gibi yemek yaparım.Menemen ise favori yemeğimdir... :tup: Pis menemen yaparım ;^D I'm sick of being told to wait my turn.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: HymnOfSnuk, 13 Haziran 2005 14:45 tarihinde demiş ki: var mı ev yemeği gibisi be ? O kadar duygusal yaklaşmayalım ev yemeklerine. Yani ev yemeklerinin daha lezzetsiz ve az besleyici olduğu zamanlar olabiliyor. O zamanlar Mc'i deli gibi arıyosun. Yani öyle anlar oluyor ki, evde kimse yokken veya yalnız yaşarken (özellikle erkekler) yaptığın ev yemeğini Mc Donalds'ın bir menüsüyle değiştirmeyi o kadar çok arzuluyorsun ki.. Ama şöyle düzeltebiliriz. "Var mı annelerimizin yaptığı yemek gibisi ?"[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 super size me bir film, sinema film'i, dokumanter mantigi ile cekilmis bir sinema filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 supersize me de düşünemedikleri bir nokta var hiç bir insan 30 gun boyunca böyle bir diyet uygulamaz zaten 30 gun boyunca sadece salata yesek bile eksik kalacagımız bilimum maddeler olacaktır.. ama gerçekten helal olsun bu fast food rezilliğini mükemmel gözler önüne sermiş yönetmen... çok beğendiğim bir film/belgesel dir[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla ben sanırım evde kalmam sarma - mantı - kuru fasülye - pilav - imambayıldı - dolma - krep - gözleme bu bütün yemekleri yapabiliyorum hahahaha ablama yemek yapmayı ööretiyorum lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 iğrenç, böyle kusuyorlar falan öyk.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ben Fast Food Yemiyorum Yorgan gibiyim Ne İş :hrr:[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar