Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bebek bezi

Boklu

Öne çıkan mesajlar

çoğu reklam yalan. bunların kontrol edilip yasaklanması falan lazım bence. hele o temizlik reklamları yok mu, resmen kandırmaca. pril ve cilit bang bu işi iyice abartanlardan. kurtlar vadisinde elif, polatın sakallı resminden sakallarını siliyordu bir ara. photoshopta üst layerden sakalları siliyordu resmen. aynı taktiği kullanıyorlar.[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 13 Haziran 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
kosla oxi de öyle hiç bi boque yiyemio.3 Kutu aldık almaz olaydık. eauhaeu yalan ya reklamlar. :D

Onun reklamlar efsane zaten.
Kadın "beyaz şarap" diyerek giriyor ortama, adamın gömlekte kırmızı leke bırakıyor.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 13 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Artık onunla ilgili denetimler kontroller sıklaştı. Artık yalan bilgi, abartı gerçekdışı bilgi veremiyor üretici ürününün reklamını yaparken. İddia ettiklerinin hepsini ispatlamak zorunda..

Amann martin adamın nicke bak sende ciddi ciddi açıklama yapmuşsın .D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 13 Haziran 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 13 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Artık onunla ilgili denetimler kontroller sıklaştı. Artık yalan bilgi, abartı gerçekdışı bilgi veremiyor üretici ürününün reklamını yaparken. İddia ettiklerinin hepsini ispatlamak zorunda..

Amann martin adamın nicke bak sende ciddi ciddi açıklama yapmuşsın .D

Agresifim, kompleksliyim, Pati yazarıyım amma, perdelerimi kaldırdığım zamanda son derece duygusal kedi gibi bir insanım ben.. Cevap vermesem olmaz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

@martin

fazla duygusal olma :-)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 13 Haziran 2005 17:48 tarihinde demiş ki:

Amann martin adamın nicke bak sende ciddi ciddi açıklama yapmuşsın .D

ne kadar bok(lu) olsada, oda bir insan !
*gözleri dolar.... hüüeaa * =/[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 13 Haziran 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...