dory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Arkadaslar, benim sorunum eve kapanmak ile ilgili. Oss sınavının getirdigi etki mi bilmiyorum ama disari cıkmak istemiyorum, surekli evde oturuyorum, dershaneye bile gitmiyorum(hata bu belki ama evden dısarı adim atmak cok zor geliyor) Butun gun elimde test kitabı evde oturuyorum, ne verimli calişabiliyorum ne de adam gibi dinlenebiliyorum.Surekli "Ne olucam ben? Ya kazanamazsam? 1sene daha dershane mi cekicem?" soruları ile bogusuyorum.Yemek ve uyku duzenim hiç kalmadi, bugun fark ettim yaklaşik 2haftadır makarna ve ekmek-peynir-kola ile besleniyormusum.Durduk yere gozlerim doluyor, veya bazen elime ne gecerse duvara atmak istiyorum.Vereceginiz herturlu tavsiyeye acıgım, yalnız tek ricam dalga konusu edilmesin.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bende evdeyim yaklasık 1 haftadır falan hiç cıkmadım, gerekli olmadıkca da cıkmıyorum. Senin sorunun evde oturmakla alakası yok. SEninki direk öss stresi ve kaygısından ileri gelen birşey.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 rahatlamaya çalis, kendini birak böyle illa bu sene olcak die bir sey yok. Takill kendini illa kazancam diye sartlandirma veya kazanamazsam ne olcak korkusuna girme. Eger gerekli çabayi basindan beri gösterdiysen kazanirsin zaten, eger gösterip te kazanamazsan sanssizlik veya strestendir ailen anlayis göstercektir. SIKMa kendini o kadar :)[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben evde uyurken bile sıkılıyorum...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 lanet olası dersten dolayı evde çözebildiğin kadar çöz bende aynıyım hiç çıkmıyorum evden bi boşlukta gibiyim bi garip geçici bi süre sıkma canını kazanamassanda dünyanın sonu değil bi şekilde halloluyor herşey sıkma canını.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çık bi gez dolaş hava al rahatla eve dön derse devam "ya şöle ya böle" diye de düşünme(evet demesi kolay ama yap) nasılsa girip çıkacan bir yerlere girip devam edecen özetle: ev boğmuştur seni[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Zorla dısarı cık evden bi gez dolas. İstemiyosan da zorla yap, dısarı cıktıktan sonra cok daha iyi gelicek. Hem oss'yi eger kaybedersen sadece stresten kaybedersin. Bilgiden sora ossdeki en onemli faktor kendine guven ve strese kapılmamaktır. Strese kapılırsan cok daha basarısız olursun sınavdan.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Öss stresi adami bunalima sokuyo heralde ya.. bence bi gece arkadaslarinla cik , git kafalari cek rahatlarsin.. Rahatlayincada, calistiklarina konsantre olabilirsin.. Bisiylerden sikayetciysen ,ve bi hedefin varsa fedakarlikta yapmak zorundasin..Kas kendini yani . Bence simdi cik bi disari dolas, deniz kenarina in (varsa) yada sevdigin yerlere git.. *cesaret* tek basina gitmeni tavsiye ederim, kendini dinlersin adam gibi düsünürsün. devami kendiliginden gelir zaten, ilk adimi attiktan sonra..[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Benim 3. girişim olacak iki sene boyunca hiç takmamıstım bu sene önem verdim ve çalıştım. Kendimden fazlası ile taviz verdim keske daha fazlasını da verebilseydim. Sana önerim İlk önce git güzel bir yemek ye. Sonra kendine sor kazanmak istiyormuyum? cevabım stresinden belli ki evet olucak ozaman al son 10 yılın sorularını tersten baslayarak 2004-2003-2002 çözmeye başla sen 2000 e gelene kadar sınav gelmiş olacaktır. Ama inan sınavda suanki durumundan daha iyi olacaksın. Son anda da olsa elinden geleni yapmış olmanın mutlulugunu yasarsın. kazanamazsam korkusu (şimdi söylicem sözler ümütsiz vakalar için) ilk önce herkes üniversite okumak zorunda değil beni zorlamasalar hayatta kasmazdım. webmasterım girerdim bi yerde çalısırdım. birazda programlama biliyorum hayli yeterli. eminimki seninde çok iyi yaptıgın işler vardır. hatta okuyup istemediğin bir işi yaptıgında daha az para ve mutluluk getirecektir. eğer ilk senen filansa bence sen elinden geleni şimdi yapmaya başla sıkı beslen sabah spor yap erken saatte dershanene git soru çözmeye başla. hocalarınla ayak üstü beceremediğin konu varsa mantıgını kapmaya çalış. yani elinden geleni yap kazanamazsan daha ilk senen eminim ki seneye çok daha iyi bir yeri kazanırsın.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 şimdilik kafanı rahat tut öss öncesi kaygı, stress yapma. öss den sonrada kendine güzel bir sosyal aktivite bul. olmadı tatile çık. hiç olmadı git bir psikolaa o ne yapıcağını bilir.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 herkes ayni seyi soyluyo iste cikin dolasin b1rka ztn bugunden sonra cozucgn 5 test okadarda cok sey kazandirmicaktr psikolojini duzeltsen daha cok yarari olur bu arada biseyi duvara firlatma fantazini gerceklestir degersiz bisey bul ne bilm 3-5 kola sisesini al sokakta duvara butun gcunle firlat butun stresini aliyo insanin[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya o şişelerrden biri 1 nolu şişe ise :D[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kolay gelsin, ailenle konuşmaya çalış; insan kendini yanlız hissedince daralıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 insanın kendini yalnız hissetmesi en kötü şey.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 öncelikle "öss sınavı" koccccaman bir anlatım bozukluğudur aklında bulunsun çıkar çıkar belli mi olur!direk ÖSS bence sen 1 2 gün ara ver çalışma belli bunalmış sıkılmışsın bu senin yararına olur bana kalırsa olmadı balkona çık dışarı çıkmak zor geliosa temiz hava nihayetinde:)) kazanamazsam fikrini çıkar aklından en nihayetinde kazanan da var kaybeden de.sadece sınava gireceğini düşün sonucunu kimse bilemez şu anda tek gerçek senin ders çalışıo olman ve ii bi şekilde hazırlanmaya çalışman.daha sınava bile girmedin:)baktın olmuyor bir psikoloğa git çünkü öss hayatın önemli bi parçası ve olumlu olmasını istiyosun tabii ki öle de olmalı ama unutma HAYATIN DEĞİL!biraz daha gayret az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: dory, 07 Haziran 2005 11:32 tarihinde demiş ki: Arkadaslar, benim sorunum eve kapanmak ile ilgili. Oss sınavının getirdigi etki mi bilmiyorum ama disari cıkmak istemiyorum, surekli evde oturuyorum, dershaneye bile gitmiyorum(hata bu belki ama evden dısarı adim atmak cok zor geliyor) Butun gun elimde test kitabı evde oturuyorum, ne verimli calişabiliyorum ne de adam gibi dinlenebiliyorum.Surekli "Ne olucam ben? Ya kazanamazsam? 1sene daha dershane mi cekicem?" soruları ile bogusuyorum.Yemek ve uyku duzenim hiç kalmadi, bugun fark ettim yaklaşik 2haftadır makarna ve ekmek-peynir-kola ile besleniyormusum.Durduk yere gozlerim doluyor, veya bazen elime ne gecerse duvara atmak istiyorum.Vereceginiz herturlu tavsiyeye acıgım, yalnız tek ricam dalga konusu edilmesin. ben de geçen yıl lgs ye girerken böyle olmuştum aynı anlattıkların bende de vardı.bu böyle devam etmez..etmemeli..benim sınav da kötü geçmi,şti ama şöyle bi avantajım vardfı o gün tatil için yola çıktık böylece çok fazla düşünmemiş oldum .senin de bi tatile ihtiyacın var bence.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 git kardesini yoksada kuzenini falan dov gel[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kardsim küçük ,yazık be [Bu mesaj dory tarafından 09 Haziran 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: vaniLLe, 07 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: Öss stresi adami bunalima sokuyo heralde ya.. bence bi gece arkadaslarinla cik , git kafalari cek rahatlarsin.. Rahatlayincada, calistiklarina konsantre olabilirsin.. Bisiylerden sikayetciysen ,ve bi hedefin varsa fedakarlikta yapmak zorundasin..Kas kendini yani . Bence simdi cik bi disari dolas, deniz kenarina in (varsa) yada sevdigin yerlere git.. *cesaret* tek basina gitmeni tavsiye ederim, kendini dinlersin adam gibi düsünürsün. devami kendiliginden gelir zaten, ilk adimi attiktan sonra.. +1[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben de yanısını yaşadım. üni.nin 2. sınıfı biterken kurtulabildim! bence sınavdan sonra gez-toz.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abartmiyorum 2 ay boynca dısarı cikmadim ben karton sigaralari aldim ettim evde durdum cok keyifli bisi herkese tavsiye ediyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ewde muzık dınle çıp tıs lı bı sey acıp dıledıgınce dans et ıyı gelır :=([signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eğer kendini bu kadar kasarsan çalıştıkların da pek bir işe yaramaz, ayrıca bir sınavla sana değer biçen bir sisteme boyun eğme bence. oysa sen bu kadar kendini baskı altına alarak bu durumu kabullenmiş görünüyosun. her başarılı insan üniversite çıkışlı değildir ayrıca, eğer dünyadaki genel duruma bakarsan.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aynı olayları yaşadım ben de çoğu sınawzede arkadaşta olduğu gibi sonuçta üniversitediyim ama inan okula girmekle gelecek kaygın azalmıyo bu sefer de okulun kalitesi senin şeytanın bacağını kırabilecek donanıma sahip olma çabaların...gibi düşünceler içine düşüyosun bunu yenmek için de hayata karışmalısın ve gözlemlemek çok önemli bence 3 saatlik bi olay hiç bişeyi kanıtlamıyo tarihe adını yazdıranlara bi baksana[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Son 1haftanı ders kıtaplarına hic elini surme mumkun oldugun kadar stres ten uzak dur.Dısarı falan cık bu alanda uzmanların tavsiyeleride bu şekilde...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... [Bu mesaj Platon tarafından 13 Haziran 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar