Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OKS ye son 10 gün!!

d3n1z

Öne çıkan mesajlar

Ya kasmayın okulun o kdr öenmi yokmus ben bunu anladım.Hem çok iyi bi okula gitmek kötü bence.Sonuçta herkezin not ortalaması 5.00ken sizinki 4.95 olursa össde okul sonuncusu oluosunuz :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

ben 2000 yılında girdim evdekilerle inatlaşma uğruna beni kendi şehrimde bıraktılar bende hiç çalışmadım dershaneye filan de gitmedim 85 net yaptım yani dert etmeyin bana göre yaparsınız ya şimdi eski acılarım canlandı ah anne ah baba ah neden istanbulu ya of of[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

abiiii geçen sene berbattı bizzat kendim girdim biliyorum..hele o matematik var ya..alla allaaaaa insan görünce zaten şaka falan sanıyo .ben çevreme baktım soruları görünce millette tık yok herkes sakıin dedim bi salak heyecanlı yapamayan ben mi varım:-? o an uyuz olmuştum.sınav çıkışı hiçbi yeri kazanamayacağımı düşünüyodum...babam hemen geldi yanıma naı geçti dedi.yine çevreme baktım millet yine rahattı.ben de baştan savma iyi iyi dedim.sonra eve gittik bavulları hazırlamaya o gün tatile gitcektik..televizyonu açtım akademi türkiye yi seyredişyim die allahım ya mtv de soruları çözüyolardı annem deiştirtmemişti:(
şimdi anadolu lisesine gidiyorum ilk 10 un içindeymişim annem öyle dio kaydı o yaptırdı.şimdilik memnunnum.ama o 8.sınıfı hiç unutmam nası inek gibi çalışıyodum bee...
sınava gircekler fazla kasmasınlar.merak etmeyin bizimkinden zor olamaz...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 01 Haziran 2005 11:59 tarihinde demiş ki:
walla ben denemelerde 80 net yaparken lgs de got gibi kaldim gecen sene hic umit fln olmasin icinizde yolunuz duz liseler arkadaslar ama eger gunde 300 soru cozuyosaniz tmm o zmn gidin anadolu lisesine ayrica bisi da diycem duz liseleri sakin kucumsemeyin gercekten cok guzel duz liseler war it kopuk oldugu kadar duzgun arkadaslik yapabileceginiz adamlarda war.

öle deme ben mayıs 15te çalışmaya başladım o da günde 2,3 test filandı
sınavdan 1hafta öncede bıraktım.

bak net yaptım hatırlamıyorm ama şimdi wefa anadoludayım[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.

I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate.
Hmmm...No
.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 09 Haziran 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
Okul birincisi 80 almıyor mu hala ? Kazım Kanat Lisesine gitsen de birinci olursan problem yok biliyorum

okula göre okuldaki başarıya göre okul türüne göre değişiyor.
ayrıca bizim girdiğimiz sene en zor olandı diye birşey yok.herkesin girdiği sene en zor olandır[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...