Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virüs Tarama Programı olarak ne kullanmalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Panda Titanium Antivirus Alemde tek bana göre.
bugüne kadar pc ye daha bi tane virus giremedi.
sistemi de kasmıyor hiç
sadece pc acılırken biraz bekletiyor.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 03 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki:

Ne kadar eminsinki ? metorolojiden beter bu durum...[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
ben antivir guard kullanıyorum memnunum.bi de bende spyware doctor vardı o hepsini buluyo ve temizliyo.ama ona gerek kalmıyo artık.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
deiştirme avg hem beleş hem iyi . nortonlar falan makinayı öldürüyor resmen oyun falan oynamanı etkilemez belki ama benim gibi psciysen (photoshop) ağlarsın pc başında...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Mesaj tarihi:
bende panda var tek geçerim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
kalsın derim avp ben haftada bir de güncelliyorum iyi oluyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 03 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
Kaspersky Personal Pro

söylemiş adam[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Tek bir virus programı yerine tüm güvenlik uygulamalarını bünyesinde tutan yazılımlara yönel bence.. Norton internet security gib.. (antivir/firewall/antispam .. )[signature][hline]Önce o vardı. BjK
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 04 Haziran 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
AVAST cok kral nerdeyse her gün yeni virus update i yapıyor

Abi ben avast ın gorumune uyuz oldum bikere yani çok caf caf lı olum tabi onemli olan gorunum degil işlev ama biz turkuz beyaw :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
norton kullanma
ben kurdum şimdi silmeye üşeniyorum
gereksiz yere kastırıyor makinayı
çok önemli belgelerin yoksa, şirketin bilgisayarı falan değilse bukadar kasmaya gerek yok güvnlik için zaten[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
Dünyada en iyi virus programı sırasıyla

* KasperSky
* McAfee
* Panda Anti Virus
* Norton Anti Virus ( kasper sky tercihimdir...2 senedir kullanıyorum bi sorunum yoq.. )[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz
Mailim | [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 03 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
Panda Titanium Antivirus Alemde tek bana göre.
sistemi de kasmıyor hiç
sadece pc acılırken biraz bekletiyor.

+100000000000000000000000000000000000000[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Mesaj tarihi:
Babalar bence en sağlamı manuel yani ; ProcEXP ile bakın arkada çalışan lavuk bi service varsa kapatın ha olmadı o zama da Mcaffe veya panda ile taratın :))[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...