mentalman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben şu an AVG kullanıyorum. Ama değiştireceğim. Sizce hangi programı kullanmalıyım[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Panda Titanium Antivirus Alemde tek bana göre. bugüne kadar pc ye daha bi tane virus giremedi. sistemi de kasmıyor hiç sadece pc acılırken biraz bekletiyor.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: SoulCube, 03 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki: bugüne kadar pc ye daha bi tane virus giremedi. Ne kadar eminsinki ? metorolojiden beter bu durum...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben antivir guard kullanıyorum memnunum.bi de bende spyware doctor vardı o hepsini buluyo ve temizliyo.ama ona gerek kalmıyo artık.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 deiştirme avg hem beleş hem iyi . nortonlar falan makinayı öldürüyor resmen oyun falan oynamanı etkilemez belki ama benim gibi psciysen (photoshop) ağlarsın pc başında...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bende panda var tek geçerim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kaspersky Personal Pro[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kalsın derim avp ben haftada bir de güncelliyorum iyi oluyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 MCafie[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 nod32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Fistan, 03 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Kaspersky Personal Pro söylemiş adam[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 symantec norton..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Tek bir virus programı yerine tüm güvenlik uygulamalarını bünyesinde tutan yazılımlara yönel bence.. Norton internet security gib.. (antivir/firewall/antispam .. )[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bana gore 1 numara mcafee 2 ci olarak trojan bulmada üstad ise antivir gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 AVAST cok kral nerdeyse her gün yeni virus update i yapıyor[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Fistan, 03 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Kaspersky Personal Pro +1[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Erutan, 04 Haziran 2005 14:45 tarihinde demiş ki: AVAST cok kral nerdeyse her gün yeni virus update i yapıyor Abi ben avast ın gorumune uyuz oldum bikere yani çok caf caf lı olum tabi onemli olan gorunum degil işlev ama biz turkuz beyaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkDance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arkadaşlar bana göre Kaspersky bir numara bu alanda sitesinden aldıgı ödülleri görebilirisinz .... herbe makine açışta flan kasmıyor hiçç .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kaspersky Personal Pro diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Norton AntiVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 norton kullanma ben kurdum şimdi silmeye üşeniyorum gereksiz yere kastırıyor makinayı çok önemli belgelerin yoksa, şirketin bilgisayarı falan değilse bukadar kasmaya gerek yok güvnlik için zaten[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Dünyada en iyi virus programı sırasıyla * KasperSky * McAfee * Panda Anti Virus * Norton Anti Virus ( kasper sky tercihimdir...2 senedir kullanıyorum bi sorunum yoq.. )[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: dominic, 04 Haziran 2005 04:19 tarihinde demiş ki: nod32 [signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: SoulCube, 03 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Panda Titanium Antivirus Alemde tek bana göre. bugüne kadar pc ye daha bi tane virus giremedi. sistemi de kasmıyor hiç sadece pc acılırken biraz bekletiyor. +100000000000000000000000000000000000000[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Babalar bence en sağlamı manuel yani ; ProcEXP ile bakın arkada çalışan lavuk bi service varsa kapatın ha olmadı o zama da Mcaffe veya panda ile taratın :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar