RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Benim asıl merak ettiğim starwars evreninde böyle half-twilek,half-zabrak ırkların olup olmadığı?Hayır olabiliyorsa süper olur[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Bonecrusher, 11 Haziran 2005 10:48 tarihinde demiş ki: suda kullanılan ışın kılıcına gelirsem. tomb raider'da bile su altında çalışan meşalelerden vardı. buna benzer bir tekniği light saber'a uygulamak mümkün olamaz mı? zatensuda çalıştığını gördüğüm tek saber o balık adamındı. balık adam sonuçta, suyun altında gitmeye alışkın. "light saber" olarak değil de, "special light saber" olarak bakarsak bence çoğu şeyi gayet güzel ifade edecektir. adam kasıp suyun altında çalışabilen bir light saber yapmış olamaz mı? bazı şeylerden fedakarlık etmiş olup, değişik bir light saber hazırlamıştır. Waterproof - 200m Kabzanın altında da Swatch falan yazabilir :-P[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bide bu olayların fan sacmalıgı oldugunuda yazalım da kessınler benı mace wındunun kılıcının eflatun olmasının tek sebebı samuel amcamızın bana degısık renk olsun eflatun guzel durabılır demiş olmasıdır bşka mana aramayın yanı yok mace hem dark sıde hem lıght sıde mıs yok healermıs fılan mace ın kılıcıda yesıl olucakmıs productıon notelara baksın ınanmayan samuel l jackson eflatun yapalım demiş lucasda tamam demiş sonradan ustunede sallamışlar bişiler ondan mor olmuş zaten lucas da soluyodu bır soyleşide fanalr star wars evrenınde benden daha cok calıstılar dıye hatta benım bıle bılmedıgım seyelrı kesfetmıs fan lar sasırdım dıyordu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 e peki kotor, jedi knight gibi oyunlar lucas artstan çıkmadı mı? oralarda kullandığımız saber'lar hakkında bilgi veriyordu. demek ki saber renkleri yalan değil.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oha lan gorende harbici evren sanacak keşfetmiş filan.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yaa mıllet warolmıyan birşey üstünde buakdar tartışmak bana saçma geliyor walla uzatmayın bence...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: aquila, 11 Haziran 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bonecan oda oyun. oyun ama lucasarts çıkartmış oyunu. oyunu lucas kontrol etmiş olmuyor mu? "fanlar bile benden çok şey biliyor" demişse, lucasartsın çıkardığı oyunlardaki "mor kristal hede hödödür, sarı kristal şudur, gümüş kristal kullananlar zırtapozdur, kırmızı görünce ecinniler basar" gibisinden replikleri kim onayladı? fanlar kendi kendine yazıp kendi kendine mi onayladı onları? said: Xanthe, 11 Haziran 2005 21:36 tarihinde demiş ki: yaa mıllet warolmıyan birşey üstünde buakdar tartışmak bana saçma geliyor walla uzatmayın bence... varolmayan şey hakkında tartışmak saçma geliyor? hmm o zaman ne hakkında tartışalım? şu masanın üstünde duran silgi hakkında tartışalım mı? rengi beyaz mesela. beyaz rengi hakkında mı tartışalım? yok bana göre mavi aslında o, sen beyaz görüyorsun felan? felsefe de saçma geliyordur o zaman sana? varlığı kesinleşmemiş şeyler hakkında tartışırlar. ya da bilim araştırmaları da saçma geliyordur sana. adamlar sonuçta varolmayan şeyler yapmaya çalışıyorlar. galaksiler arası gidebilecek gemiler var değil. e o zaman tartışmak da saçma. ama bilim adamları tartışıyor, deneyler yapıyor, birşeyler üretmeye çalışıyor. ha biz burda bilim adamları gibi varolmayan birşeyi üretemeyiz. ancak, bir film sonuçta bu. hatta oyunları, çizgi romanları felan da var. bir filmi izlerken "bence adam o kapıyı açmamalıydı" gibisinden tartışmalar yapabiliyorsan, "ışın kılıçlarındaki prensip budur" gibi şeyleri de tartışabilirsin. sonuçta o film bilim-kurgu. yani olmayan şeyi bilimsel bir şekilde kurguluyor. kendi içinde tutarlı birşeyse, gayet de düzgün bir şekilde tartışılabilinir. bilmem ne demeye çalıştığımı anlatabildim mi :) neyse öyle birşey işte... [signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Haziran 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bone san uctun gene once adamalr sallıyor sonra kılıf buluyorlar fanlarda benımserse super oluyor acaba epısode 4 te lucas dusunuptemı yazmıs bu saber sudur dıe kotor da acıkladı bunnarı dıyoruzda kotor ep2 den cok once cıktı ona bakılırsa kyle katarn ın dark forces da saber rengı sarıydı yada amra jade gosterılen ılk hatun jedı oldugu ıcın eflatundu kılıcı (mace ın kıyle aynı renk) acaba lucasarts dusunupmu yaptı bunnarı yada en komıgı bır kısı o oyunlarda dark sıde a gectımı dırek kırmızı kılıc cıkarırır ne yanı ben dark oldum kılıcımın rengını kırmızı yapmam lazım yoksa force carpar dıyemı dusunuyor madem jedı ların elınde bu yatakalr dıye sıthler emcburen kırmızı yapıyor e kardeşim jedıların koruyamadıgı donemelrde alamadıalrmı gıdıp veya zaten kılıcı mavıydı nıye kırmızı yapma ıhtıyacı duydukı adam veya empıre zamanında neden gıdıp vader fılan renk degıstırmedı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Viktor, 11 Haziran 2005 23:44 tarihinde demiş ki: yada en komıgı bır kısı o oyunlarda dark sıde a gectımı dırek kırmızı kılıc cıkarırır ne yanı ben dark oldum kılıcımın rengını kırmızı yapmam lazım yoksa force carpar dıyemı dusunuyor ahaha lool . ne güldüm bu lafa yav çarpar utanmaz pull-push yapar sonra griplede halleder :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Obi-Bir seni iyi eğitmiş aquila.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Dela, 11 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki: said: Xanthe, 11 Haziran 2005 21:36 tarihinde demiş ki: yaa mıllet warolmıyan birşey üstünde buakdar tartışmak bana saçma geliyor walla uzatmayın bence... neden olmasin? jedi dini diye bisey duymadin mi arkadasim? *!mind trick atar: imana gel* felsefeyide soktun helal olsun bone.. Ayrıca jedi denen şeyi gayet tabi duydum ayrıca star wars fanıyımdır ama oturupda mılletle yok bole fızık kuramına ters düşer bole pokemnsal bir durumdur diye agız dalaşına girmem ...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bi de biz filmden etkilenmedik falan diyolardı utanmadan[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yaw burdada var gecen bızım arkadaşı kacak jedi egıtmekten polıs aldı ıcerı bı oncekı gunde ruhsatsız tapınak acıp ısletmekten 5 kısı tutuklanmıs bızım mahallede oluo bole şeyler tabı gecen hatta vergı kacıranlar lıstesıne gırmış sızın obi-bir ışın kılıclarından KDV kesıyor ancak fiş vermiomuş dallama bıızm burda bır kyle katana amca var katana seklınde ışın kılıcı yapıyor sıyah ve grı renkte ama cok para alıo serefsız[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 İngilterede dordunucu en buyuk din jedi dini, nufusun %0.7si mi ne jedi dinine mensup. Hatta alın size kaynak: In England and Wales 390,000 people (0.7%) stated their religion as Jedi on their 2001 Census forms, making it the fourth largest reported religion in the country. The highest such responses were typically in cities with high student populations. The percentages of religious affiliations (excluding atheists and non-respondents) were: Christian: 94.0% Muslim: 3.1% Hindu: 1.1% Jedi: 0.7% Kaynak: Wikipedia[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: RamsesII, 11 Haziran 2005 11:01 tarihinde demiş ki: Benim asıl merak ettiğim starwars evreninde böyle half-twilek,half-zabrak ırkların olup olmadığı?Hayır olabiliyorsa süper olur lol oluyosa naapcan ahah.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: MeSh, 11 Haziran 2005 08:41 tarihinde demiş ki: Ya şu enterprise anti madde ile çalişio ya.. onu nasi yapmişlar? :P Sadece Enterprise değil, Federasyon'un bütün gemileri anti-madde ve madde birleşimi ile çalışıyor. Bazı arkadaşların bildiği gibi, madde ve antimadde birleşince her iki olay da tamamen enerjiye dönüşür. Ve bu "matter and antimatter annihilation" %100 efficiency ile en efficient enerji üretimi olarak görülür. Her Federasyon gemisinin "warp core" dediğimiz reaksiyon çemberi olan uzun bir silindirik objeleri vardır. Bu silindirin içine bağlanan 2 injector valve'ları deuterium ve antideuterium sağlar. Sonuç olarak bu "warp core" geminin her yerine enerji sağlar: Shields, propulsion, weapons, life support, inertial dampeners, replicator systems, deflector control, environmentel systems ve sensors. Anti-madde normalde madde ile girdiği her iletişimde yüksek patlama olur. Bu yüzden anti madde'nin gemilerde tutulması bir hayli zordur: Dilithium dediğimiz kristaller, antimadde'nin efektlerinden etkilenmeyen bilinen tek maddedir. Dilithium crystalleri antimadde'nin injectorlara girişini ve madde ile olan birleşimi regüle ederler. Gemi etrafında enerji dağtımı EPS manifolds ve plasma conduits ile sağlanır. Bu sistemlerin bolluğu, enerjinin değişik sistemlerden acil enerji ihtiyacı olan sisteme transfer olmasını sağlar ayrıca olası bir saldırıda fazla yüklenince hasar gören diğer manifoldların yerini alırlar.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hmm hoş tabi hehe saol[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Quivalen-soth, 10 Haziran 2005 22:08 tarihinde demiş ki: kırmızı sith Peki Anakinin neden mavi? O da bir sith oldu...[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [Bu mesaj Joe tarafından 12 Haziran 2005 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 olduktan hemen sonra aniden değişmiyor ki. gidip kristal mristal bulmak yeni lightsaber yapmak gerek. adam kasamamış, bir süre eskisiyle idare edivermek istemiş işte :)[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Bonecrusher, 11 Haziran 2005 10:34 tarihinde demiş ki: said: Gwindon, 10 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: lightsaber rengi onu kullanan kişinin özelliğine göre rengini belirler gibi bişey oluyo yani acımasız cani ve kötü=kırmızı bilge usta nforcer = yeşil hızlı sinsi über ataklara sahip = mavi lighsaberda usta ve bilge = mor vs. vs. öyle birşey yok. yukarda yazdık işte, kristallerle alakalı. jedi'lar kendilerine uygun rengi seçerken, sithler kolaylık olsun diye tek bir kristal kullanıyorlar. onu da kırmızı olarak seçmişler. said: Raistin, 10 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: said: Ivor, 10 Haziran 2005 22:05 tarihinde demiş ki: ewet cok mrk ettim sonuct her rengin anlami vr mavi:guardian yesil:consiler sari:sentinel ama mrk ettim tamam da sithler sadece kirmizi mi kullanio ? o senin dedigin sadece kotor a ozle bişiy (yani eski düzen jedilkarında oyleydi) sadece kotora özgü birşey değil. dikkat edersen, forceda ustalaşan insanlar yeşil saber kullanıyor. mesela: qui-gon, yoda, luke skywalker. ama kılıçta ustalaşan kişiler ise mavi saber kullanıyor. mesela: anakin, obi-wan, kyle katarn. kotordan sonra da, star wars filmlerinden sonra da uzun süre böyle gidiyor. bone bunu yapmaktan zevk alicam.. mace windu en iyi kılıç kullanan jedi peki nedne o mor kullanıo? ayrıca o kkotor a ozel.. eski ejdi duzeninde dediginiz gibiymiş rutbeye gore ama artik oyle degil herkez kendini yansittigini dusundugu rengi kullanıo.... sithleride zaten acıkladım kolaylıktan degil... 1 kotulugu temsil ettiginden 2 kendi ozel sith yollarıyla yaptıkları sentetik kristallerin sadece kırmızı olmasından.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 en iyi kılıç kullanan herkes mavi kullanır demek istemedim orda. hani kotorda vardı ya sentinel, guardian felan diye seçiyorduk. sentinel yeşil, guardian mavi kullanır gibi birşey demek istemiştim orda. tabii şu an tam net olarak hatırlayamıyorum sentineller mi yeşil kullanıyordu yoska consular mı? star wars evreninde genel gördüğüm birşeyi söyledim sadece. mavi savaşmayı tercih edenlerin seçtiği renk, yeşil işe daha barışçıl takılanların. ama kotor 2'de gördüğümüz gibi, çok daha farklı düşüncelere sahipsen, lightsaberının rengi de farklı olur. gümüş renk mesela. normal star wars filmlerinde görmesek de, oyunda vardı. ona bile bir anlam yüklemişlerdi. dediğin doğru, kişinin zevkine bağlı birşey. ancak sonuçta senin içindeki rengi yansıtan birşey seçiyorsun. eski sistem-yeni sistem hakkında kesin bilgilerim yok. ama o sistemde de kendi içindeki rengi seçiyorsun. aynı kapıya çıkıyor. onu söylemeye çalışmıştım orda. ayrıca uykum var saçmalıyor olabilirim. jedi'larda renk farkı olsa da, sith'lerde tek renk var sonuçta.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sithlerin tek rengini aciklşadim... ustelik fazla renklerede ihtiyaclari yok zaten.... one master and one apprentice hesbaı... ve eski yeni sistem cok sey deiştirio.... mesela en eski sistemde 20 yalşındakielr bile ejdi egimine alınırken bu ssitemde en fazla 3 (anakin istania bi durumdu ) ona bakarsak filmlerden sonra luke skywalker ın kurdugu akedemi o acidan eski sisteme benziyor vb.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ehhhe..bencede adam ne renk isterse onu kulanır..bugün maviyi kullanayım yarın mor olanı cikaricam zaten yazlık kıyafetlerle beraber...hahaha..[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 jedi'lar kendi kişiliklerini yansıtan renkte kristal seçerken sithler sentetik kristal kullanıyormuş işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yalnız neden 1 kişi bile sarı crystal kullanmıyor?Çokta hoş duruyor[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar