vitae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya benım desktop a garıp bısı oldu ınternet sayfası var desktopta ve dıokı you are ın danger secure yourself now remove all spyware from your pc bla bla.. nası goturcem ben bunu delı ettı yardım lutfennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oeh o ne lan? ilk defa böle bisi gördüm?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya bıde ınternetten bıse ındıremıyorum tam download dedıımde benı baska aptal bı sayfaya yonlendırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 başlat->ayarlar->denetim masası->görüntü özellikleri masaüstü tabını seç sol altta customize desktop a tıkla (masaüstünü özelleştir?) yeni açılan pencereden üstten web (ağ?) i seç. ordaki listedekilerin hepsinin yanındaki kutucuklardaki tikleri kaldır. (yani hepsi boş kalsın) sonra tamam tamam diyerekten kapat.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Haziran 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 spy var bilgisayarında. ad-aware personal, spybot search & destroy ve hijackthis bul. onları kullan. sorunun düzelmesi lazım. olmassa antivirüs programları felan dene[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Haziran 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 cok saol kardes gecırdın butun problemımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya masaustunu duzelttım de bısıler var pc de ad aware buluyo bısılerde sılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eh bone "uzun yazı, senkronize cümleler* ve yardımseverlik uzmanı" c[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok abı gezerken nette sacma sapan sıteye yonlendırıo clıcksearchclıck dıe bıde download lara tıklarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bunu çek büyük ihtimal çözecektir sorununu.. edit: bide kur çalıştır tabii.. :P [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: vitae, 13 Haziran 2005 03:43 tarihinde demiş ki: yok abı gezerken nette sacma sapan sıteye yonlendırıo clıcksearchclıck dıe tamam işte browser hijacking olayı. ya da spy var bilgisayarında, buna neden oluyor. hijackthis dene, en etkili kurtulma metodlarından biri. indirebilirsen şurdan indir: tık[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Haziran 2005 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bazı spywareleri halledemiyor Hijackthis. Benim de geçen gün bu tarz birşey başıma geldi. Google'dan "clicksearchclick" diye arat, çıkan forumlarda cevabını bulabilirsin..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Anti-spyware programlardan birini (Ad-aware mesela) kurduktan sonra updatelerini yap ve makinani "güvenli kip" te aç daha sonra "full scan" yaptır.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Her zaman Ad-Aware, Hijackthis gibi programlar full çözemiyor problemi.. Farklı programlarla uğraşman gerekebiliyor, en iyisi Google'dan aratıp çözümü yazan bir forum bulmak..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Microsoft'un yeni anti-spyware'i baya bir iyi spy temizleme konusunda ama kendi makinamda kuramadim(Winme kullanıyorum belki benim gibi kullanıcılar içinde yenisi çıkarılmıştır bilemiyorum), evdeki diğer makinaya kurduk ve baya iyi. Dediğin doğrudur her spy'i temizleyemiyor her anti-spyware programlar ama Ad-aware ve Microsoft Anti-spyware baya iyi diyebilirim[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar