Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kartı Jux..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NAkit rulz :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
Ya valla öyle ağlıyordum dün sinirden, al bugunde babam kredi kartını vermedi zaten, icimde patladı ipod, ağlıyacagım sanırım, ipod sitesini geziyorum şimdi, aşık oldum makineye, olmaz ise gizli gizli numarasını alıp internetten alıcam makineyi..[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
parayla saadet olmaz :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu kredi kartı olayına dikkat edelim. Ödemeyi yaparken 4 gözle takip edelim işlem yapan çalışanı. İzmit - Outlet'ten bir mont almıştım. Hatun kartı aletten 1 kere geçirdi,sonra olmadı galiba diye bir daha geçirdi. Ekstre gelince herşey ortaya çıktı tabi. 80 ytlx2 :P Gidip kavga çıkardım o ayrı :P eheha[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Mesaj tarihi:
Hehehheh gecen gelmistin yanımıza kufur edip duruyodun ipod falan bislier dedin phauha simdi sana %100 hak veriyorum. :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Mesaj tarihi:
Evet kanka, burda herseyi acıkladım, hak ver haliyle, neler gelmediki o gün başıma.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 10 Haziran 2005 13:44 tarihinde demiş ki:
Ne acelen var yarın alırsın? ne bu asabilik? ağlayacam falan? hadi onu geçtim babanla ne diye kavga ediyosun kıytırık bi konu yüzünden babanın suçu ne? saykomusun

Az bi katılıyorum.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
e bende katılıyorum ani çoçuk gibi tutturdunmu bunu istiyom bunu istiyom die :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

• Yeni Oluştur...