Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 NAkit rulz :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya valla öyle ağlıyordum dün sinirden, al bugunde babam kredi kartını vermedi zaten, icimde patladı ipod, ağlıyacagım sanırım, ipod sitesini geziyorum şimdi, aşık oldum makineye, olmaz ise gizli gizli numarasını alıp internetten alıcam makineyi..[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 parayla saadet olmaz :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 valla ben de Deviantart'a üye olamıyorum kaç aydır. çıldırcam yahu. hakikaten de Kredi Kartı Jux imiş..
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 her işte bi hayır vardır... :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
billur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaşlar bu kredi kartı olayına dikkat edelim. Ödemeyi yaparken 4 gözle takip edelim işlem yapan çalışanı. İzmit - Outlet'ten bir mont almıştım. Hatun kartı aletten 1 kere geçirdi,sonra olmadı galiba diye bir daha geçirdi. Ekstre gelince herşey ortaya çıktı tabi. 80 ytlx2 :P Gidip kavga çıkardım o ayrı :P eheha[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 valla ben nedendir anlamadım, ilk seferde çekmiyor, 5. deneyişte filan ancak :D[signature][hline]Deli333
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu kadar seyi gidip alsam oyle beklerim ertesi gunu abi cildirmam acikcasi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kıssadan hisse; sigara sağlığa zararlıdır[signature][hline]kender on the roof
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mahuahua kenderleme koptum abi zhuaud[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 herşeyde bi hayır wardır ama bu da fazla olmuş be:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hehehheh gecen gelmistin yanımıza kufur edip duruyodun ipod falan bislier dedin phauha simdi sana %100 hak veriyorum. :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Evet kanka, burda herseyi acıkladım, hak ver haliyle, neler gelmediki o gün başıma.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Fistan, 10 Haziran 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Ne acelen var yarın alırsın? ne bu asabilik? ağlayacam falan? hadi onu geçtim babanla ne diye kavga ediyosun kıytırık bi konu yüzünden babanın suçu ne? saykomusun Az bi katılıyorum.[signature][hline]g3nk.
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 e bende katılıyorum ani çoçuk gibi tutturdunmu bunu istiyom bunu istiyom die :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar