Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kartı Jux..

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Dün başımdan geçen bir olay, nerden baslasam, babamdan kredi kartını alıyorum, diyorum kendime güzel bisiler alıcam, elektronik esya olabilir v.s, neyse atlıyorum dolmuşa gidiyorum alısveris merkezine, ipod almaya karar veriyorum yolda;

Alısveris merkezine geliyorum, Teknosa magazasına giriyorum, ipodlara bakıyorum, stand ta sadece ipod mini 4gblik aleti görüyorum, bir yetkili cagırıp daha baska modelleriniz varmı diye soruyorum, var diyorlar, bir model tavsiyesi üzerine fiyatını sorup cazip geliyor ve elinizde varmı diyorum, var diyor ve depoya gidip 15 dakika bekletiliyorum, 15 dakika sonrasında daha baska model ile gelip (daha güzel olan) iPod photo 30gb cihazini elime aldıktan sonra fiyatını soruyorum, fiyat cok cazip gelip almaya karar veriyorum (bu arada cihaza aşık oldum) yetkili ipodu yanlıslıkla calıstırıyor, ilk acılıs menüsünde dil seçimi çıkıyor ve kapatayım derken ipod dilini Çince yapıyor, 45 dakika boyunca eski haline döndürmeye calısırken, son ipod oldugundan yenisinide getiremiyor, 45 dakika bekledikten sonra reset atılıp english yapılıyor, ardından kredi kartını uzatıyorum, kimlik gösteriyorum, fatura kesiliyor, kredi kartını post makinesine sokup islem yapılmaya baslanmak üzere iken, akbank postu agrızalanıyor, diger postlardan 10 ay taksit imkanı olmadıgından beklemek zorunda kalıyorum, yarım saat bankadan yanıt alınmıyor, sinirden ağlıyacagım geliyor, ben biraz cafeye oturup diyip teknosadan kredi kartımı alıp ayrılıyorum, ardından cebimde nakit olmadıgından dolayı tobacco shop a girip tekel ürünü olmayan bir sigara isteyip kredi kartımla sigara alıyorum (hic bir sorun olmadan) cafeye oturuyorum, biraz zaman gecirdikten sonra ipod almaktan vazcayıyorum, caddede yürümeye baslıyorum, telefoncunun önünden gecerken, telefon almaya karar veriyorum, 7610 beyenip güzel bir pazarlık yaptıktan sonra telefonu almaya mehilleniyorum, sim kartım telefona takılıyor telefon kutusu elime veriliyor, kredi kartımı kimligimi verip, islem yapılmaya baslıyor, Oda ne! bu sefer akbank postunu kullanmaya adam yanlıslıkla kitliyor, yine islem yapılmıyor bekletiliyorum, krizler geciriyorum, saat gecenin 11 'i oluyor, telefonda almaktan vazgeciyorum, heryer kapanıyor, sadece elimle bir paket sigarayla eve geri dönüyorum..

Sinirden ağlıyacak duruma geldigimi hatırlıyorum, kendi kendime küfürler edip, bazen ise gülüyorum, eve geldigimde, babam neden almadın diyor? , kredi kartının yüzünden deyip, babamla bir güzel kavgaya baslıyorum..[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 10 Haziran 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
resleseydin kredi kartını (?!?!?)

+1[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Ağladım burda ben bi keresindede annem bişiler almam için eve kredi kartını bırakmıştı 2 saat dolasık tam güzel bi ssweat beğendikten sonra kredi kartı çalışmıyor meğer annem bana verdiğini unutup kartı iptal ettirmişti bi saat orda beni rehin tutmuşlar sonunda annemi arayıp durumu öğrenmişlerdi evde annemle baya şiddetli bir kavga yaşanmıştı :D bide ben bu anımın kötü olduğunu düşünyordum
Sosyal ağlarda paylaş

bahtsız bedevi misali :D

geçmiş olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene 6600 lar cıkmadan once en kral telefon 3650 ıken 3650 almaya akrar verdım taksıtle anneye yalvar yakar ıkna edıldı gun belırlendı telefoncu tanıdak hatta 1 hafta onceden aletı ayırtmısım gıttık sabahın korunde acar acmaz telefoncuya oda nesi benım ayırttıgım mavi 3650 yı satmıslar dedım grı olsun depolarında kalmamıs dıger dukkanalra bakalım dedıler (sengullerden alıorum) bekeldık oturduk tam 2 saat grı 3650 bekledık en sonunda eleman geldı ıstanbuldakı hıcbır bayımızde mavı ve grı kalmamıs dedı bıtek sarı kalmıs dedım sarı alalım ama adam co kzekı getırmemıs yanında grı ıstedık dıye bıda gıttıler sarısı arandı bulup 1.5 satte getırdıler annem kudurmuş sınırden oldurucek benı enrdeyse verdıler telefonu elıme laylaylom modundayım sarı olsa bıle onemlı degıl dıorum (sımdı ıse sarı kapaksız kullanamıom telefonu acaıp alıstım :P) annem gıttı ıcerı oda nesı kredı kartından cekemıyorlar baska akrt varmı dıye soruyor yok dedık 2 saat ugrastık bankaya ulasamıyoruz kafayı yıcem en sonunda bulduk bankayı meger HSBC o gun sıstemelrını upgrade edıomus yarım saate deneyın dedıelr gıttık beklıoz gectı yarım saat geldı dedıelr bıda denedık lımıt yok verdı haydaa sınırden catlıcam telefon masada duruor vermıolarda parayı odemeden catlıcam sınırden sokak levhasına yumrugu gecırdım en sonunda patlayıp elım şişti okuz gıbı (annem hala soluyo sen sabırsızsın yumrukladın orda dırekelrı dıe) neyse bankaya gerı gıttık hesap kesım gunumuz oldugu ıcın daha cekmemısler aksam 4 olmus bu arada saat annem hem 800 mılyona telefon almamın hem taksıtlı almamızın (taksıt o kadar uber degıldı o zaman) hemde beklemenın etkısıyle parcalıcak benı yatırdı parayı banka lımıtı serbest bıraktı gıttık aldık telefonu annem ole pıs bakıokı oldurucektı benı eeheue

hep bole bır seye heveslenınce bokluk cıkar boynerde 20 mılyona lotr battle scene gordum kocaman 20 yazmıslar kutuya ıkı tane kaptım hemen kasaya buyuk bı hevesle geldım adam bı okuttu 80 mılyon meger yannıs etıket basmıslar aglıycaktım sınırden oturup[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 10 Haziran 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
There is a no in every job

Bu arada dikkat et, ürünü satın almamış olsan bile bankadan iPOD ve telefon kadarlık ücreti çekmiş olabilirler. Ürünü satmış gösterip seni haksız duruma düşürebilir dükkanlar. Aksini kanıtlayabileceğini de sanmıyorum. Hesap kesim tarihi geldiğinde 2 milyarlık ekstre ile karşılaşırsan panik olma diye söylüyorum. Hmm tekrar düşündüm de, neden panik olmayasın ki? Panik ol bence :) Az para değil..

yok o slıp ı ımzalamayınca sayılmıyor cektıklerı basıma gelmıstı bı kez gımadan 5 mılyona bişey almıstım kalabalıktı ımzalamadan cıkmısım sonradan geldı aklıma aysonunda bı baktım hesapta yoktu bı ıkı kez daha oldu bole[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...