McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bizim okulun forumlarında kullanmak üzere bi avatar yaptım: Sade resmi koyacaktım, baktım çok sade, önce etrafımı ışıltayım dedim. Sonra arkaplan açık renkliydi, ışıldama iyi belli olmadı, ben de dedim bi arkaplan yapim. Google'dan 'matrix streaming codes' şeklinde arattım. http://thematrixonline.warnerbros.com/web/live/news_display.jsp?id=022305_codestream sitesindeki arkaplanı aldım. Rengiyle oynadım, biraz küçülltüm, kestim. Sonra parlamayı verdim omuzlardan, baktım çok düz duruyor, biraz "noise" ekledim. Sonra yükledim siteye. Baktım, arkaplanın içinde kaybolmuşuz, arkaplan cıvıl cıvıl ama önde nerdeyse tipim belli olmuo. Dikdörtgen yapıcı seçtim, kırmızı renk seçtim, bi de renklendirmeyi "dodge" yaptım. Bi baktım içerden sinsi sinsi gülmüşüm resmi çekerken. (Orda suratın şekline hiç dokunmadım, gerçekten sonradan renkleri ters çevirince de orda güldüğümü hatırladım.) Sonra da köşelere ortalara böyle özel aletle bakılıomuş hissi uynadırsın diye çerçeve koydum. Sonra da animasyon haline getirdim. Nasıl olmuş?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok rapçi olmuş ehah.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 McsPeyn Seni Rapçi Gördüm Dostum :) Eheuhhee EHEUEHheehehe... kendimide espiritüel gördüm Canım... Eheuhhee EHEUEHheehehe... Madem rapçi Style yapmışın bide biraz daha underground bişi yapayım dedim ;)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ha bi de arkada mavi çok yavşak durmuş siyah yapsana dah bir şekil ne bileyim daha bir şey olurdu.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Geçmiş olsun.. Soğuk algınlığı felan mı var?[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Throndor, 12 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun.. Soğuk algınlığı felan mı var? sadfadf ulan ne kaddar kıroo sunuzzz :D Moda diyorlar buna moddaa.. böyle yarısı kıçı açık dolaşıo yarısıda 50 kat giyinio... :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 mavi rengi çok hoş yapmışsın bence. matrix code'a iyi gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 arka plan direk 1152 aklıma getirdi :)[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Arka plan güzel olmuş, resime bise demiyorum :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Güzel resim ;) * Sanırım PhotoImage ile yapmıssın ? *[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sol gözün ve biraz çevresi kırmızı oluyo arada o efekt mi? =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Olacaktı :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Açıklıyorum.. Rap, hip-hop vs etrafta duyduğum şeyler ama özellikle dinlemiyorum. Üstümdeki kapüşonlu gri şeyin sol kolu ateşli olup, giyildiğinde insanda "ateşli büyücü oldum ben" hissi uyandırmaktaydı, ondan almıştım Ejderha Mızrağı okuduğum zamanlarda. Kafamdaki kırmızı şey de bizim okulun atkısı. Üzerinde bulunan fermuarı sayesinde yağmurlu veya soğuk havalarda başlık olarak kullanılabilme özelliğine sahip. Fotoğraf okulun dönem montlarını depoladığı yerde çekildi, atkıdan bahsedilmişti ama ilk defa kafamda görecektim. Bi de depoda ışık olmadığından, sadece pencereden ışık geldiğinden öyle bi resim oluştu. Gülüş ise tüm hakları saklı olan "yüzün yarısı somurtkan yarısı gülen" duruşu. Kırmızı efekti de cıngıllı arkaplanda silüetimi görünür kılmak için kullandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 biraz buyuk bi avatar ama hos:) aslında kenarları keserek bicerek daha bi cyber havası katabilirsin[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar