Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phase?

RedBullBursa

Öne çıkan mesajlar

[li]Arkadaşlar kusura bakmayın ama cahilliğimi hoş görün...6 aydır bu oyunu oynuyorum ve daha yeni glow oldum[Serverımızda(Europa-Chimera) az Türk olup fazla yardım almadığımdan dolayı...]ve phase ne demek oluyo abiler?Neyse bilmemek diğil öğrenmemek ayip... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Lütfen link atmayın İngilizce vasat bazılarını anlayamıyorum.Üşenmeyip kısaca yazarsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi sen glow oldun sonra sana yasli bir amca geldi. ve sana dediki force hissediomusun sen de ewt dedin. sonra sana bir wp verdi gittin buraya ve burdan basladin gorevleri almayaaaa,,, 18 hafta sonra jedisin ... az kalmis:D
önemli seyler bunda . 3 hafta da bir phase deisir toplam 4 farkli phase var. her biri 3 hafta suruo. ve 3 hafta da sadece 1 tane gorev alabiliosun.(cesit cesit gorevler var, her biri farkli bir ozelligine arti saglio). bunlari yapinca bazi skiller acisoun. toplamda 6 tane branch acinca(24 kutu) ve bunlari kasinca sana bir daha old man gelio ve sana bir jediyi öldurmeni soyluo sende olduruosun ve jedi oluosun.
edit: sen link vermeyin demissin ama biz ne kadar anlatsak bos. gene de en guncel bilgiyi ana forumlardan bulursun.hangi phase de oldugumuzu hangi gorevin neyi arttirdigini filan. yani mecbur bakmalisin.sen gen de bir bak fs forumlarina.
[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

[Bu mesaj barbu tarafından 08 Haziran 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burda
yazan questleri toplicaksın bide sanırım bide hermit quest vardı bi bakim bekle editlerim

işte bu vardı sanırım dimi yanlışmı hatırlıyorum??
[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 09 Haziran 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...