RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 [li]Arkadaşlar kusura bakmayın ama cahilliğimi hoş görün...6 aydır bu oyunu oynuyorum ve daha yeni glow oldum[Serverımızda(Europa-Chimera) az Türk olup fazla yardım almadığımdan dolayı...]ve phase ne demek oluyo abiler?Neyse bilmemek diğil öğrenmemek ayip... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Lütfen link atmayın İngilizce vasat bazılarını anlayamıyorum.Üşenmeyip kısaca yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 simdi sen glow oldun sonra sana yasli bir amca geldi. ve sana dediki force hissediomusun sen de ewt dedin. sonra sana bir wp verdi gittin buraya ve burdan basladin gorevleri almayaaaa,,, 18 hafta sonra jedisin ... az kalmis:D önemli seyler bunda . 3 hafta da bir phase deisir toplam 4 farkli phase var. her biri 3 hafta suruo. ve 3 hafta da sadece 1 tane gorev alabiliosun.(cesit cesit gorevler var, her biri farkli bir ozelligine arti saglio). bunlari yapinca bazi skiller acisoun. toplamda 6 tane branch acinca(24 kutu) ve bunlari kasinca sana bir daha old man gelio ve sana bir jediyi öldurmeni soyluo sende olduruosun ve jedi oluosun. edit: sen link vermeyin demissin ama biz ne kadar anlatsak bos. gene de en guncel bilgiyi ana forumlardan bulursun.hangi phase de oldugumuzu hangi gorevin neyi arttirdigini filan. yani mecbur bakmalisin.sen gen de bir bak fs forumlarina. [signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity [Bu mesaj barbu tarafından 08 Haziran 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 mmm peki saol.... [:)][signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Orası yannız 18 hafta deyil,2 hafta...Evet yannış duymadınız benim programımı uygulayan 2.5 haftada FS'den Padawana geçebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 neymiş o program?[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hakkaten o ne?? onla 5 kutuda açabilirmiyiz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ilk defa duydum. neymis , soylersen sewiniriz.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sürekli kuru fasulye yiyeceğiz galiba : Peki bu phaselerin gelmesi için ya da işte force hissediyormusun demesi için ne yapmamış gerekli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 burda yazan questleri toplicaksın bide sanırım bide hermit quest vardı bi bakim bekle editlerim işte bu vardı sanırım dimi yanlışmı hatırlıyorum?? [signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 09 Haziran 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 2 hafta mantıksız gibi geliyr 24 kutuyu doldurmak için 6 phase beklemek zorundasın sonuç olarak. Sistemin buglarından yararlanmakla olabilecek bir iş zannedersem , tabi eğer varsa böyle bişi.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Double xp ile iki haftada mi bitmiş yoksa başka bi türlü mü?[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 İyi de double xp haftasında phaseleri hızlandırmadılar ya.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 benim yöntemlede 2 haftada 5 kilo verilebiliniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Neeee 2 haftada padawan mı[signature][hline]I'm fragmaster. LOL falan oldum [Bu mesaj RedBullBursa tarafından 13 Haziran 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Abi Kontrolsuz Güç , Güç Değildir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar