Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simpsons Filmi Kesinleşti.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off süper bişi bekliyorum bne. Heyecandayım :D.

ama tek bir sorun var umarım türkçe dublaj koymazlar her yere. Homer'ın sesini kimse dublajlayamaz kardeşim :S

doooh
Mesaj tarihi:
sanırım koymazlar çünkü en salağı bile anlar çocuklara yönelik olmadığını simpsonsların

[spo]dp:bi babam anlayamadı :) laf atıyor çocuk işi diye ama gelip izlemeyi de biliyor ben izlerken... [/spo]
Mesaj tarihi:
LANNNN kabus gördüm bu akşam türkce düblajlı izlemiştim filmi iğrençti homer ın sesi

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:13 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
homer'ı müşfik Kenter seslendirsin (Alf)

Benim babam ilk bir gördü family guy'ı izlerken , böyle kafasıyla "töbe töbe" işareti yaparak : çocugumuz üniversiteye gidiyor diye seviniyoruz dedi. allaamm....
P.S: bilgisayarı klavyenin her tusuna sırayla basarak kapamayı deneyen anneden iyidir gerçi böyle baba ya neyse...
Mesaj tarihi:
oha ve yuh diyorum sadece. yakınımda ki tüm sinemalarda türkçe dublaj film. Nasıl böle bir hata yaparlar ya anlamıyorum.

Bildiğiniz dublajsız salon var mı istanbul içi ?
Mesaj tarihi:
İzmirdeki arkadaslar icin söylüyorum Egsde orjinali var sanırım , transformers ı da orda bulmustuk orjinal olarak.
AFM ftw

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 10:55 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben gitmicem valla.
biryerden bulur izlerim orjinalini

dublajlı simpsons mı izlenir be, kafam girsin getirenlere!

homerın bartın sesini dublajlı mı dinlicez -.-
Mesaj tarihi:
Acaba fazla simpson seyretmemis biri olarak öküz tren iliskisi olurmu filme aramda diye düsünüyorum , kararsız kaldım.

İşin kötüsü bide orjinali var hemen dibimizde :p
  • Yeni Oluştur...