senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu cuma mı gelio planet terror? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 cuma günü Pentagram konserine gideceğim kuruçeşme c.tesi de iki filme üst üste girerim diye düşünüyorum.Harika bir hafta sonu olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 off süper bişi bekliyorum bne. Heyecandayım :D. ama tek bir sorun var umarım türkçe dublaj koymazlar her yere. Homer'ın sesini kimse dublajlayamaz kardeşim :S doooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sanırım koymazlar çünkü en salağı bile anlar çocuklara yönelik olmadığını simpsonsların [spo]dp:bi babam anlayamadı :) laf atıyor çocuk işi diye ama gelip izlemeyi de biliyor ben izlerken... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 dark siz :P migrostamı gitceksiniz yine :D . Gidicek kimsem yok benim :D:D:D herkes tatilde abee :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sfsdf ben kuzenlerle gidicem ya Beşiktaş'ta :D gideriz ama başka filme ya da simpsons'a bir ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 aeuhuahe pekin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 aha buldum.Paticik Simpsons:The Movie Buluşması düzenleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 LANNNN kabus gördüm bu akşam türkce düblajlı izlemiştim filmi iğrençti homer ın sesi [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:13 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 homer'ı müşfik Kenter seslendirsin (Alf) Benim babam ilk bir gördü family guy'ı izlerken , böyle kafasıyla "töbe töbe" işareti yaparak : çocugumuz üniversiteye gidiyor diye seviniyoruz dedi. allaamm.... P.S: bilgisayarı klavyenin her tusuna sırayla basarak kapamayı deneyen anneden iyidir gerçi böyle baba ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 oha ve yuh diyorum sadece. yakınımda ki tüm sinemalarda türkçe dublaj film. Nasıl böle bir hata yaparlar ya anlamıyorum. Bildiğiniz dublajsız salon var mı istanbul içi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Oha gaan nasıl olur ya!Olm nerde gitcez??Bu pazar gidebiliriz istersen yada yarın?Aldolar flnda gelir iboş fln:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 http://beyazperde.mynet.com/seanslar/2905/sehir/312 yahu bu nedir?!?!?! koskoca ankarada 1 tane dublajsız simpsons matinesi yok mudur? öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Dublajsız bulamazsam bileklerimi keserim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 beyazperdeye göre istanbulda dayok sanırım. Bulamadım ben :S allahım off ya ne büyük mallıktır. Kim seslendiriyor ona bakayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 İzmirdeki arkadaslar icin söylüyorum Egsde orjinali var sanırım , transformers ı da orda bulmustuk orjinal olarak. AFM ftw [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 10:55 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben gitmicem valla. biryerden bulur izlerim orjinalini dublajlı simpsons mı izlenir be, kafam girsin getirenlere! homerın bartın sesini dublajlı mı dinlicez -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Sokim böyle işe o zaman gitmiyorum... Beyinsiz salaklar her animasyonu dublajlıyorlar allahın malları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ankarada dublajsiz yok yine torrent'e abanacagim demektir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Acaba fazla simpson seyretmemis biri olarak öküz tren iliskisi olurmu filme aramda diye düsünüyorum , kararsız kaldım. İşin kötüsü bide orjinali var hemen dibimizde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 daverc nerdesin sen ? adres ver :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ege park(ffs) Seviyorum bu afm yi canım benım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ora nere lam izmir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Sparta diyesim geldi, ama tabiki yapmicam Evet izmir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar