geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Daha önce filmi olucakmış, olabilirmiş gibi topicler açılmış ancak yenisinin açılması daha anlamlı olucağı için açıyorum. *şak şak şak* Uzun süredir beyazperdeye uyarlanması beklenen ancak sürekli ertlenen "Simpsons" sonunda start aldı. Ünlü TV dizisinde Bart'ı seslendiren Nancy Cartwright'ın yaptığı açıklamaya göre tüm oyuncular anlaşma imzaladılar ve okuma provalarına başladılar. Ancak senaryonun tam olarak bitmediği ve filmin de ancak iki yıl sonra vizyona girebileceği bildiriliyor. Önce seslendirenlerin ücret sorunu gündeme geldiği için sonra da uygun senaryo bulunamadığı gerekçeleriyle yıllardır ertelenen "Simpsons"ın sinema filminin, geçen yıl da ancak TV dizisinin sona ermesinden sonra gerçekleşecebileceği söylentileri çıkmıştı. Ancak hala büyük ilgi gören ve dünya çapında 10 milyon izleyicisi bulunan "Simpsons"ın popülerliği sürüyor. Sizi bilmem ama ben umutluyum bu filmden.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yok malesef.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kaynağı nedir bu haberin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 şimdi film derken yine çizgi, uzun hali mi? south park gibi mi yoksa böle normal film mi çekecekler , aktörlerle falan?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 süper olurda ne zamana çıkarki flimi[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hayıırrrrrrrrr![signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya ne gerek vardı ne güzel izlioduk 25 dklık yetiodu bize :/ işallah güzel yaparlar bare.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yaa okuma provaları diyorlar ya... Deli etmesinler beni yaa... Orjinal seslendirmeciler olmadıktan sonra? Böyle acayip şeyler mi izleyecez? Ben de "doh!" demeyi biliyorum ama Homer J. Simpson bir ekoldür ve asla o seslendirmenin yerini başkası tutamaz. İmdaaaat[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 family guy filmi de isteriz!!!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 orjinal seslendirmeciler onlar zaten. iyi olur herhalde film, bi link falan olsaydı daha da iyi olurdu.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 neyse 2 yıl bekleriz :) okuma provalarından kasıt ne onu anlamadım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 orjinal seslendirmeciler olucak tabi ki filmde.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Kendercik, 12 Haziran 2005 09:33 tarihinde demiş ki: Yaa okuma provaları diyorlar ya... Deli etmesinler beni yaa... Orjinal seslendirmeciler olmadıktan sonra? Böyle acayip şeyler mi izleyecez? Ben de "doh!" demeyi biliyorum ama Homer J. Simpson bir ekoldür ve asla o seslendirmenin yerini başkası tutamaz. İmdaaaat nerenden okudun=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 matt groening dizide amerikan yaşamıyla dalga geçiyordu.her hafta ayrı bir mazeme buluyorlardı ama film için yeterli malzeme bulamazlar bi kere ben the simpsons u film olarak hayal edemiyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 16 senedir diziye malzeme bulan 2 saatlik film icin de bulur heh[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Matt Groening film işinide başarır merak etmeyin=)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: geffen, 12 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki:...tüm oyuncular anlaşma imzaladılar ve... Hmm... Gerçekten de önümden değil, arkamdan okumuşum. Bir özür diyorum ve :tebrikz: çekiyorum!!![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 *!sabırsızlıkla beklemeye başlar*[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 holeeey[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 doooh[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 başka yerlerden de okuduğum kadarıyla groening film hakkında çok sağlam konuşuyo. o öyle diyosa bi bildiği vardır .. bekleyelim görelim. homer'ı her yerde izlerim ben sonuçta :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sabırsızlıkla beklemekteyim. kaçırmam asla bu filmi. filmi de dizi hali kadar güzel olacaktır eminim. ama merakımı cezbeden olay,bölüm başına milyarlar alan seslendirenler, acaba film için ne kadar ücret alacaklar?[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Film cekiminden once Korsan basimina başlamişlardir :D[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ee? bu cuma gösterimde hiç heyecan yokmu patilerde?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 2 konu açıldı ya :D çok tartıştık. Planet Terror'de geliyor ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar