Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simpsons Filmi Kesinleşti.

geffen

Öne çıkan mesajlar

Daha önce filmi olucakmış, olabilirmiş gibi topicler açılmış ancak yenisinin açılması daha anlamlı olucağı için açıyorum.
*şak şak şak*
Uzun süredir beyazperdeye uyarlanması beklenen ancak sürekli ertlenen "Simpsons" sonunda start aldı. Ünlü TV dizisinde Bart'ı seslendiren Nancy Cartwright'ın yaptığı açıklamaya göre tüm oyuncular anlaşma imzaladılar ve okuma provalarına başladılar. Ancak senaryonun tam olarak bitmediği ve filmin de ancak iki yıl sonra vizyona girebileceği bildiriliyor.
Önce seslendirenlerin ücret sorunu gündeme geldiği için sonra da uygun senaryo bulunamadığı gerekçeleriyle yıllardır ertelenen "Simpsons"ın sinema filminin, geçen yıl da ancak TV dizisinin sona ermesinden sonra gerçekleşecebileceği söylentileri çıkmıştı. Ancak hala büyük ilgi gören ve dünya çapında 10 milyon izleyicisi bulunan "Simpsons"ın popülerliği sürüyor.
Sizi bilmem ama ben umutluyum bu filmden.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa okuma provaları diyorlar ya... Deli etmesinler beni yaa... Orjinal seslendirmeciler olmadıktan sonra? Böyle acayip şeyler mi izleyecez? Ben de "doh!" demeyi biliyorum ama Homer J. Simpson bir ekoldür ve asla o seslendirmenin yerini başkası tutamaz. İmdaaaat[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 12 Haziran 2005 09:33 tarihinde demiş ki:
Yaa okuma provaları diyorlar ya... Deli etmesinler beni yaa... Orjinal seslendirmeciler olmadıktan sonra? Böyle acayip şeyler mi izleyecez? Ben de "doh!" demeyi biliyorum ama Homer J. Simpson bir ekoldür ve asla o seslendirmenin yerini başkası tutamaz. İmdaaaat

nerenden okudun=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Sosyal ağlarda paylaş

matt groening dizide amerikan yaşamıyla dalga geçiyordu.her hafta ayrı bir mazeme buluyorlardı ama film için yeterli malzeme bulamazlar bi kere ben the simpsons u film olarak hayal edemiyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

sabırsızlıkla beklemekteyim.
kaçırmam asla bu filmi.
filmi de dizi hali kadar güzel olacaktır eminim.
ama merakımı cezbeden olay,bölüm başına milyarlar alan seslendirenler, acaba film için ne kadar ücret alacaklar?[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...