BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaslar sizler bir mmorpg da nasil özellikler arasiniz. Oyuna ilk girdiginizde nelere bakarsiniz sizler için neler önemlidir ?[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Atmosfer en önemli özelliktir bir mmo'da bana göre. Ondan sonra grafik gelir (bkz:uo)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kan,vahşet[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 PVP ve macera peki niye wow oynuyosun diye sorarsanda herhalde blizz yaptıgı için derim wowda aradıgım özellikler tam olmasada harbi kalite yani ...[signature][hline] Its your KERB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sınıflar arası dengede çok önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 grafik tabikide.[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bir mmorpg de en önemli şey; lamer ve amerikalı olmamasıdır :).Bugüne kadar rastladığım en uyuz adamlar nedense yerli lamerlarla beraber amerikalılar .bazıları asyalıları özellikle çinlileri sevmiyor ama benim bugüne kadar çinlilerle bir sorunum olmadı :P [Bu mesaj jagd tarafından 10 Haziran 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sınıflar arası denge yeni şeyler bulabilme/yapabilme imkanı büyük alanlar(gezmek, kaçmak için) yenilikler düzenli toplu ve ilginç questler bilinçli bir oyuncu topluluğu aradıklarım/istediklerim bunlar benim O_o edit: bir de RP nasıl unuttumsa onu :/ [Bu mesaj Eshevar tarafından 10 Haziran 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 beleşlik :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 uzun olmayan karakter geliştirme süreci çünkü günlerce amaçsızda grind sıkıcı oluyor... dengeli pvp sistemi kullanışlı bir interface güzel grafikler büyüleyici ortam bunlar da benim aradıklarım ha bir de oyunun çok sağlam bir hikayesi olması gerek...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Grafikler super olmus filan benim umrumda degil. (cunku bilgisayar kaldirmiyor, ekran kartini degistirirsem guzel grafikte isterim tabi ki :)) Bence karakter gelistirme cok onemli. Bir suru secenek olmali ve karakterler birbirine benzememeli. Mesela uo da herkez birbirinden farkliydi, en begendigim karakter gelistirme sistemi ise fallout'taydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar