Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Oyun Tavsiye!

vimpir

Öne çıkan mesajlar

said:
vimpir, 12 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
ehehe www.barafranca.com da param bitti 2 araba calma ve alem yapma olayina girdim cash 0$ nasi gelir elde edicez bu oyunda ya :(

öncelikle suç işleyerek ve araba çalmaya çalışarak sürekli olarak rank atlamaya bak.. ileride orda yazan %'ler artacak..

gelir kazanmak için işlediğin suçlardan çıkardığın paraları biriktirebilirsin, çaldığın arabaları satabilirsin, uyuşturucu vs. kaçakçılığı yapabilirsin (şehirler arası) bi adam öldürüp parasının yarısına el koyabilirsin, çeşitli kumarlar oynayabilirsin vsvs..[signature][hline]
[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeSo, 12 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki:
said:
vimpir, 12 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
ehehe www.barafranca.com da param bitti 2 araba calma ve alem yapma olayina girdim cash 0$ nasi gelir elde edicez bu oyunda ya :(

öncelikle suç işleyerek ve araba çalmaya çalışarak sürekli olarak rank atlamaya bak.. ileride orda yazan %'ler artacak..

gelir kazanmak için işlediğin suçlardan çıkardığın paraları biriktirebilirsin, çaldığın arabaları satabilirsin, uyuşturucu vs. kaçakçılığı yapabilirsin (şehirler arası) bi adam öldürüp parasının yarısına el koyabilirsin, çeşitli kumarlar oynayabilirsin vsvs..
harika 1 oyun beyler tavsiye ederim adam oldurme olayini anlamadim ama :(, surekli araba calisiyorum, suc isliyorum user in birisinden 80k$ birisindende 30k$ carptim :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...