vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 OGame turu oyun ariyorum...[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 www.barafranca.com[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hemen mincikliyim :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ingiliscem cok i dil ya :([signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: forgiver, 12 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki: www.barafranca.com gerçekten güzel bi oyun.. 2kez baştan açıldı ikisinde de oynadım.. 2sinde de öldüm :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benim oyunu cozmem gunler alir daha soft bisi varsa rica ediyim :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Neden Ogame oynamıyorsun ki ? Hem Türkçe.. Yok sevmedim diyorsan Kings of Chaos vardı, hala duruyor mu bilmiyorum, google'dan aratabilirsin..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 evren 3 de hayvan gibi acc um gitti sogudum oyundan bidaha kasamam okadar, evren 9 da actim ama zevk alamiyorum :([signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: forgiver, 12 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki: www.barafranca.com biraz taktik verebilirmisiniz baslangic icin paldur kuldur gitmiyim :) sonra baska acc acmak zorunda kalmiyim[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 www.fantasturk.com öneririm harika bir oyun.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 saglam 1 yere benzemiyor zaten suan sayfa bile acilmiyor bakmistim daha onceden, turn olayini sevmiyorum ben:) surekli bisiler yapabilmeli insan:) darkthrone turu oyunlari sevmiyorum 30dk 2 saldiri hakkiniz oluyor[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ehehe www.barafranca.com da param bitti 2 araba calma ve alem yapma olayina girdim cash 0$ nasi gelir elde edicez bu oyunda ya :([signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 süper bişiler gelcek yakında just wait :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: vimpir, 12 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki: ehehe www.barafranca.com da param bitti 2 araba calma ve alem yapma olayina girdim cash 0$ nasi gelir elde edicez bu oyunda ya :( öncelikle suç işleyerek ve araba çalmaya çalışarak sürekli olarak rank atlamaya bak.. ileride orda yazan %'ler artacak.. gelir kazanmak için işlediğin suçlardan çıkardığın paraları biriktirebilirsin, çaldığın arabaları satabilirsin, uyuşturucu vs. kaçakçılığı yapabilirsin (şehirler arası) bi adam öldürüp parasının yarısına el koyabilirsin, çeşitli kumarlar oynayabilirsin vsvs..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 www.kingsofchaos.com www.legendarena.com[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: DeSo, 12 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 12 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki: ehehe www.barafranca.com da param bitti 2 araba calma ve alem yapma olayina girdim cash 0$ nasi gelir elde edicez bu oyunda ya :( öncelikle suç işleyerek ve araba çalmaya çalışarak sürekli olarak rank atlamaya bak.. ileride orda yazan %'ler artacak.. gelir kazanmak için işlediğin suçlardan çıkardığın paraları biriktirebilirsin, çaldığın arabaları satabilirsin, uyuşturucu vs. kaçakçılığı yapabilirsin (şehirler arası) bi adam öldürüp parasının yarısına el koyabilirsin, çeşitli kumarlar oynayabilirsin vsvs.. harika 1 oyun beyler tavsiye ederim adam oldurme olayini anlamadim ama :(, surekli araba calisiyorum, suc isliyorum user in birisinden 80k$ birisindende 30k$ carptim :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: blackchaos, 12 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki: www.fantasturk.com öneririm harika bir oyun. Güzel oyun ama biri göçertti, dünden beri hala düzeltemediler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 http://www.barafranca.com arkadaslar harika 1 oyun kurtlar vadisinin ingiliscesi :D cok hosuma gitti uye olan konseyi kuralim :D[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 www.uygarliksavasi.com[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: vimpir, 12 Haziran 2005 12:49 tarihinde demiş ki: http://www.barafranca.com arkadaslar harika 1 oyun kurtlar vadisinin ingiliscesi :D cok hosuma gitti uye olan konseyi kuralim :D up[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Ferrero, 12 Haziran 2005 12:56 tarihinde demiş ki: www.uygarliksavasi.com Oynadık diyelim şifremizi unuttuk nasıl ulaşıcaz şifremize? Ne bir gizli soru var nede mail sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 http://www.barafranca.com gel ozaman :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bizim arkadaş dandik die bise oynuyodu baya güzel diyodu..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nasi 1 cumle bu:D[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Türkçe ve farklı blokların içinden(komünist emperyalist vs) içinden ülke seçerek oynadığınız üstelik ödüllü oyun(reklam gibi oldu ama süper zevkli): www.savasim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar