ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 selam ben bayaaaaa bir süredir uğrayamıyordum bir kaç sorum war patinin wow sitesi niye calişmiyor? xpension pack çıkacak elbet ama bliz bu konuda bişi diomu tarih cart curt vs. bide bana lütfen burning legion silvermoon ve dalaran dışında serverlar önerin kısmetse bu yaz oyuna bende gircem (inşallah) charlarımın %98'i alliance olcak bilginize...[signature][hline]Be khagdar of all time... use your wisdom for truth... and...be loyal forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 paticik 1 martta kapanmış yeni sisteme geçilmeye çalışılmıştı. ama işler uzamış, aksilikler çıkmıştı. yani yeni sisteme hala geçemedik. yedek bir makinede eski sistem üzerinde forumlar tekrar açıldı. bir tek forumlar açık. diğer siteler kapalı, sırf wow sitesi değil yani lyricz, radyo, albüm gibi hizmetler de kapalı. ayrıntılı bilgi için paticik bölümündeki eski topicleri inceleyebilirsin. yeni sisteme geçişle birlikte eski siteler de tekrar açılcak.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben sylvanas ı öneririm ama ragnaros serverlarında oynayan bol üyede war...söle diiim yni açılan serwerlardan biri snin için en uygunu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar