Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşlar ben wow'u yeniden kurdum ve ilk partch ile 1.2.3'e çıkardım şimdi diğer partchler indirmek istemiyorum fileplanetten bütün patchleri beraber indirip kurmayı düşünüyorum.162mblık o tüm patchleri kapsayan dosyayı açtığımda ilk patch'i yaptığım için sorun çıkarmı yoksa kaldığı yerden devammı eder?yardım ederseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çıkmaz. full patchler, herhangi bir versiyondan o versiyona patch yapar. 1.3.0 to 1.3.2 gibi birşeyler demiyorsa sorunsuz halledecektir. tüm oyunlar için böyle. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 saol dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar