Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Kronolojisi

Xaero

Öne çıkan mesajlar

o çok özel bi durum apprentice fln olmadı yoda abi naptiniz, sadece qui öldükten sonra(eh bi sn absurd bi durum oldu bizim qui deil) force ile bir olmanın yolunu ve force ile bütünleşenlerle iletişim kurmayı yodaya öğretti.

aynı zamanda her ne kadar dayak yemiş olsada maul'dan qui baba elemandır[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 09 Haziran 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
o çok özel bi durum apprentice fln olmadı yoda abi naptiniz, sadece qui öldükten sonra(eh bi sn absurd bi durum oldu bizim qui deil) force ile bir olmanın yolunu ve force ile bütünleşenlerle iletişim kurmayı yodaya öğretti.

aynı zamanda her ne kadar dayak yemiş olsada maul'dan qui baba elemandır

hayır abi kesilen sahnenin metninde senin appn oluyorum diyo direk yoda appsi oluyo kuaygonun.

ha donen jedi anakindir duşununce de daha mantıklı sen asıl bana orada donen jediın luke oldugu yonunde bir kaynak goster arkadaşım. adam zaten jedi çift dikiş mi gidiyo bu.[signature][hline]böyle iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Qui-gon'a uzanan eller kırılsın =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

al sana kaynak veriyim de madem kaşınıyosun

http://www.killermovies.com/forums/archive/index.php/t-343596

http://www.wolfpackclan.com/star-wars/modules/alliance/alliance.php?idalliance=3

Luke took his father's crippled body to the Death Star hangar bay. In his final moments of life, Vader ceased to be, and Anakin Skywalker, Jedi Knight, returned. Luke removed Vader's mask so that Anakin could see his son with his own eyes before becoming one with the Force. Luke then commandeered an Imperial shuttle and flew to Endor. He built a funeral pyre to commemorate the Jedi, and to destroy the Dark Lord's empty armor. He returned to the victorious Rebel Alliance, and could see the spirits of Obi-Wan, Yoda, and Anakin that night at the Ewok celebration.

al hatta official

http://www.starwars.com/databank/character/darthvader/index.html

6. filmin databasine bakarsan official database sitesinden oynayanlar arasında anakinin de oldugunu gorursun, e anakin de jedi olduguna donen jedi anakindir diye bir mantık yurutemiyor musunuz.[signature][hline]böyle iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 09 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
hocam donen jedi degil,jediLIK.lukela birlikte jedilar geri geliyo...

jedi order zaten var, holocronlar var lukeun kendisi var. o zaman refound of the jedi order tarzında bişey derdi allah allah.[signature][hline]böyle iyi.

[Bu mesaj elvyn tarafından 09 Haziran 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arada bir de şuna katılıyorum diyeceğim
said:
aquila, 09 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
dugmesimi var lan bunun aha bastim jedi oldum aha sith oldum diye.anakin jedi oldu sora satti davayi sith oldu.ondan sonra sidiousu oldurup tek sith kaldi ki kendiside oldu zaten.oyle son anda iyilik yapana yemek yok.ayrica herkes baskasindan bisey ogrenebilir,herkeste birbirinin masteri ve ogrencisidir.elvyn sende gotunden element uydurma,return of the jedi sithlerin yenilip imp.in yikilmasi ve lukela jediligin yeniden dogusudur,oyle anakin jedi oldu falan alakasi yok,ha dersen oyle yaziyo lucas oyle dedi,o zaman goster kaynagini...
[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 09 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
elvyn sende gotunden element uydurma,return of the jedi sithlerin yenilip imp.in yikilmasi ve lukela jediligin yeniden dogusudur,oyle anakin jedi oldu falan alakasi yok,ha dersen oyle yaziyo lucas oyle dedi,o zaman goster kaynagini...
filmin özetinin falan olduğu hangi kaynağa bakarsan bak anakin skywalker'ın light side'a geri dönüşünü temsilen "return of the jedi" adının konduğunu görürsün. elvyn de bikaç link koymuş zaten.

said:
aquila, 09 Haziran 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
peki herkesin anlayisi kendine
sen nasil dusunuyosan oyle izle,ben nasil mutluysam oyle izliim.bi film adi icin bu kadar kastima degmez...
anlayışın böyle, ben öyle düşünmüyorum deme abicim, adam sana kanıtını sundu işte, daha bişey iddia etmenin anlamı yok, kabul et gitsin işte, lucas bu filmin adının return of the jedi olmasını anakin'in light side'a dönüşünü temsilen koymuş, bittii, sadece bunu sölicen. yani boşuna "ben öyle düşünmüyorum, ben filmin adının hep luke'a hitaben yapıldığını düşünüyorum hala" demenin alemi yok, biz de ilk öğrendiğimizde "aa harbi lan" demiştik. kabul et sadece, budur yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

abi o zaman anakin klonlanıyo biri normal kalıyo biri darth vader oluyo
soldakiler darth vaderdan çıkıyo sağdakiler anakinden çıkıyo
ne güzel :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş