pan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bazen bayıyo evet, ama s.p baymıyo asla ya onla karşlaştrmayın bile =)[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Enginar, 27 Mayıs 2005 23:35 tarihinde demiş ki: eerie indiana idi sanırım sağol ehehe aslansın: http://www.imdb.com/title/tt0101088/[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Sam, 24 Mayıs 2005 18:48 tarihinde demiş ki: ama ben de south park'tan birşey anlamam mesela, bütün bir bölüm boyunca bir kere gülmediğimi hatırlarım.. :) yalniz bu cok kotu bi vaka. south park in en kotu bolumu bile en az 2 3 kere guldurur. orta hallisi bi o kadar yardirir en iyiside zaten bitiriyo olayi :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Bonecrusher, 26 Mayıs 2005 01:18 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 26 Mayıs 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Allah bilirsen pete&pete'îde sevmiyosundur. ne yaptın hocam, hastasıydım onun. bir de benzeri bir dizi vardı sanırsam. hatırladığım bir bölümü, kasabaya hortum geliyor. kasabadaki herkes aynı yere saklanıyor bir yere, sadece bizim abi ile kardeşi kalıyor evde. hortumla konuşabilen bir adam buluyorlar, bunun sayesinde hortumu geri çeviriyorlar felan. gizemli seyler oluyordu her bolumunde. bende seyrederdim onuda artik surekli seyleri tekrarladikca baydi. e butun gencligini onlara heba edince artik su an heralde izledigim tum cizgi filmlerin repliklerini hatirliyorumdur :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 vakit kaybı[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 garip pete&pete'in bişey tekrarladığını hatırlamıyorum hiç =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 eerie indiana'dan bahsediyor cüce kardeş, pete & pete değiil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cok özür o zaman.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aşırı derecede beyenıom şahsen bence sorun espiriyi anlamakta onunda dersi yoq cok espirili arkadaslara sahıp olcaksınız yada espiriyi kendınız yapacaksınız.....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben de ilk izlediğimse south park'ı ve seinfeld'i sevmemiştim mesela. zevk meselesi[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bebe bir gay süngerin maceralarını izlemek herkese farklı bir zevk verebiliyor. Zevk alanlar sanırım içlerindeki alaycılık ve eşcinselliğe mizahi yaklaşımdan dolayı zevk alıyorlar. Malesef bazı bölümlerinden zevk aldığımı da itiraf etmeliyim ama yanlış anlamayın eşcinsellerle dalga geçmek gibi bi huyum yok :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 izleyen arkadaşlar alınmasın ha alınsınlar diye böle yazmadım...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Otistiklere yapilmi$ bir cizgi diziyi izler gibi oluyorum izlerken nedense :)[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chucky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bendmde oturp 1 dakkkadana fazla başında duramadııım çızgı film çok salak gelio south park vs. fln isliorm ama bu cok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 gerçekten komik bi çizgi film karikatürize edilmiş yüz ifadeleri kerikatürize edilmiş mimikler 6 7 yaşındaki çocuğa b,rşey ifade etmez çocuklar mimiklerden espirilerden çok harekete önem verirler ve bi tabi sponge bobda harekette var espiride bu yüzden hem çocuklara hitab edecek kadar sade hemde yetişkinlerin hoşlanacağı kadar karmaşık ve güzel.. bu çizgi film kötü falanda değil ayrıca çizimleri inanılmaz kaliteli.. karakterler inanılmaz başarılı.. nickolodeonun digitürkte yayınlandığı zamanlardan beri izliyorum ve halen de takip etmekteyim..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben de son günlerde hastası oldum kablo tv'de de vermeye başladılar ama türkçesi ingilizcesi kadar zevk vermiyor. O ağlayınca hem kopuyorum hem içim gidiyor. Başarılı bir çizgi film bence şimdi sinemalarda oynayanını çekiyorum[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben tv izleiyorum böle bi sorunum yok[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bence de çok güzel yaa.. ama orjinali.. türkçesi o kadar iyi deil..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar