Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SpongeBob SquarePants sevmeyen bir ben miyim? // Ya da İzleme Kılavuzu?

Bone

Öne çıkan mesajlar

bazen bayıyo evet, ama s.p baymıyo asla ya onla karşlaştrmayın bile =)[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 Mayıs 2005 18:48 tarihinde demiş ki:

ama ben de south park'tan birşey anlamam mesela, bütün bir bölüm boyunca bir kere gülmediğimi hatırlarım.. :)

yalniz bu cok kotu bi vaka. south park in en kotu bolumu bile en az 2 3 kere guldurur. orta hallisi bi o kadar yardirir en iyiside zaten bitiriyo olayi :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 26 Mayıs 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
said:
Cuce, 26 Mayıs 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Allah bilirsen pete&pete'îde sevmiyosundur.

ne yaptın hocam, hastasıydım onun.
bir de benzeri bir dizi vardı sanırsam. hatırladığım bir bölümü, kasabaya hortum geliyor. kasabadaki herkes aynı yere saklanıyor bir yere, sadece bizim abi ile kardeşi kalıyor evde. hortumla konuşabilen bir adam buluyorlar, bunun sayesinde hortumu geri çeviriyorlar felan.

gizemli seyler oluyordu her bolumunde. bende seyrederdim onuda artik surekli seyleri tekrarladikca baydi. e butun gencligini onlara heba edince artik su an heralde izledigim tum cizgi filmlerin repliklerini hatirliyorumdur :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı derecede beyenıom şahsen bence sorun espiriyi anlamakta onunda dersi yoq cok espirili arkadaslara sahıp olcaksınız yada espiriyi kendınız yapacaksınız.....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

bebe bir gay süngerin maceralarını izlemek herkese farklı bir zevk verebiliyor. Zevk alanlar sanırım içlerindeki alaycılık ve eşcinselliğe mizahi yaklaşımdan dolayı zevk alıyorlar. Malesef bazı bölümlerinden zevk aldığımı da itiraf etmeliyim ama yanlış anlamayın eşcinsellerle dalga geçmek gibi bi huyum yok :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten komik bi çizgi film karikatürize edilmiş yüz ifadeleri kerikatürize edilmiş mimikler 6 7 yaşındaki çocuğa b,rşey ifade etmez çocuklar mimiklerden espirilerden çok harekete önem verirler ve bi tabi sponge bobda harekette var espiride bu yüzden hem çocuklara hitab edecek kadar sade hemde yetişkinlerin hoşlanacağı kadar karmaşık ve güzel.. bu çizgi film kötü falanda değil ayrıca çizimleri inanılmaz kaliteli.. karakterler inanılmaz başarılı.. nickolodeonun digitürkte yayınlandığı zamanlardan beri izliyorum ve halen de takip etmekteyim..[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

ben de son günlerde hastası oldum kablo tv'de de vermeye başladılar ama türkçesi ingilizcesi kadar zevk vermiyor. O ağlayınca hem kopuyorum hem içim gidiyor. Başarılı bir çizgi film bence şimdi sinemalarda oynayanını çekiyorum[signature][hline]
Bir dilek tut benim için :)
Küçük Hüsamettin
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...