Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teneke Bela: "Necrosis"

Lucretia

Öne çıkan mesajlar

Serverda etrafta dolaşan söylemlere, iddialara kulak verdim.. lan nedir bu milletin necrosis necrosis diye ağladıı dedim gittim gördüm.. daha dorusu grup halinde *gördük*.. bu elemanı rahat rahat almanın bi yolu yordamı yokmudur? 6 kişi grup gidioz, tüm yük jedi da, adam bi koyuyo 800-900 health gidiyo, 1 tane yetmiyo gibi bide 3 tane koymuşlar Allah razı olsun.. root/snare den başka -rahatı geçtim- öldürmenin bi tekniği yokmudur, illa healerlara işkence şart mıdır??[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-*
Eclipse PvP Belalısı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Necrosis rootlanacak once yanindaki guardlar oldurulecek asagi cekilip, daha sonra jedi defender necrosisi tank ederken ranged birisi power stationlari indirecek, arkasindan defender ve tercihan biri daha necrosisi tanklerken ranged olanlar min 35m mesafeden necrosisi indirecekler.
en fazla 5 dakika surer.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla biz 3 jedi 2 Bh olarak 5 tur attık herkez butun malzemeyi paylastık.Benim payıma dusen Belbulla die bi gemi bir tane MAster smugler tufei ve ozel 2 tane cybernetic idi.
NOT:İlk attığımız turda yoldaki tüm örümcekleri keserek necrosis e ulaştık ama sonra burst run ile geçmeye başladık(biz iki BH)jediler ise TANK gorevi goruyodu.Bu sayede iş sanayiye dönüştü.Ben bıraktıımda JEdiler hala tur atıodu(HEPSİ KNIGHT idi)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde dün yaptık ama sonuç felaket oldu. Önümdeki arkadaş daha grubun hepsi gelmeden droidle konuştu : Sonuç yarısı içerde yarısı dışarda. Ben ve bir çocuk dışında bütün grubu öldürdüler , çıkış olmadığı için bizde saldırmak durumunda kaldık , sonucu tahmin edin... İyi bir grup şart. Gruptaki tek melee , doğal olarakda tek tank bendim ve 3'ünün bana saldırması kadar saçma bir şey olamaz.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Deno-, 12 Haziran 2005 11:55 tarihinde demiş ki:
Bizde dün yaptık ama sonuç felaket oldu. Önümdeki arkadaş daha grubun hepsi gelmeden droidle konuştu : Sonuç yarısı içerde yarısı dışarda. Ben ve bir çocuk dışında bütün grubu öldürdüler , çıkış olmadığı için bizde saldırmak durumunda kaldık , sonucu tahmin edin... İyi bir grup şart. Gruptaki tek melee , doğal olarakda tek tank bendim ve 3'ünün bana saldırması kadar saçma bir şey olamaz.

lan orda ben nerden bileydim işlerin ööle yürüdünü.. sende olsan aynını yapardın deno kardeş, hem instance olduundan haberim bile yoktu, senin var mıydı acaba? :P[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-*
Eclipse PvP Belalısı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...