Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magic the gathering ile ilgilenen kimse var mı?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

adamın eli güsel gelmiş

bi konu var. yeni magicciler "casual player" mı ne işte o dediklerinden genelde. yani ejderleri kocaman kocaman yaratıkları falan seviyolar. o yüzden wizards da yeni setlerin çok satması, daha fazla para kazanmak gibi amaçlarla saçma sapan setler çıkarıyo. şu son sadece creature seti faciası da buna en güzel örnek. bi kart koymuştum buraya phage diye. phage the untouchable hatta kadın adı phage the unplayable olmuş durumda. o setten 2 kart falan desteye giriyo. bi de şöyle bi yaratık gördüm beni benden aldı...

bi de magic on-line diye bi facia var ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim. bişeyler duydum bu konuda -hatta gördüm- ağzım açık kaldı. ama burada tartışılacak mesele değil...[hline]Endure. In enduring, grow strong...

Sosyal ağlarda paylaş

Bu kartın siyah versiyonu da var, bi de adını hatırlayabilsem.. Zaten genelde zıt renkler arasında birbirlerini dengeleyen kartlar oluyor .. Özellikle beyaz vs siyah ta çok belirgin bu..

Şok edici oyunlara değinmişken (bir önceki sayfada) .. Bir oyunda benim full siyah desteme karşımdaki beyaz bi enchantement açtı, şöyle ki : "Eğer kontrolünde bir creature varsa ve life ın 0 veya altına düşerse life ın 1 kalır" die. Üstüne bi de Absolute Grace geldi mi sana .. Ben "Böhüh gitti güzelim oyun" derken bana da üstüste Gravebane Zombie (Graveyard a girecei durumlarda deck in üstüne dönüo), Stronghold Assasin (Tap, sacrifice a creature: Destroy target nonblack creature. It can't be regenerated.) ve bende Almancası olan "Künstlicher Gnome" (Tap, target spell or permanent is colorless until end of turn) gelmişti de şok bi şekilde adamın zaten az olan yaratıklarını silip süpürüp almıştım o eli ..

Bu "life ın bitmemesi" muabbetine girmişken Ali from Cairo + Diplomatic Immunity kombosunu saygıyla anmadan geçmemek lazım ..
Sosyal ağlarda paylaş

akroma ve phage den bahsediyo herkes onların decke gırmelerı ımkansız yanı... anca zorlarsanız ılla gırer bı decke ama onlar sus kartı bırıktırme hıkaye guzel olsun fln dıye... son setten decke gırecek legend olarak kamahl ve rolıx var.. aslında cat legend veya vızıara da gırebılrıler :)

bı de dark rıtuel hakkında... arkadasıma yanımda oldu 1 tur elınde 4 dark rıtuel ve phage var (gırgırına oynuyoduk okulda) ılk elde phage actı.. ıkıncı elde adam oldu... :) eylencelıydı baya :)[hline]Make me feel it, make feel alive again!

(mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
saklıkentteki alp ve yusuf gerçekten çok yardım sever..
onlarla bi kaç kere maç yapmıştım
o zamanlar fantazi olsun die mavi-siyah discard deckim wardı..
amacı adamın elindeki bütün cardları discard ettirererk avatar of will'i 2 manaya sokmaktı tabi ynaında counter,lobotomy vs. vs. baya seviodum o deck i ama maddi olarak zorlanmaya başladığım için bırakmak zorunda kaldım tekrar başlayacağım işallah
gerçi bütün klasörümdeki kartlar typeII'dan düştü ama olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 18 May 2003 16:33 tarihinde demiş ki:
pee ankarada oyle yerler olcaktı da bırakıcaktım magici. ankarada hic bi yer yok ya :/[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

ankarada bi dungeon var bildiim ted kolajinin orda ama oranın sahibi olan adam cok kıl hemen ornek verim dersaneden cıktım geldim buraya elimde cantayla baktım FR nin yeni kitabı cıkmıs abi su kitaplara yakından bakabilirmiim dedim adam sen once o cantayı bırak oyle bak dedi ben kartları incelerken gozunu benden aırmadı yok tovbe bi daa gitmem oraya istanbuldan siparis etcem edeciimi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 18 June 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
ehuahue tarık abi o. öledir valla :) arkadaş oldum sanırsın ama yine kazıklamaya çalışır ehehe

abi ne dion adama yine yanımda arkımla geldim magic alcaz hani bunun ünlü dosyaları varya acıkta satıo herif gostedi bak bunu al diye yok lazım diil dedim yanımdaki arkıma yaa iste bu yeni baslayanlar boyle anlamıolar oyundan diip tahrik etti 2 saat ama yine almadım kartı zuzuzu

[Bu mesaj QaQa tarafından 18 June 2003 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...