sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 merak ettim de, ben ilgileniyorum mesela halen. psychatog deckim var şu anda, bilenler bilir çok şirin tatlı bi yaratıktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 abi koskaca masaüstü bölümü ne die sence[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ilgilenmez olaydım somurdu walla benı en masraflı oyun herhalde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 e taşıyınız forumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Gerçekten milleti yiyip bitiriyo.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 çok zararlı kesinlikle girilmemesi gereken birşeydir. ama biz bıraktık en azından şimdilik... (uo yada ole diyoduk...)[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hangi setlerden kartlar var sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 aman ha diiim basladinmi birakmasi cokzor hehe ben en son biraktigimda 60lık paket 7 milyon du ates pahası[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 para tuzagna cevirdiler iyicene yoksa olumune oynardim ve eski type 2 deckimi yenebilen cikmadi henuz (4 senedir) yeni kartlarda taktikten coktek kart savasina dondu, kendin dedigin gibi psychotag deckim var dedi, bir deck tek bir karta bagli oldugu zaman oyunun zevki kacmisti. Kisacasi artik satin almam, ama birgun oturup bi yerden Unglued kartlarimi tamamlamam gerek, 4-5 rare kaldi tum 95 kart icin... deckim mavi counter&directdamage destesi[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Royal Assassin diye bir kart vardı benim hatırladığım. Tap olan kartları direk Graveyard a gönderiyordu. Süperdi. Black.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hangi destedendi? yani turu neydi? urza@s tiplerinden sonrasi dir kesinlikle, oole guclu karta izin verilmezdi cunku eski destelerde[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ahh bi black lotus bulsam butun kartları tamamlamış olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Volfied, 13 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: hangi destedendi? yani turu neydi? urza@s tiplerinden sonrasi dir kesinlikle, oole guclu karta izin verilmezdi cunku eski destelerde[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda hehe yanlis tahmin, royal assassin alphadan beri var ama uzun suredir banli bir kart. eski destelerde guclu kartlara izin verilmezdiyle neyi kastettin onu da anlamadim, eski destelerde cok guclu kartlar bulunur(lotus, ancestral recall vs.)lakin banlidir simdi hepsi o ayri. said: black_rider, 14 May 2003 23:57 tarihinde demiş ki: ahh bi black lotus bulsam butun kartları tamamlamış olacam. hehe desteksiz bir sallayis bence, cunku butun setleri lotus haric tamamladigini iddia eden adam 250-300 dolarcik daha verip lotus almaktan gocunmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: [b]dark-dr, 15 May 2003 02:10 tarihinde demiş ki: hehe yanlis tahmin, royal assassin alphadan beri var ama uzun suredir banli bir kart. eski destelerde guclu kartlara izin verilmezdiyle neyi kastettin onu da anlamadim, eski destelerde cok guclu kartlar bulunur(lotus, ancestral recall vs.)lakin banlidir simdi hepsi o ayri. yanlışın var royal assasin banli diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bana bi black lotusun nerde 300 dolar olduğunu solede alıyım netten getirtirmek 1000 dolar civarı turkiyedede zaten 3 kişide var.su an bi tek urza's saga destesi eksik onuda arkiden alıyom isteyen inanır isteyen inanmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: black_rider, 15 May 2003 10:35 tarihinde demiş ki: bana bi black lotusun nerde 300 dolar olduğunu solede alıyım netten getirtirmek 1000 dolar civarı turkiyedede zaten 3 kişide var.su an bi tek urza's saga destesi eksik onuda arkiden alıyom isteyen inanır isteyen inanmaz.... senin de yanlışın var, black lotus'u 450 dolara bulabilirsin, shipping de 60 dolar civarı tutuyor zannedersem (garantili) www.starcitygames.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Valla ilk el lightning bolt.. 2. el shock lightning bolt.. 3. el ball lightning gibi bi açılışa durcak deste vamrı bea? [tamalayamamıştım :(.. BL ler 2 de kaldı ama geldilermi.. ouch that hurts! ][hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ulan bu kadar çabuk değerlenen başka şey de yoktur heralde. Elimden hepsini çıkarmadan önce lightning boltun mox ların filan bı kıymeti yoktu. İki tane shivan dragonum bilem vardı. Amaan en boş frp tipi (belki) denilebilicek şey bence bu mtg. Pis bişii.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 3 tane shivan dragon var valla deste yapcaktım vazcaydım sonra da magici bıraktım elimde patladı butun kartlar daha var bir iki guzel sey bende almak isteyen olursa satarım :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 valla yanlisim yok, hatirladigim kadari ile ben oyunu biraktigim zamanlar extended type reviseddan itibaren legaldi(ki royal assassin fourthta da cikmisti zaten) ve royal assassin banlenmisti, bunu gayet net hatirliyorum ya da butun camia beni kandirmak icin yalan soyluyor, numara yapiyordu :) simdi zaten royal assasin toptan extended typedan cikmistir, extended `n`th editiondan itibaren permitteddir, o yuzden bilmiyorsundur bani, ortada yanlis yok yani eheh. type 1 dan banli degildir zaten. rider, lotusu 250 dolardan 700-800 dolara kadar bulursun, conditionuna ve setine gore degisir. koleksiyon icinse 250 dolara almani tavsiye etmem cunku 200-250 dolara satilanlar artik yirtik seviyesinde zarar gormus demektir. gerci ben butun setlere sahibim lotus yok diyerek saka yapiyosun diye dusunuyorum(butun setlere sahibim desen inanirdim, var oyle bir tanidigim ama butun setler var lotus yok bulamiyorum? eh) ama ciddiysen de bahanen komik bence, 1000 dolar bile olsa nedir ki yani? butun setlere sahip oldugunu soyleyen bir koleksiyoncuyu son kart icin durduracak rakam 2000-3000$ dolar ustu olmali, belki de daha cok, nitekim cidden butun kartlara sahipsen birak binlerce karti, sadece elindeki moxlar lotusu 3 kere satin alir. mtg ye para tuzagi, cok pahali vs. diyenlere de diyecegim; su anki fiyatlar hakkinda hic bir fikrim yok ama ben oynadigim zamanlar bir ogrenci icin uygundu fiyatlar ve para tuzagi ne demek ki zaten, neresi tuzak goz gore gore veriyorsunuz parayi cebinizden asirmiyorlar, veya boosteri 200 bine satip da altina kucuk puntolarla `bunu alanin WoTC ye 500 dolar borcu vardir` yazmiyorlar ki. ha sonucta 5 tane kart basmislar bu ne fiyat dersiniz, fiyatlar yuksektir alcaktir orasi tartisilir, adamlar da para kazanmak istiyor sonucta her firma gibi. ve soyle dusunun kartlari maliyetine 500 binden satsalar oyunun bir anlami kalmaz, `trading` card game olma ozelligini yitirirdi. bir kart istiyorsaniz oturup 50 booster acar bulurdunuz, o guzel ve oyunun en zevkli yanlarindan biri olan canli ekonomi, trade ortami kalmazdi. herseyin otesinde alan memnun satan memnun sonucta, bunu ciddi bir hobi olarak goruyorsaniz bu ise para ayirirsiniz. yani birakali 3 sene oluyor, ilgilenmiyorum da ama ben bile sikildim bu heryerde duydugum mtg cok pahali, para tuzagi muhabbetinden, amma cok insan agzina dolamis bu lafi. verdiginiz para ucmuyor ki, deger bile kazaniyor gordugunuz gibi. 3 dolara aldiginiz boosterin icindeki kart oluyor 300 dolar. tahminen su anda hala duran koleksiyonum fiyat olarak mtgye harcadigim parayi rahat cikarir durumdadir :) ustelik cikarmasina da gerek yok, ben cok iyi vakit gecirdigime inaniyorum mtg sayesinde uzun bir sure, ve bu yetmeli birseye para ayirmaniz icin. insanin kac tane hobisi olur ki para ayiracagi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ustelik cikarmasina da gerek yok, ben cok iyi vakit gecirdigime inaniyorum mtg sayesinde uzun bir sure, ve bu yetmeli birseye para ayirmaniz icin. insanin kac tane hobisi olur ki para ayiracagi? olayına katılıyorum ama sadece creature dan oluşan setlerin haberlerini aldıkça içimdeki geri dönme isteği azalıyo :/[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 saka fln yapmıyorum nerdeyse 2-3 cekmece kartım var ve hangileri var hangileri yok diyede bir liste cıkardım 20 sayfalık ayrıca 1000$ vermek cok aptalca olur bu kartlar cıkdığından beri alıyorum simdi o kadar hevesli deilim bi karta o kadar parayı vermeyi cok aptalca buluyorum alt tarıfı bi kart zaten pokemon koleksiyonu tam o bana yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ehe cok mantikli ve tutarli biriymissin, tebrik ederim elinde binlerce dolar degerinde koleksiyon var ve `aptalca buluyorum, bi kart alti ustu o kadar para vermem` diyorsun, tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 had ioynıyalım bu kadar mhuabbeti dönde ip adresi ile fln oynatan bi prgoram vardı galiba..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hypnotic specter BB1.. 2/2 flying whenvere hypnotic specter deals damag eto an opponent tha topponenet discards a card at RANDOM fro mhis/her hand..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC benim bildiğim banlı bi kart var orda mavi 5 mana ya mı ne çıkıyor.. özelliği ise mesela ben shivan dragon açıcam elimden kırmızı manayla oynan herhangi bi kart discard ediyorum onu oynuyorum.. dehşet bişi.. (şansıma 2 tane cıkmıştı bana kullanamıyodum :(] [Bu mesaj LethE tarafından 16 May 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar