CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: aquila, 22 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: dont worry be happy dinle abi otesi mi var... budur:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Rain Drops Keep Falling on My Head Singing in the Rain[signature][hline]rtc
fiona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 barış manço dinle :) hapşuuuuuuu die bi şarkıısı var çok eğlenceli yabancı diosan hmm green day in holiday var ama o punk grubu cranberries animal instinct bence eğlenceli.bi şarkı var kiss me die de kim sölüyo bilmiyorum o da bayaa güzel.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hoplatıp zıplatmaz ama Let it Be.[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: aquila, 22 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: dont worry be happy dinle Koptum ya.. :lol: Superdi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: fiona, 25 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki: kiss me die de kim sölüyo bilmiyorum sixpence none the richer soyluyor kiss me yi.[signature][hline]
Evergreen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya punkrock olcak ama hoplayıp zıplıcaksın:) pişmanda olmassın heralde=shades apart=stranger by the day çuu
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ABBA - Take A Chance On Me B.J. Thomas - Raindrops Keep Falling On My Head Beach Boys - California Dreaming Beach Boys- Surfin' USA Ben King - Stand By Me Blues Brothers - Everybody Needs Somebody To Love Chordettes - Mr. Sandman Dana Lyons - Cows With Guns Eagles - Take It Easy Eagles - Tequila Runrise Eric Clapton - Layla (Accoustic) Joan Baez - Let It Be Lazlo Bane - Superman Pat Benatar - I Need A Lover Pin-Up - Kırıcan mı Belimi[signature][hline]May the Force be... With me.
scarab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 little richard=twist and shout pulp fiction film müzikleri blues brothers final dönemim ben bu sıralar bunları dinliyorum.......
enema Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Nouvelle Vague- Too Drunk to Fuck, Teenage Kicks ve Just Can't Get Enough. muhtesem coverlar hatta albumlerini indirebilirsen daha guzel olur.[signature][hline]fol lol the doh fol the day [Bu mesaj enema tarafından 11 Haziran 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 10000 Maniacs - More Than This sevindirik olursunuz dinlerken ama sözler vurur...[signature][hline]chuck!
555 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 queen - seaside rendezvous manic street preachers - ocean spray[signature][hline]la petite ezique
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 howard shore - concerning hobbits[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bohemian rhapsody crazy little thing called falan da guzeldir dinlenesidir.[signature][hline]böyle iyi.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Deep Purple - Burn var bi de.[signature][hline]böyle iyi.
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 finntroll-trollhammeren dinle trollhammeren! diye bağıra bağıra gezersin eheh ama şarkı isveççe, bi de sert gelebilir accuk. uyarayım da ben:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 şu kafayla gelmiyor hiçbiri aklıma ama, Mungo Jerry - In the Summertime Moby - Honey Jefferson Airplane(daha da iyisi Jim Carrey) - Somebody To Love kafamı falan toparlayayım, yarın falan yazarım daha[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bulutsuzluk özlemi-acil demokrasi :).[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aa kralı söylememişsiniz ayıp etmişsiniz elvis presley-all shook up indirmelisin kesinlikle :) bob dylan-like a rolling stone bob dylan-tonight i'll be staying with you bob dylan-you belong to me jason wade-you belong to me(bob dylan ın coverı buda, cok tatlı olmus :)) counting crows-mr. jones counting crows-accidentally in love(shrek 2 soundtrack sufer =] ) david bowie-rebel rebel nirvana-lithium(punk deil bu grunge :P) rolling stones-sympathy for the devil u2-sweetest thing van morrison-brown eyed girl(evet o klasik süfer parça:)) jeff buckley-hallelujah ben harper-diamonds on the inside bb king-stand by me dashboard confessionals-as lovers go six pence none the richer-kiss me six pence none the richer-there she goes sugar ray-every morning sugar ray-when it's over veruca salt-aurora weezer-el scorcho weezer-say it ain't so weezer-california harbi süfer playlist olmuş bu arada hemen ayarliim :)[signature][hline]Your Ad Here!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ash - renegade cavalcade foo fighters - best of you[signature][hline]chuck!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Guns n' Roses dinle foo's dinle LEARN TO FLY! tam tanımına uygun karpuzun[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 12 Haziran 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
nameless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ac/dc lynyrd skynyrd tüm şarkıları coşturur eğlendirir edit:// şarkı ismi yazayım bi kaç grup daha ekliyim ac/dc - highway to hell, ballbreaker, thunderstruck, hells bells, dirty deeds done dirt cheap, whole lotta rosie lynyrd skynyrd - dead man walking, sweet home alabama, freebird, smokestack lightning, o.r.r., gimme three steps ccr - fortunate son, mustang sally, bad moon rising, down on the corner rare earth - get ready, every now and then we get to go on down Miami, i just want to celebrate jimi hendrix - all along the watch tower, purple haze, fire, johnny b good(bunu dinleyin başkasının çaldığını dinlemezsiniz :)) [signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler [Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Haziran 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Haziran 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 cimi hendrikiz =)) iyi elemandır dinlemiştim bi kac defa ..dinleyin ((*tavsiye eder..)[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 rainbow - stand and fight her türlü depresyondan çıkarır :D[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Öne çıkan mesajlar