KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 [signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: AresCesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bu resim beramustan. Benim eski clandı Costa. ;)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 *!bunca süredir ismini bilmediği itemlerin ingilizcesini görünce ağlar*[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hangman yeni patchleri indir onda itemlar ingilizce..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Abi orda magelerin elinde çok hoş stafflar var ya bende onlardan istiom :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIDENT Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ehehe :) hangi yeni patch ?? bu arada oyunda bi msj geldi ok ledik fontlar değişti böle şeler normalmi?[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil [Bu mesaj hangman tarafından 11 Haziran 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 adam lvl 70 np si nerdeyse hiç yok :D tabi bu serverda çok lvl 70 olmasındanda olabilir.birde o defans ve attack ne ole ya defans neysede elinde ne var ole ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yaw bu resimlerde bi kıllık var 1. susanoo_soul bizim kraliçe ama onu savaşlarda hiç görmedim hele ordaki diğer elemanlarla o clanlarla hiç karşılaşmadım mirage 1,9m demiş 600k normal de nedir bu iş yaw bide şu kol.unas.czdeki patch mi itemler iingilizce yapoo yülüyom yaw clan isimleri ingilizce gözüküyo o nasıl olabilirki anlamadım valla[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 lol k, ne lol var bende hepsi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 IRON NEX +3.. Uniqe itemlar bu patch de upgrade edilebilicek.. Yani 3 tane iron nex i getirirsen +1 oluyor.. (emin değilim, buna benzer bişey ama)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 item lar bu kadar ucuzken pot parasını neredn buluyor millet çok merak ediyorum yoksa potlardamı normalden ucuz orada ? had heal potu priest lar yapıyo diyelim ya mana pot paramı dayanır bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 len bu resimlerin cogunu ben cekmiştim ranking.tk da japko dan bunlar. ya abi şu lighthing li shard ı bulamadım bir turlu onu bi bulsam tezgahda hemen cekecem bide bi sorum var bizim ko ke olunca bizede bu silahlar gelecekmi?[signature][hline]diez 5x sin [Bu mesaj tyran_tr tarafından 12 Haziran 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar