Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey Paticik Halkı Şans Dileyin Bana!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yat uyu...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ii şanslar... (salla ya özel okullar sınavını :P)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
özel okullar denmiş yukarda :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
sınavdan bi gün önce erken yat demelerine uyuz oluyorum, allahtan eskide kaldı bnm için.
anadolu liseleri sınavındada, össde bile erken yat dediler yatmadım, nası yatarım ztn uyku olmuyo adamda heyecandan.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Arkadaşım öyle bi insandıki adam öss gecesi uyumadı soru çözdü ablasıyla. Adam sınavdan çıktı bize bi geldi tam 27 saat uyudu bizde yazık :) Eskişehir anadolu inş müh. kazandı ama[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
bol şanslar heyecan yapcaksan bu sınwda yap LGS'de yapma da... :-)[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki?

spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
michael jackson - bağa gel bostana gel.
Mesaj tarihi:
bol şans
özel kalamışa gelme derdim de gelme imkanın kalmadı zaten:) bu sene son senesiydi.
bence de yat dinlen. bak dinlen diyorum uyu demiyorum, uyumak zor gelir zaten:-)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
antakyalı di mi bu, hadi yat zıbar, bu sınav bir yana lgs de büyük başarı bekliyoruz senden

gerçi bütün sene ultima oynadın ya, neyse=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
  • Yeni Oluştur...