Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 http://rapidshare.de/files/2278440/Atraksiyon_Memurlari_-_Yedik_Onu_Biz.rar.html Atraksiyon Memurları'nı biliyorsunudur, Destroy Onur Cartoon'un hazırladığı bir flash animasyondu. İşte bu şarkı, o animasyonun mixlenmiş hali. Baya güzel bir şarkı, çok hoşuma gider. Hele flash animasyonunu bulup sonra dinlerseniz, çok daha hoşunuza gidecektir. http://rapidshare.de/files/2280463/Chevy_Dent_-_Biliyoruz.rar.html http://rapidshare.de/files/2280652/Chevy_Dent_-_Kayboluyor.rar.html Bunlar da Chevy Dent'in radyo reklamları. Bunlar da mixlenmiş şarkılar, TV reklamlarının radyo versiyonları. Üstteki gibi asıl versiyonlarından daha eğlenceli geliyor bana. O yüzden bunu da koyayım dedim.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 baktım topic aşşa gidiyor iki şarkıda ben ekliyim dedim. ilginç müzikler benimkilerde =P kimbilir belki önce verilmiştir benimkiler ama sanmıyorum., ilki ösym adlı şarkı. protest =P ikincisi biraz argo ilginç. Ö S Y M The Mongollar-Dinazor Ta***[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ehe sağol, şu ösym'i çekiyim ben madem
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Grup Deli - ÖSYM takdir ettiğim çok sevdiğim bir çalışmadır.
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 büyük üstad "şahin k."nın eserlerindeki repliklerinden düzenlenen güzel bir 300-500 çalışması. -geliyorum..ınh..dur gelemiyorum..ınnhh :) Şahin K. remix[signature][hline]Papirus*
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 http://www23.brinkster.com/lamerstyle/chevydent.zip buda benden olsun Chevy dent asırlar önce upload ettiydim :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ahaha moğolların parçasını dinlemiştim süppeeer Girsin g.tüne dinazor ta...ğııııı dinazor dinazor....[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bekliyoruz paşka bombalarıda... The Mogollar bomba ama ya[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mongollar değilmiydi o?[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ne farketcek yaw. Idtag de the mogollar yazıyodu bende ondan oyle yazdım :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 moğollar farklı gruptur. mongollar ise farklı.
arian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Selamon, 10 Haziran 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Grup Deli - ÖSYM takdir ettiğim çok sevdiğim bir çalışmadır. said: philoxenus, 10 Haziran 2005 02:58 tarihinde demiş ki: büyük üstad "şahin k."nın eserlerindeki repliklerinden düzenlenen güzel bir 300-500 çalışması. Şahin K. remix Bu 2 parçayı dinlemeyen mutlaka dinlesin diyorum ve şiddet -entrika,kan,intikam,...- tavsiye ediyorum :). said: Slider, 10 Haziran 2005 10:57 tarihinde demiş ki: Ahaha moğolların parçasını dinlemiştim süppeeer Girsin g.tüne dinazor ta...ğııııı dinazor dinazor.... Arkadaşlarda demişler ama gene söyliyim o "mongollar" olucak ve o şarkıda aslında CMUK diye bir türk punk grubuna ait ama daha sonra Rashit coverını yaptı daha fazla kişi tarafından duyuldu.Rashit versiyonunu indirmek içinde TIK! [signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 11 Haziran 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benim dinlediğim en ilginç şarkılardan biri swarrrm gobllegegook burdan indirebilirsiniz[signature][hline]save a cow, eat a rapper
shamza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ANATEMA; arkadaşlar madem bu kadar müzik biilginiz var benden yardımlarınızı esirgemeyin.. vw polo reklamındaki şarkı lovestruck yanılmıyorsam nereden alabilirim? yardımcı olursanız minnettar kalırım. YARDIMCI TEMA; 28.12.2005ten itibaren bu mesajı ciddiye almayın o tarihte sınavım açıklanmış oluyor. bu şarkıyı bulursam dersi geçiyorum bulamazsam belki geçiyorum. ilginç birşey di mi?
Öne çıkan mesajlar