codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Manyak bir oyun olmuş. Şu an türkiyede yok - daha doğrusu cracki çıkmadı. Ben nasıl oynuyorum diye sorarsanız ingiltereden orjinal aldım. Özellikle önceki oyunlarla dalga geçiyor. Sam'e opsat den ne yapacağın söyleyen adam :There are alarms on the ship Sam : 3 alarms and mission is over? Sam'e opsat den ne yapacağın söyleyen adam :This not a video game sam we are in real life artık üç alarmda oyun bitmiyor hatta yapımcılar dalga bile geçiyor. vereceğiniz paraya değen bir oyun özellikle multi oynamak zevkli oluyor[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 türkiyede orijinali var...[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ayrıca kopyasıda var :D aldımda :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Orjinali nerde buluyoruz?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bir türlü ısınamadım şu seriye. mgs'yi çok sevdiğim için olabilir, mgs ile sürekli rekabet halinde olduklarından olabilir. bir süre sonra chaos theory mi snake eater mı topiki açılacağından da olabilir. (gizli mesaj: yapmayın arkadaşlar) ayrıca sp daha gerçekçi diyen olursa "hadi len mgs'de acıkıyon bi kere! :-P" der kaçarım :-) ciddiye almayın[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına [Bu mesaj Eraqrest tarafından 04 Haziran 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Tamam acıkma olayı bitiriyo tüm askeri karizmayı zaten hehe :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: McsPeyn, 04 Haziran 2005 18:47 tarihinde demiş ki: Orjinali nerde buluyoruz? valla ben izmir'de Kipa da buldum. Ama D&Rlarda falan satılıyordur herhalde. Ha ayrıca bu tür bir oyunda acıkmak tamam çok gerçekçi olabilir. Ama oyunda atmosferi soğutuyor bu olay Sonuçta adam öldüreceksin kardeşim sims mi oynuyoruz?[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hocam 3 D&R a baktım yoktu şimdide kipaya gideyim bari bu oyunu çok bekliyodumda araya sınaw girdi unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ps2 sini aldım ama midniht 3 den vakit bulabilirsem onada başlıycam[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 aldim/alamadim,surdan burdan aldim kismini gecseniz de oyunun nasil oldugundan biraz bahsetseniz?neler degismis/yenilenmis gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eski oyunlara göre kısmen daha kolay ama bır ışığa tabancayla vurduğuımuzda düşmanlar yerimizi biliyor ve ateş etmeye başlıyor. Alarm olduğunda görev bitmiyor onun yerine peşinize adam takılıyor. Eskiden tabancanın ikinci görevi lazer çıkarmaktı şimdi ise ışıkları geçiçi olarak söndürüyor. Bu sessiz olduğundan düşman yerinizi göremiyor. Ana silah ta ise shotgun eklentisimi sniper eklentimisi diye soruyor. Ayrıcana kuşun sayısı ve alet miktarını bize soruyor. burada 3 e ayrılıyor: Assault: Çok mermi ama az alet (daha az bomba, bayıltıc) Stealth: Az mermi ama çok alet (çok bomba,bayıltıcı) Recomended: İkisinin ortası[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Leathas, 04 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki: aldim/alamadim,surdan burdan aldim kismini gecseniz de oyunun nasil oldugundan biraz bahsetseniz?neler degismis/yenilenmis gibi. pardon hoca ya özür dileyebilirmiyiz senden tüm türkiye olarak ? oyun bok gibi mutlumusun ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Boşver kermit devam biz. Ya şu kopyasını aldım diyen arkadaş bana sallıyo gibi geldi. Hatta bariz sallıyo. Yada sadece aldı oynayamadı bence.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: kermit, 05 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki: said: Leathas, 04 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki: aldim/alamadim,surdan burdan aldim kismini gecseniz de oyunun nasil oldugundan biraz bahsetseniz?neler degismis/yenilenmis gibi. pardon hoca ya özür dileyebilirmiyiz senden tüm türkiye olarak ? oyun bok gibi mutlumusun ? evet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Leathas, 04 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki: aldim/alamadim,surdan burdan aldim kismini gecseniz de oyunun nasil oldugundan biraz bahsetseniz?neler degismis/yenilenmis gibi. Sanki nasıl olduğundan bahsetmemiz için önce oyunu oynamamız gerekiyor di mi? Nasıl bulunduğunu bilmediğimiz bir oyunu nasıl oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 geçen gün bi tane oyun almadım süperdi oyun manyak grafikler vardı oyunda ama almadım işte almadığım oyundan bahsetmek ne kadar güzel dimi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oyunu satin almis arkadaslara hitaben gonderdim ben onu,dikkat edin post edilenlere. [Bu mesaj Leathas tarafından 05 Haziran 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ayıpsın bilemedin 3 gün bile düşünürüm[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Leathas, 04 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki: aldim/alamadim,surdan burdan aldim kismini gecseniz de oyunun nasil oldugundan biraz bahsetseniz?neler degismis/yenilenmis gibi. evet evet çok konuşmayın acelesi var arkadaşın boş yere mi para ödüyoruz size. gidin çalışın köleler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 5inci bölümü geçebilen var mı (ikinci manatthen bölümü) orada tavandan iple girdiğim bir server odası var orada ne yapacağım[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar