mentalman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Okuldan bir kızı gerçekten çok seviorum ama açılamıyorum. Hiç yanlız kalamıyoruz. Hep birileri geliyor yada bişey oluyor. ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Cek bi koseye cıkar emaneti (tabanca) daya kafasına ve soyle: "Ya benimsin ya da kara topragın"[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 heheheheheheheh[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 benzer bir durumu yaşamaktayım kıza deli gibi aşığım ama kız bana 100 lerce kez fırsat verdi ben aşkımdan konuşamıyorum. sanırım ya kız gelip yeter dicek yada bi güzel sarhos olupp ben cıkıcam karsısına baska türlü kavusamıcaz :( ühühühhü[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 En iyisi kızı bi aksam bi yere icmye gotur, alkolu aldıktan sonra ne varsa ortaya cıkar zaten =) Bi yere icmeye goturemiyecek kadar useniyorum diyosan o zaman da bırak bu isi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Patonojen, 06 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: benzer bir durumu yaşamaktayım kıza deli gibi aşığım ama kız bana 100 lerce kez fırsat verdi ben aşkımdan konuşamıyorum. sanırım ya kız gelip yeter dicek yada bi güzel sarhos olupp ben cıkıcam karsısına baska türlü kavusamıcaz :( ühühühhü bknız benim aşşadaki topicim teketek olursa bağ çözülür ciddi rahatlıyonuz hehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Venator, 06 Haziran 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Cek bi koseye cıkar emaneti (tabanca) daya kafasına ve soyle: "Ya benimsin ya da kara topragın" pardon yaş kaç..adam ciddi ciddi bi şey nalatmış be hocam..güzel cevap versek ne gzel olur dimiiii...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: mentalman, 06 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Okuldan bir kızı gerçekten çok seviorum ama açılamıyorum. Hiç yanlız kalamıyoruz. Hep birileri geliyor yada bişey oluyor. ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ya hocam yapacağı bişiy yogh aslında..bi ortamı beklicen..kızla bi samimiyet..daha sonra acılıcan..yane bi an gelir..doğru an..sadece sabret...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Patonojen, 06 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: benzer bir durumu yaşamaktayım kıza deli gibi aşığım ama kız bana 100 lerce kez fırsat verdi ben aşkımdan konuşamıyorum. sanırım ya kız gelip yeter dicek yada bi güzel sarhos olupp ben cıkıcam karsısına baska türlü kavusamıcaz :( ühühühhü hehe aynı durum başıma gelmişti , kız "beni öp ya da ben gidiyorum" demişti :D ben leylaydım o sırada tabi , ironi oldu di mi kih kih :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Yasım 19, bi defa bu tip bi konuyu bu sekilde acmanın olgunluk seviyesine vs girmiyorum. Kendi gorus acımdan gayet gereksiz goruyorum ben kıza acılamıyorum uhu gibi bi konuyu. Ciddi bi mesele olur, sıradısı bi durum olur insan sorar ne yapmam lazım diye ama buna verecegim cevap budur. Hepimiz bu durumlardan gectik ben de gectim ama sonucta bu bi iki kisinin boyle yap demesiyle olmaz, gidip yapmak gerekir bazen ya da yapmamak ki ogrenesin. Ya da adam gibi anlatırsın arkadaslar sorunum budur anlatamıyorum kıza napmam lazım diye biz de soyleriz, bi suru konu var boyle adam gibi acılan. İnsan bunu yazmadan once bi gidip arar onları okur. Hayır kimseye kızmıyorum boyle konu acıldı diye ama bana gore ciddi olmayan/gozukmeyen biseye de ciddiyletle cevap vermek zorunda degilim; ki bunun icin de kimsenin bana hesap sorabilecegini de dusunmuyorum. Ciddi cevabımı istiyosanız yazayım: Bu forumdan kimse sana ne yapacagını soyleyemez arkadas, bunu ancak kendin yaparak tecrubelerinle ogrenebilirsin. Sabırlı olman kendine guvenmen gerek ama biz sana boyle ol boyle yap desek de iki dakikada olamazsın. Ama en iyisi yine de cesaretini topladıgın bi anda ( bu alkol sayesinde olur bi iki arkadasın gaza getirir ) kızı cekersin bi koseye olur biter. Korkacak bisey yoktur kız seni yemez en kotu ihtimalle de reddedilirsin. Edit: Ben de asıgım su anda ama gidip de ciddi bisi olmadan boyle bi konu acmamaya calısıyorum, ki beni bilenler bilir kisiselde yardımcı olmaya calısırım gercekten bunu soylemeyi bilen insanlara. Eski konuları okumayıp da hep aynı seyi yirmi kere soylemekten ve gormekten de... [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru [Bu mesaj Venator tarafından 06 Haziran 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oo yaz geldi =) millet çoşuo iidr aşık olmak çicekler , böcekelr :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Venator, 06 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki: Yasım 19, bi defa bu tip bi konuyu bu sekilde acmanın olgunluk seviyesine vs girmiyorum. Kendi gorus acımdan gayet gereksiz goruyorum ben kıza acılamıyorum uhu gibi bi konuyu. Ciddi bi mesele olur, sıradısı bi durum olur insan sorar ne yapmam lazım diye ama buna verecegim cevap budur. Hepimiz bu durumlardan gectik ben de gectim ama sonucta bu bi iki kisinin boyle yap demesiyle olmaz, gidip yapmak gerekir bazen ya da yapmamak ki ogrenesin. Ya da adam gibi anlatırsın arkadaslar sorunum budur anlatamıyorum kıza napmam lazım diye biz de soyleriz, bi suru konu var boyle adam gibi acılan. İnsan bunu yazmadan once bi gidip arar onları okur. Hayır kimseye kızmıyorum boyle konu acıldı diye ama bana gore ciddi olmayan/gozukmeyen biseye de ciddiyletle cevap vermek zorunda degilim; ki bunun icin de kimsenin bana hesap sorabilecegini de dusunmuyorum. Ciddi cevabımı istiyosanız yazayım: Bu forumdan kimse sana ne yapacagını soyleyemez arkadas, bunu ancak kendin yaparak tecrubelerinle ogrenebilirsin. Sabırlı olman kendine guvenmen gerek ama biz sana boyle ol boyle yap desek de iki dakikada olamazsın. Ama en iyisi yine de cesaretini topladıgın bi anda ( bu alkol sayesinde olur bi iki arkadasın gaza getirir ) kızı cekersin bi koseye olur biter. Korkacak bisey yoktur kız seni yemez en kotu ihtimalle de reddedilirsin. Edit: Ben de asıgım su anda ama gidip de ciddi bisi olmadan boyle bi konu acmamaya calısıyorum, ki beni bilenler bilir kisiselde yardımcı olmaya calısırım gercekten bunu soylemeyi bilen insanlara. Eski konuları okumayıp da hep aynı seyi yirmi kere soylemekten ve gormekten de... ya böle parladım ..kusra baghma ama..yardıma ihtiyacı olamsa yazmaz arkaş dimi??? alay etmek doğru değidlir..senin için alay veric bi durum olabilir..ama dalga geçmek bize yakışmaz...kimse sana hesap soramaz doğru...ama bunu yapmak zaten insan olma değerlerine aykrıı.. o yüzden hesap sormak falan önemli değil yanee..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 alay dedğil geyik aslında , hem bak topici açan arkadaş da gülmüş :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Yok o dalganın icinde esas bi mesaj vardı esprisiydi de oydu olayın =) Yok ben de sapıttım ondandır salak sacma mesajlar yazabiliyorum bazen siz bakmayın =P Gidin soyleyin hoslandıgınız kisiye korkmayın, en kotu ihtimalle reddedilirsiniz, bi sure sora da karsınıza yeni birileri cıkar, topraga gomersiniz o eski kisiyi unutsursunuz. Pisman olmayın sonra... Demeye calıstıgım buydu.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Venator, 06 Haziran 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Yok o dalganın icinde esas bi mesaj vardı esprisiydi de oydu olayın =) Yok ben de sapıttım ondandır salak sacma mesajlar yazabiliyorum bazen siz bakmayın =P Gidin soyleyin hoslandıgınız kisiye korkmayın, en kotu ihtimalle reddedilirsiniz, bi sure sora da karsınıza yeni birileri cıkar, topraga gomersiniz o eski kisiyi unutsursunuz. Pisman olmayın sonra... Demeye calıstıgım buydu. [signature][hline] tekrar kusra baghma...ama paticikte ben de bazen zor durudma kalıp topiclerde sizlere danıışıyorum..ciddi möevzuda alay edilmesi biras moralimi bozuyor... sensei.....shirio dojo.... [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 06 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 teknik bir hata .. [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 06 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Onemli degil canım ozur dilemene gerek yok ben de sacmalamısımdır sonucta =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Venator, 06 Haziran 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Cek bi koseye cıkar emaneti (tabanca) daya kafasına ve soyle: "Ya benimsin ya da kara topragın" LOL supermıs bu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: mentalman, 06 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Okuldan bir kızı gerçekten çok seviorum ama açılamıyorum. Hiç yanlız kalamıyoruz. Hep birileri geliyor yada bişey oluyor. ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ eeeeEzzZziiikkk...[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: sheref, 07 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki: eeeeEzzZziiikkk... lol yarıldım gülmekten[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Normal bişe :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: sheref, 07 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: mentalman, 06 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Okuldan bir kızı gerçekten çok seviorum ama açılamıyorum. Hiç yanlız kalamıyoruz. Hep birileri geliyor yada bişey oluyor. ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ eeeeEzzZziiikkk... :lol: tepki süper. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Dynun, 08 Haziran 2005 10:04 tarihinde demiş ki: said: sheref, 07 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: mentalman, 06 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Okuldan bir kızı gerçekten çok seviorum ama açılamıyorum. Hiç yanlız kalamıyoruz. Hep birileri geliyor yada bişey oluyor. ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ eeeeEzzZziiikkk... :lol: tepki süper. :D +1[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: sheref, 07 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: mentalman, 06 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Okuldan bir kızı gerçekten çok seviorum ama açılamıyorum. Hiç yanlız kalamıyoruz. Hep birileri geliyor yada bişey oluyor. ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ eeeeEzzZziiikkk... Adam Doppler Effect'le gelmiş. Takdir ettim :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: mentalman, 06 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Okuldan bir kızı gerçekten çok seviorum ama açılamıyorum. Hiç yanlız kalamıyoruz. Hep birileri geliyor yada bişey oluyor. ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ telefon numarasını al onu ara bazen veya msjlaşın..aranız daha da ısınsın.biraz belli et tepkisini falan anlamaya çalış.sonra hala yanlız kalmamışsanız sana biş sölicem de çağır bi yere gçtür söyle;)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar