SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eeheh baktım bu aralar battlenet yok. girip oynayamıyoz. bende sıkıntıdan biraz rütüş le oyuna giriş ekranını değiştirdim. nette nerdeyse en cok oynanan harita dota baslarken de data yazıyo herkes dota oynuyo bende data yerine dota yapıyım daha iyi dedim falan böyle bişey çıktı :P [signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?[Bu mesaj SoulCube tarafından 11 Haziran 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj SoulCube tarafından 11 Haziran 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 resim küçük çıkıyor...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tamam hallettim...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 :D hoış olmuş[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ah ah.. bizim zamanımızda turret defenselar, madness'lar felan vardı lan. (starcraft) hey gidi antik çağlar. şimdi ki gençlik dota oynuyor. trend oldu resmen, hatta marka gibi birşey oldu. "abi ordan 3 dota 1 selpak 2 jilet versene"[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Haziran 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bonecrusher hheeh bizim zamanımız sizin zamanınız aynı oluyo bizde oynardık sc şimdi şu bi kaç aydır sardım bu battlenete ondan yani. onu bırak biz zamanında ra95 de sabahlardık cafede arkadaşlarla hey gidi günner ahhh..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 RA95 ne yaw? bi ra bilirim ben o da red alert'tır şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 e biliyomuşun işte :D ra95 red alert bilirsin almanya rusya vardı falan .. ahh ne günnerdi onnar be sesleri bile aklımda yes sir , affirmative.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Bonecrusher, 11 Haziran 2005 11:16 tarihinde demiş ki: ah ah.. bizim zamanımızda turret defenselar, madness'lar felan vardı lan. (starcraft) hey gidi antik çağlar. şimdi ki gençlik dota oynuyor. trend oldu resmen, hatta marka gibi birşey oldu. "abi ordan 3 dota 1 selpak 2 jilet versene" Senin multi bir oyunu kazandığını ne duydum ne gördüm Bon. Anca "nerde eskiler peeeh" dersin. Şimdi anlatacağım ben senin eskilerini :)[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu arada werewolf geçen biliyosun iki kere senın kurduun oyuna girdim ikisindede makina cortladı :). kusura bakma yani he quter değiliz :P[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: SoulCube, 11 Haziran 2005 11:29 tarihinde demiş ki: e biliyomuşun işte :D ra95 red alert valla biz ona ra95 değil red alert ya da RA derdik. :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Haziran 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: SoulCube, 11 Haziran 2005 11:59 tarihinde demiş ki: bu arada werewolf geçen biliyosun iki kere senın kurduun oyuna girdim ikisindede makina cortladı :). kusura bakma yani he quter değiliz :P Bilemem, kime sorduysam "quiter bu alma" dediler.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kim ne dedıyse yalan hayatımda bi kere bile isteyerek oyundan cıktıgmı hatırlamıyorum dustuysem hep hatalaradn dolayı olur. yoksa ben cıkmam beni bilen bilir zaten ya kafan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ne dota ne red alert hay life oynardık eskidenn[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 "hay life" 98'in sonlarında çıktı. yeni bir oyun sayılır nispeten.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yasım geeenc olsa da sc oynardık aahh amigayi bile hatırlarım aslında simdi alakası yok tabi neyse aklıma geldi sdfsd resimde guzel olmus hos espri:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 red alertda cok feci turan taktigi yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 red alertte cok pis tesla coil lamerliği yapardım.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 red alertte arena adlı harita da direk ortaya dalardım uzaktaki kaynakları önceden bitirmek daha mantıklı ;)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar