ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Valla benim eller biraz buuk olduundan dolayı basparnakla b-v-n-m-ö-c felan alltakilerin hepsine basıyom zate bisi yazarken orta parnaklar F'lere ulasıyo zhauah ![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bende hep merak etmişimdir hiç düşünmedim ha bu açıdan[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bugun typing den sinav olucaz final notumun ssini alip koyucam burayaki kanit olsun bi program var ordan yaziyoruz program kendi hesapliyor kac yaptigimizi ordan biliyorum kac yaptigimi fix 55 ile 60 arasi tek elle :P hoca dumur okul dumur :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bi aralar server acmistik ozaman tam pskopatti bilgisayarin basinda terlerdim soguk kis gunlerinde yetisemedigim oluyordu icq msn telefon shard ve nebula bide forumlar bide annem :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 anenede mektup yazıon dimie aheha[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 blaq suanda dark venue da oynuyoı zaten[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 blaQ bozdu zaten yok diablo yok uo oynucaz die başladı yine adam 2 sene oynamadı sıkıldı tabi :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Az once aldim okul tarafindan verilen yuaz universite odevimizi (universitelere basvurucaz ya yurt disinda, onun icin bazi seyler verildiler lkaitlar falan oturdum bi dk tuttum kopyalamaya baslaidm kagit kucagimda 77 kelime yazdim bir dakikada eger aklimda olan bir sey olursa cok daa hizli ve cabuk yazabilirim, okulda bilgisayar derslerinde hocanin notlarini gecirirken slayttan bakip dakikada 100 kelime yazabildigimi hatirliyorum[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 volfied aradaki yas farkina ve benim yabanci dilde yazmama verelim istersen bide noktalama isaretlerinide sorunsuz gecirmeni istiyorlar o cok kastiriyor[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hoohoahah kavgaya bak huhueuhue annamadıım sey ndn tek el ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Valla bende yıllardır bir natural klavye alayım 10 parmak bakmadan yazmayı öğreneyim diye hayal ederim ama nedense bir türlü çalışıp halledemedim şu işi. Böyle abuk subuk yazıp duruyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben biraz biliom ya 10 parmagı ama bendede bi huy var kulaklık kullandığım için tuşlara çok sert basıyorum seslerini duyamadıım için:) bide jk2 oynarken beni görüceniz çok hızlı oluo Sol elim sağ alilmden hızlı oldu uo saolsun bi ara bende tek el yazıyodum:)[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: ZeuZ, 19 June 2003 21:19 tarihinde demiş ki: hoohoahah kavgaya bak huhueuhue annamadıım sey ndn tek el ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein tek sebeb ultima ve blaqin stress topu olmak[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Çok ilginç yahu, bu forumu okuyunca ulan dedim ben kaç parmak yazıyorum? bilemedim bişeyler yazıp saydım. 4 parmak yazıyormuşum. Solda 1 (nadiren 2 oluyor) sağda 3 parmak, sağ başparmak sadece space. Aslında 5 parmak da diyebiliem şimdi unu yazarken epey sol orta kullandım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben 6 parmak yaziom sol el 5 parmak calisio baş parmak space tusu olmak üzere klavyenin sol kismina hakim :D sag elin işaret parmagi sag bolumu tek basina üstlenmis durumda :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bende gitar çalan adamım kardeşim ben hızlı yazmıcamda kim yazcak dimi :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bende piyano caldim bi zamanlar :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 belki sen hizli yazarsin ama ben odada hep karanlikta oturuyorum ondan bakmadan yazma kabiliyeti olustu rahatlik oluyo :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sayfanin acilmasini bekleyene kadar ne yazicagimi unuttum iyimi :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yaw bende dört beş parmak kullanıorum yaw oof of 10 parmak isteyyommm hatta iki parmak (orta parmaklar çok rahat)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Beyler nasıl 10 parmak yazmayı öğrenebilirim, bir fikri olan?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evet ılk aldıgımda bende fark etmemıstım ama buolayla ılgılı bır dumur soyleyeyım sıze bızım bır arkadas hıc usenmeden o kabartmaları kazımıstı benım goz zevkımı bozuyo dıye[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hiç dikkat etmemiştim[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar