Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

J tuşu

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Valla benim eller biraz buuk olduundan dolayı basparnakla b-v-n-m-ö-c felan alltakilerin hepsine basıyom zate bisi yazarken orta parnaklar F'lere ulasıyo zhauah ![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

Az once aldim okul tarafindan verilen yuaz universite odevimizi (universitelere basvurucaz ya yurt disinda, onun icin bazi seyler verildiler lkaitlar falan
oturdum bi dk tuttum kopyalamaya baslaidm
kagit kucagimda
77 kelime yazdim bir dakikada
eger aklimda olan bir sey olursa cok daa hizli ve cabuk yazabilirim, okulda bilgisayar derslerinde hocanin notlarini gecirirken slayttan bakip dakikada 100 kelime yazabildigimi hatirliyorum[hline]And the moon sometimes looks like a C
But you cannot eat that
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
YEAH!
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Sosyal ağlarda paylaş

ben biraz biliom ya 10 parmagı ama bendede bi huy var kulaklık kullandığım için tuşlara çok sert basıyorum seslerini duyamadıım için:)
bide jk2 oynarken beni görüceniz çok hızlı oluo
Sol elim sağ alilmden hızlı oldu uo saolsun bi ara bende tek el yazıyodum:)[hline]Now Whould you like to live whit mee?
I'm lazy as man can beee!
Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy
Aaaa AAA don't you want to save meeee?

Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 19 June 2003 21:19 tarihinde demiş ki:
hoohoahah kavgaya bak huhueuhue annamadıım sey ndn tek el ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
tek sebeb ultima ve blaqin stress topu olmak[hline]Hepsi Gercek...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben 6 parmak yaziom sol el 5 parmak calisio baş parmak space tusu olmak üzere klavyenin sol kismina hakim :D sag elin işaret parmagi sag bolumu tek basina üstlenmis durumda :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Ferman padişahin dağlar bizimdir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...