BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Beatlefan ozaman ben senın bilgisayar kullanmana şaşıyorum diyicem yanlıs anlyıcaksın espriyi :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben aynı anda hem teknoloji seven,hem teknolojiden nefret eden biriyim.hatta bilgisayarla ilgili bir bölümde okuyorum.ama eğer 60larda yaşasam,sanırım teknolojisiz de çok mutlu mesut yaşar giderdim. müzik seven yönüm,teknoloji sevgimden her zaman daha ağır basmıştır.teknolojinin ilerlemesinden sonra müzik adına pek de güzel şey verilmediği kanaatindeyim. bu konudaki düşüncelerim garip gelebilir ama ben oldies'e hastayım,bilgisayarsız,teknolojisiz de yaşayabilirim.ama 60larda yaşamak için neler feda etmezdim vs vs vs.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth-Vader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 selam.[signature][hline]The emperor is not as forgiving as I am Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Beatlefan, 06 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki: ben aynı anda hem teknoloji seven,hem teknolojiden nefret eden biriyim. açıkçası bendee aynı fikirdeyim senninle ... anolog herzaman daha iyidir bikere çok uzun ömürşü digitaller çabuk bozuluyo ... :-) özellikle bu müziksetlerinde böle... babamdan kalan 78 bi fisher var elimde pikap ve herşeyi var ama çıkışı yanık kullanamıyom yaptıramıyomda parça yok olsa bile palı ama bi gün yaptırcam... :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Sende zaten tam 60's havası var. Buraları çiçek açacak gibi görünüyor :) hoşgeldin!![signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 berkin affına sığınaraktan (zaten hep bir şeylerin arkasından yapmıyor muyum işlerimi.. böyle paravan arkasından derin devlet tadında.. neyse) İ KİSS YOU!![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Beatlefan'in affına sığınaraktan... *! Babacum'un kafasına odun geçrir - not: ne zaman gidiyoruz içmeye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Babacum İnternet Mahir'den selam getirdim sana. Sen de hoşgeldin Beatlefan.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 merabalar efendim merabalar (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ho$geLdN!..[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki? spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki: michael jackson - bağa gel bostana gel. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 *!DONK* aaah... yıldızlar.. gündüz gözüyle.. now ı'm so high.. bitsin benim finaller kaldırayım şampoiyonluk kupasınıkutlamaya gideriz eheh[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hosgeldin..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hoşgeldin nostaljik arkadaş da tapma birine cnm o kadar da diil yani[signature][hline]Nobody is perfect!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Vosvos'un var mı peki ?[signature][hline]g3nk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: crudgel_05, 10 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: hoşgeldin nostaljik arkadaş da tapma birine cnm o kadar da diil yani yok yok valla o kadar,hatta az bile. hem bir müzik grubuna tapmak kötü bir şey mi ki? vosvos'um yok da keşke olsa:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Boyardın böyle çiçek böcek.[signature][hline]g3nk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Krwlng in my skiN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.