Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Beatles manyağından selamlar

Beatlefan

Öne çıkan mesajlar

ben aynı anda hem teknoloji seven,hem teknolojiden nefret eden biriyim.hatta bilgisayarla ilgili bir bölümde okuyorum.ama eğer 60larda yaşasam,sanırım teknolojisiz de çok mutlu mesut yaşar giderdim.
müzik seven yönüm,teknoloji sevgimden her zaman daha ağır basmıştır.teknolojinin ilerlemesinden sonra müzik adına pek de güzel şey verilmediği kanaatindeyim.
bu konudaki düşüncelerim garip gelebilir ama ben oldies'e hastayım,bilgisayarsız,teknolojisiz de yaşayabilirim.ama 60larda yaşamak için neler feda etmezdim vs vs vs.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beatlefan, 06 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
ben aynı anda hem teknoloji seven,hem teknolojiden nefret eden biriyim.

açıkçası bendee aynı fikirdeyim senninle ...
anolog herzaman daha iyidir bikere çok uzun ömürşü digitaller çabuk bozuluyo ... :-) özellikle bu müziksetlerinde böle...

babamdan kalan 78 bi fisher var elimde pikap ve herşeyi var ama çıkışı yanık kullanamıyom yaptıramıyomda parça yok olsa bile palı ama bi gün yaptırcam... :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

berkin affına sığınaraktan (zaten hep bir şeylerin arkasından yapmıyor muyum işlerimi.. böyle paravan arkasından derin devlet tadında.. neyse)

İ KİSS YOU!![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

*!DONK*

aaah... yıldızlar.. gündüz gözüyle.. now ı'm so high..

bitsin benim finaller kaldırayım şampoiyonluk kupasınıkutlamaya gideriz eheh[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crudgel_05, 10 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
hoşgeldin nostaljik arkadaş da tapma birine cnm o kadar da diil yani

yok yok valla o kadar,hatta az bile.
hem bir müzik grubuna tapmak kötü bir şey mi ki?

vosvos'um yok da keşke olsa:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...