ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kullandıgım modem x4 Ethernet ile kullanıyorum. Artık olay emuleyi de aştı. Sadece knoppix ile baglanabileceğim artık herhalde. Yaptıklarımı anlatayım. Formatı çektim. WinXP yi bir guzel yukledim. Sistem açıldıgında yine her zamanki gibi internet çalışıyordu. Zaten modem ayarları sabit. Ben DNS ayarlarını değiştirdim. Firewallu iptal etmek için Statik IP :10.0.0.254 getawaye de modemin ipsini :10.0.0.2 veriyorum. O zamana kadar problem yok zaten. Bundan sonra XP nin kendi kendine kapanma problemi var biliyorsunuz onun için patchi yukluyorum ve bir bakıyorum bağlantı yokoldu. O andan itibaren modeme ulaşamıyorum zaten. Bakıyorum bilgisayarda Hwclock.exe diye bir program calışıyor. Onu silmek için restore point muhabbetini kapatıp safe modeden registryden siliyorum. Ardından gidip system32 klasöründen de siliyorum. Bir keresinde bu işime yaramıştı. Ama bu sefer yaramıyor. O bok her formattan sonra zaten ortaya çıkıyor. Kafayı yicem son 3 gundur kac kere format attım allah biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bu arada yukarda anlattığım olay e-mulenin çalışmaması değil. Emuleyi calıştırınca internet bağlantısının kopması şeklinde yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bunun emulelik bi yanı yok gibi yalnız, bu bi acaip bişi. patchledikten sonra hiç mi bağlantı sağlayamıyorsun nedir anlamadım ben.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Önce Windows Updateleri bir güzel yapıyoruz ondan sonra bakıyoruz bir problem kalmış mı diye. Eğer bu problem hala devam ediyorsa isyan ediyoruz. not: Büyük ihtimalle makineye giren wormlerden kaynaklanan bir problem.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Windows updateleri yapamıyoruz cunku baglantı kesiliyor maalesef. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Şöyle bir şey yapılabilir, yakınlarda oturan ve broadband bir bağlantıya sahip olan arkadaştan rica edilir tabi bu arkadaş da CDR da olmalı tüm yamalar çekilip bir cdye atılır. Sonra afiyetle kurarsınız bilgisayarın modem bağlantısını kesip. Tabi yok benim işim acele diyorsan şuanda daha etkili bir çözüm gelmedi malesef.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Tum yamalar dediğin hangilerini indirmek gerekiyor. Su an Knoppix ile takılıyorum ordan cd ye aktarmayı deniycem artık bcerebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 SP2 şart bir kere birde Türkçe'ye çevrilmiş hali "Kötü Program Temizleme Aracı" (sanırım böyleydi komik biraz ama) çıkartır Microsoft her ay onu da indirirsen worm sorunundan kurtulmuş olursun. SP2'nin network kurulum için olan versiyonunu indireceksin yanlış hatırlamıyorsan 170mb civarı boyutu.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 @ghaldszar modeminde UPnP özelliği var mı? onu açıp kapayabiliyormusun? eğer kapanıyorsa kapat. bi ihtimal o sorun olabilir. sp1 ve sp2 yi kurmadan internete girmek zorundaysan, zonealarm ı indirip kur. zonealarm çalışırken o wormdur virüstün falan giremiyor sisteme. zone alarm için http://download.zonelabs.com/bin/free/1012_zl/zlsSetup_55_094_000.exe Hwclock.exe için de şurda bişiler yazılmış. http://www.geekstogo.com/forum/Hwclockexe_removal_help_please-t23813.html[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 04 Haziran 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ehor, arkadaslar su an sorunumu cozmus bulunmaktayım, yanılmıyorsam. 2-3 official, 2-3 de editlenmiş mod denedikten sonra, en sonunda freeangel'ı denedim ve öeah dedim. her şeyi çözdü, üstelik net de cok rahat kullanılıyor 20 küsür dowload yapmasına karşın. yalnız sanırım tam ayarlarının yapılması şart yükledikten sonra. bunun için, eğer yükleyecekseniz(dosya da var bu adreste) şuraya bakınız: http://www.divxplanet.net/docs/emule/index.htm yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bugün yeniden freeangel kurdum bu sefer o ayarları yaptım, daha önce o ayarlar olmadan kendim kafama göre yapmıştım.gözle görülür bi farkını görmedim ama illaki vardır tamamen okuyarak yaptım hakkaten teoride çok faydalı ayarlar.elbet vardır bi faydası da öyle KBPS artışı falan beklemeyin hehe.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abi valla ben sadece eski formuna kavuşmasını istiyordum, şu an gördüğüm kadarıyla eskisinden de iyi bu ayarlar ve freeangella. yalnız kıl kaptım, upload başlayamadı bir türlü, modun özelliği olarak yazıyor ama bayağı da zaman oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 upload ? o ne ?[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eheh, yahu yapmıyor mu bu meret upload hakkaten be oha bu ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 cidden calisan bir emule client'i ve mod'u tavsiye etmek gerekirse free angel mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben şu an için diyebilirim dom, o verdiğim adresteki ayarları yapman şartıyla. ama erken de olabilir, program daha 1-2 saattir çalışıyor. şu an için süper hakkaten. hem tam performans dl yapıyor, hem de nette çok rahat gezinebiliyorum açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende soyle bir problem oluyor, atiyorum listede 3 tane item var, bir tanesi 50kb, 30kb arasi bir performansla download oluyor ve akabindekinler gunlerce kipirdamadan kaliyor. buna ne diyoruz? ustelik upload bile yapiyorum ben aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bence sen susmalısın, biz burada 256'cık adsller olarak, 25kb görünce sevinç naraları atıyoruz, sen gelmiş yok 30, yok 50 hesabı yapıyorsun. ayıp ayıp, eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bişeyin günlerce inmemesi için baya nadir bulunan birşey olması lazım emule da genel bi kullanım prensibi var, ne kadar çok açık tutarsan o kadar iyi çekersin sıra mantığı gibi birşey var, availible source olayı işte.böle 5 source da olan birşeyi kısa sürede download etmek tamamen şans.o an sana yolluyor olması lazım adamın bağlantısının hızlı olması lazım vs. freeangel ı bi kaç ay kullandım öbür modları denemişliğim yok ama uzun zamandır emule kullanıyorum freenangel bana yetiyor.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 birseyi download ederken once complete sources daha sonra availabilitysine bakiyorum, yanlis mi yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dom, bu arada, bu diğer dosyaların büyük bir bölümü önceden bitmişse, ve bu inen dosya daha yeniyse, bu normal olabilir. zira emule'da biteyazan dosyaların önceliği arkaya atılır, daha az tamamlanmış dosyalara yönelinir. ancak bu freeangelda o olayda bertaraf edilmiş, hepsi öncelikli, hepsi pek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 valla dom birşeyi indirirken önce boyutuna adına falan bakıyorum ki yanlış şeyi çekmeyeyim sonra availability si en çok olanı çekiyorum emule ile acaip rare bulunan film ve oyun çektiğim de oldu 2 ay süren download um oldu.ama değdi yani çünkü çok geniş bir arşiv sunuyor hiçbir yerde bulunmayan birşeyi bulabiliyorsun.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 insafsızlık edip uploadu köküne kadar kısmayın da, isterseniz dünyaları indirin freeangel la göttanmod la. p2p olmazsa ne yaparız di mi ? :P[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eh, deneme[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Az kaynağı olan dosyalarınıza yüksek öncelik verin ki paylaşımda daha fazla upload etsin o dosyayı haliyle kuyrukta bekleme süreniz de kısalsın. Shared Files sekmesinden az kaynaklı olan dosyanıza yüksek öncelik atayacaksınız. Hatta bazı modlarda Powershare özelliği vardır açmanız akıllıca olacaktır bu özelliği.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar