Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok öenmli bir soruna acil yardım lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim 80 lii 12 olarak görüodu.
adama dedim 60 20 olarak ayır.
40 40 yapmış. aklıma o geldi 40 diince sinir oldum yine adama ehhe.
sormadım nası yaptı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 12 Şubat 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
bios update etmen gerek bildiğim kadarıyla.[hline]fighting for peace is like screwing for virginity

+1

bende 4gb eksik var HDD de daha geri kalanını dolduramadığım için sorun olmadı ama bende bir update edicem yakında[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Mesaj tarihi:
PC mi ? İşletim sistemi mi ?

Eğer BIOS Auto Detection 'da 1.9 olarak gözüküyorsa, BIOS Update etmelisiniz. -ki böyle gözükmesi absürd olur, hiç bulamaması lazım, ya da takılması -

Eğer işletim sistemi böyle görüyorsa, FAT16 olan partitionunuzu FAT32 'ye geçirin.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
Mesaj tarihi:
dos a gir fdisk i aç yanlış hatırlamıyosam 1 e bas sonra yol 2 ye ayrılıyo
1. yok sende tek drive warsa 2 ye bas
2. yol 1 sen fazla drive warsa 3 e bas baştan başlat format at
ama önce 4 le yeni hdd ni seç

başında bilen biri olursa ii olur çünkü anlatamadım :)[hline]King Of Chaos
Mesaj tarihi:
hiç bişi anlamadım ya
şimdi dosdan fdisk yazıcam bende sacede bir hdd var ne yapıcağımı ona göre yazarmısın lütfen diğer pcdende gelişmeleri yaziiim bende[hline]karga
theurgist of The Forsaken

Mesaj tarihi:
patition magic deilde onu aratınca çıkan bir programı kullandım program hdyi 40gb olarak görüyor fakat 38gbsini dolu görüyor nasıl düzelir bu?[hline]karga
theurgist of The Forsaken

Mesaj tarihi:
Bak ilk önce anakartının sitesine girip bios update ediceksin...

Ondan sonra Partition Magic Pro v7.0 ı bulucaksın biyerlerden. Zaten ingilizcen var. Programı kullanmak çok kolay. Halledersin...

Ama herşeyin başı bios update...

*!Aradaki buzların erimesini istemektedir*
Mesaj tarihi:
Yanlış hatırlamıyorsam, FAT16 partitionları 2.1 GB 'den büyük yapamıyoruz. Eh Windows her zaman +-100 MB gibi bir değer gösterir zaten.

Eğer sorun partitioning de veya BIOS Support'da değilse, %80 sorun filesystem type'in FAT16 olmasıdır.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
  • Yeni Oluştur...