Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Açılmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar pc demi bir sorun var yoksa netten mi bilmiyorum ama Google kafasına göre takılıyor bende sabah baktım açılıyordu öğlen açılmadı akşamüstü gene açıldı şimdi gene açılmıyor demekki sabah açılcak gene ne yapabiliriimm[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
sabah denedim açıldı,
öglen denedim açıldı,
ögleden sonra denedim açıldı,
akşam denedim açıldı,
şimdi deniyorum gene açılıyor

sende sorun var galiba=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
o değilde benim türkçe gugıla bağımlılığım var herhalde

hiçbir şekilde ecnebi gugıla giremiyorum hep türk gugıla atıyor beni ?

Özgrülüğümü zedeliyor Kişilik haklarımı zedeliyor
mahkemeye vericem ![signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Klasik DNS sorunu gibi görünüyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Bilgisayarında istenmeyen bi program bu soruna neden olabilir. Spyware ya da virüs taraması yapmanı tavsiye ederim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
evet o saatlerde benimde bi süre girmedi msn bizim üninin sitesi falna sorunsuz çalışırken google hata veriyordu[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
  • Yeni Oluştur...