Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tarih ve fiyat belli olursa ben de gelebilirim. yannız o kıyafetleri giymem ben direk eşofmanla oynarım yani şimdiden sölim. sığmıyorum.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 simdi gelebiletesi olanlari yazalim tharkas estel quivalen sheref ZaugnaKhaldun Abus khas Zerokull Xanthe Spidee maxigenous Mandoo UrZa Selamon Solonor KenshinHimura blackchaos elesso BeIlow CusTodeM Chiptech 21 kisi eksik yazdiklarim hemen bi mesaj caksinlar listede olup kesin gelmiyeceklerde soyleseler iyiy olur. az once tel actim cevap vermediler:P aman kapanmis olmasinda ehau.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hmm ben de gelebilirim tam olarak nerde ne zaman olucak? Bi de ilk topic update edilse devamlı son gelismelerde de boyle satır aralarını okumak zorunda kalmayalım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 21 kisi hic oynamamıstım biz genelde kilyosa gidiyoduk arkadaşlarla. 2 ye 3 falan oluyoduk(hiç bi zaman eşit takım yapamadık hehe) taksimdeki mekanı bilen biri büyük mü değil mi yazsa güzel olur aslında.. bide kapalı biyer mi acaba..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sayi onemli deil 10v10 da olur 4tkaimli turnuvada olur[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bende geliyorum![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 %100 varım ne zaman[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Prawler, 11 Haziran 2005 12:26 tarihinde demiş ki: valla temmuzun başında da ben bodruma kaçanzi ne zaman dönceğim belli olmaz eheuh gelme lan istemioz seni ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tamam aradilar simdi aynen devam ediyorlar oyun 15 kagit 15er deakikadan 3 set 50mermi veriyorlar sonradan alinan 25mermi 5milyon gidis bostancidan trenle fatih duragina orda mc de yemek yedikten sonra kisibasi 2-3 milyona otobusle alip goturecek getirecekler. tarih belirleme kaldi simdi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 la ne zaman olcak!!!![signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Nihahahah mandooo geliyo yardım kafasını fenerlinin =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bizi 15'er dakikadan 3 set kesmez tabi =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 simdi 23 u icin konustum hafta ici oluyor persembe gunu bi ihtimal olur dediler cunku hafta ici aksam 7den sonra orda oluyorlar biz sabah geliriz dedim konusacaklar. herkese uygunmu 23u onay ckein bakalim bende yeri ayarliyim. yeni liste yapalim. 23 HAZİRAN [signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 11 Haziran 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bana her gün her saat uygun yıllardır bunu oynamak istemişimdir özgürüm zaten evde sözüm de geçiyor bu yaşta bak evde yalnızım kaç gündür ben idare ediom eheh neyse şaka bir yana kesin varım ben[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bence 23 uygundur..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 la spidee forumlardasın nie msn e girmiyorsun engelledin mi yoksa beni[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 23 YAPMAYIIINNNNN!!!!!!! 24 YADA 25 YADA 26 YADA NE BILLIM BISI YPN AMA 23 OLMASIIINNN!!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 23 Haziran uygundur gelirim ben Ama içmeye gidicez dimi =) Akdeniz e gidek !!! ayrıca abi ben tuzlaya gelemem direk buluşup gidelim ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=122804 burdan devam[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar