_Nix_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bana çıkan en iyi shrd ama beramustayım shrdın pek bi önemi yok burda :) ama 100 abys kırdrımakta fayda war 100 lük halinde olursa her 100 abyste bi saglam item weeriyo ama bu harpoon da oluyo salamanderde miragede iron da ironx te o senin şansına ama kesinlikle parası çıkıyo zevklide oluyo tavsiye ederim[signature][hline]Temiz Suyu Bulmadan Kirli suyu atma , Temiz Suyu Buldugun Zamanda Kirli Suyu Atmayı Unutmaki Birbirine Karıştırmayasın
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bugün 1 saat kastım toplam 8 abyss gem topladım .. kırdırdım 8 inide totemic spear çıktı bana şuana kadar çıkan en iyi itemdi ama onuda upgrade ederken patlattım az önce :S[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
RakipUsta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 walla benm manner 620 su anda. ama manner 100 falanken bi keresinde 7 gem kırmıstım 3 chitin 2 fp cıkmıstı :) o gazla basladım manner kasmaya dedim daha neler cıkar. chitinin yuzunu unuttum walla mannerla alakası yok galba. bu arada civicv olayına aynen katılıyorum newbie iken deli itemler cıkabilio not: bosslarda ise yarıyo ama denedim, dts hammer cıkmıstı [signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? [Bu mesaj RakipUsta tarafından 30 Mayıs 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Karthoroz tnaıyom falla dayım sırf ticaret :) bende 3 gemde mirrage düşürmüşdüm onun dısında hep your upgrade scroll düşüyor bi iş var die düşünüyom cake bile düşmüyor silahlarımı üzerimi hep ordan düşenlerle upgrade ettim yani bellli bi yere kadar :D ama tamamen şans mannermiş neymiş calışmıyo gemde :( zaten manner empire olmadan aktif olmicak sanırım..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
BLueSea_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 areste artık menner işlemıyor diyer server larda işliyor ama areste işlemıyor....
BLueSea_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bu dogru arkadaşlar ben lvl 60 chara 100 tane abıys kırdırdım 1 tane chıtın çıktı başka bi boq çıkmadı :D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben lvl 12 iken 15 tane abysle 2 tane rog chitin, 1 tane priest bone crasher düşürmüştüm :) ss almadım ama sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yuh sokam abyss geme 50 tane gem kırdırdım az önce 3 parça chitin geri kalan nus kek .poğaca . kola. meyva suyu[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
Hakanaka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yaa tmmda bu kadar gemi nerden buluyosunuz yaa bende hiç yok
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 parayla alıyoruz tabe yada gidip 1 hafta kasıyoruz abyssde! dun parayla 80 gem aldım aresde! cıkan 2 rogue chitin boot 2 rogue chitin pauldron 1 priest chitin boot. 2 crimson pad 1 crimson robe 12 nus gerisi fp kek pot.. parasını cıkardı yani basacaksanız yuksek miktarda basın kesin parasını cıkartıyo! 5 10 tane yi boşa denemeyin tamamen sansa kalıyo o zaman![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aybssden hiç iyi bişey çıkmıo mirage filan belkide forgetten templer geminden çok şey çıkabiliyomuş
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 en son 230 geme 3 rog chitin 3 warior chitin 4 priest chitin 1 slayer 20 tane de nus falan işte
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 forgetten temple de sandık cıkıyor gem degil! ondanda zaten 1. sınıf itemler cıkıyo ve oyunda abyss de dahil dusmeyecek itemler cıkabiliyo! orda sadece hayatta kalmak şans! sandıkda 1 item degil birkac tane cıktıgı için sansa gerek kalmıyor! yani o sandıkdan en az 500 600m kazanırsın en kotu ihtimal! abyss le bir tutmayalım onu :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 umm ben gem verio die duymuştum dediğin gibi hayatta kalmak çok sor ne olduğunu göremedim sonunda :D
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sona kalmak degil zaten 30 dk içinde cıkan tum yaratıkları kesmek gerekiyo! biz dun gece 20dk hayatta kaldık fakat en son party trol warrior lamentation vs vs geldiginde yattık 2 priest oldugu halde party de! orada 32 lişi bunu tamamlayamaz![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben girdiğimde genelde kimse olmuo ki abi ya Lvlın ne olursa olsun yanlız başına orası sakat
NosFFeratu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Simdi kucuk dilinizi yutmaya hazirlanin :D Bizim Biftek abi bar diezden beramasua bizim tayfa böle diezden beramusa gecti iste bu biftek abide(32 yasinda) 1 gün abyss geme gitmeye karar verir gider gelir 7 abyss vardir 1 gün bekler ve ertesi günü ogle vakitleri bi kirdirayim der sunlari ve söle der -Kek cikti -ApgIret sIkrul cikti sustu bu devam etti kirmaya bastan okudu -mir mir kek mek raptör cikti neymis bu raptör sonra -Abi nea dedin sen az önce!? -hea sey kek sIkrul raptör mu raptor mu ne bide o -Nea!? -Raptor dedi! -Kosun.... Kostum baktim inv de raptor duruyordu -Olm harbi cikmis lan abyss den raptor cikmis ohaa yuhaa ehuahua dasdasdasd ups ups -Bu benim isime yaramaz satayim... -!Olur mi abi! ver luciye kullansin en iyi warrior silahi!!! Daha sonra bu raptoru alir ama kullanamaz +3 nus yapar +4 +5 +6 busa kadar cikar tabi en basta buna reduce cakar Simdi serverda reduce lu raptor dolu millet satin aldi dire dupe lemisler yani neymiiiis!? Beramusdaki tüm reduce raptorlar biftek abi ve luciden cikma imis :D[signature][hline]-Hadi dupe koyuoz!?! -Hadi, hadi, Hadi!!! Bi müddet sonra... Ahahahah koyduk cocuu paraya bak 20m -20m nedir ki!? 2milyar nasi!? Höynk der oyunu birakirim...
cronos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tamam kabul ediyorum daha civcivim ama bu absyyy kırdırrrrmmmaaakkk nnnneee yyyaaaaa bi açıklarsanır çok makbule geçer
marksman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abi ne iş ben kime sorduysam mannerr dedi siz de şans diosunuz. ilginç
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bana çikan en iyi item : Potion of Wisdom. Garip küçük yumurtalar çikiyo boyuna.
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Tam olarak 270 tane abyys bastık bi arkadaşla yarısını o yarısınıda ben benim lvl 54 onun lvl 48 idi bende bende cıkan 1 tane mirage 1 tane elixir staff 1 tanede iron crosboww cıkmıştı olay bu diil :D 48 lvl adamda benden daha fazla item cıktı 1 tane shard bi tane iron bow bi tane mirage ve 4 5 tane chitin cıktı rogue priest and varior chitinları olay manner veya lvl bakmıyo iş ballıkta :D herkeze kolay gelsin abyys basmalarda pastane fikri cok hoşuma gitti[signature][hline][b]KO Ares Server - LoRd_ArWeN - Orc lvl= 53
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 efet o yumurtalardan dolmuştu bi zmnlar banka murtaza görmüştü zmnında sabah akşam aybssdeydim :D kek bile çıkmıodu sonra paso rogue chitin vermeye başladı en az 15 part rogue chitin çıktı :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIDENT Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Öne çıkan mesajlar