Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bir sitede buldum ark. vasıtasıyla,indirdim kurdum fln ama hata verıyor.bu programı önceden kullanmı$ olan var mı?ındırdıgım sıtede adamlar neler yapmı$ =) bı de hata vermese $erefsiz =p p.s: bu uo architech sadece runuo ıcın mı? yoksa sphere de calı$ıyor mu?[signature][hline]Pyro
UOYardim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 napmış ?[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 UOYardim :lol: Not=Kesin Ve Detayli Bilgim Olsada Bilgilendirsem ama sorry[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 programin işlevselligini biraz daha detayli acarmisin[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ne işe yarar bu ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 %90 RunUO[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben daha ılk defa duydum.ı$te axis gibi bir program; $ehir yapımlarında fln cok kolaylık saglıyormu$ (axise nazaran) vs.[signature][hline]Pyro
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 RunUO dur büyük ihtimal link ver tarzdan anlarım[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tmm runuo ıcınmı$.kendı orj. forumlarında sormu$tum cvp gelmı$.[signature][hline]Pyro
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 runuo rulz tabi pandora box falan :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sphere içinde olanı var.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 axis den başka sphere icin neler var ? tabikide Sphere Tool yardimci program v1.3.5 Beta released My Mahmut 17 m tarzi programlardan başka[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo]
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: ultrAslan, 10 Haziran 2005 18:52 tarihinde demiş ki: sphere içinde olanı var. linkini nerden bulabilirim?[signature][hline]Pyro
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=82878 Program hakkında detaylı bilgi zaten forumlarda var.. Kimse arama yapmıyor ki...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar