malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 lvl 49 dan herkes nefret ediyordur herhalde. bu level ı sadece questler yapaak geçmek mümkün. lvl45-48 epic questler free the rogue stone of arawn adını hatırlayamadığım bir quest: caldey deki chanter dan alınıyor bracer quest ben bu questleri yaparak 50 olmuştum. sıkılanlara tavsiye ederim.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bana ne tavsiye edicen Belgacım? :P [Bu mesaj Saint tarafından 23 May 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 inanmazsin belki ama ben solo yaparak gecmistim :) hatta ta 44 ten 50 ye solo ile tabi sonra oyundan nefret ettim bi sure[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hehe sana dantess diamond grubu tavsiye ederim. bağlantı düzeldiği an yapabilirim.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 wallaha merlinde skald yapıyorum 2 günde 40 dan 44 e ulaştım hatlar düzeldiği anda sanırım 5 günde 50 olurum sadece işten artan zamanlarımda kasarak.. (solo)[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 öhöm 6 günde 43 den 50 olmuştum. 48 den 50 ye bi günde geçtim. hatta topicim vardı. hergün kaç lvl olduysam yazıodum. hatırlayan hatırlar.[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: -Aragorn-, 23 May 2003 15:36 tarihinde demiş ki: öhöm 6 günde 43 den 50 olmuştum. 48 den 50 ye bi günde geçtim. hatta topicim vardı. hergün kaç lvl olduysam yazıodum. hatırlayan hatırlar.[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. :O) çok hoş ben dun gece 12:00 da oyuna giddim ld oldum 12:05 de yine girdim kasmaya başladım lvl 43 olarak sifirdan kastim saat 2 de 6.5 bub doluydu saat 3 de lvl44 oldum :)[hline]/s task [Bu mesaj StJoe tarafından 23 May 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 al stjoe :) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=27024 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=27512[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 lol bone senin için xp konusunu bambaşka bir şekilde incelemek gerekir güzel kardeşim[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ben de gecen gun bi champ actim 3 saatte 29 oldu solo ile, lol..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 4day 16hour küsür playtime la rangeri 50 yaptim ama oyundan baydiim için elden çikardim charlari :D[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 49dan 50ye geçiş için questler Lost Treasure - (SI) - Ariette behind Ft Gwyntell Free the Rogue - (SI) - Speak to Arden the Instrument Merchant in Cear Diogel Restore the magic - (SI) - Get the quest from Lady Lurlei in Caer Gothwaith Malignant Creatures - (SI) - Hebben we al Lost Stone of Arawn - (SI) - Lost Stone of Arawn - (SI) (Herhaalbaar 1.5 Billion EXP) Bunların yanında +45epicleri Bir arkadaşım 8saatte 49dan 50olmuş bu questlerle[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 0 dan lvl 50 olmak actiin char a gore cok farkedio sonucta bi wizard weya pala ile 2 ayda olcaksan ortalama günde 5-6 saat play ile bi scout actinmi bu ikiye katlanabilio :( gruba almiolar felan zor is zor[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sen sus daverc... sanki okçusu var yaa.. bu arada seni bugün uyandırmayı unuttum kusura bakma :D[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Söylediğim questlere bugun tam olarak baktım Malignant Creatures dışında solo olarak yapılabilecek yok.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar