Cassie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya lensi kullanıyorsan her gün değiştiriyorsun da kutuyu hiç açmazsan bir max. süre var onun derdindeyim çünkü alerji yüzünden kullanamıyorum bu arar lensleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Head en son gece muhabbetimizde sen fıçı bira bense karamel parçacıklı dondurma olmuştum, yine bi şeylere doğru gidiyoruz ama hadi hayırlısı :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ahah online lens çıkarıcam şimdi[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bende de bi tepeleme tabak dolusu sosis ve patates resmi var, hani o geceyi tekrarlarsak diye saklıyorum... 11 azmanı (87 kilo ortalama) doyuracak büyüklükte.. :) Gerekirse lenslerimin fotosunu da yollayabilirim :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Kimyasalcım hayırlı olsun. Şanslısın, benim gözüm aşırı hassas lens kullanamıyorum, 4 derece miyopla, kapıların yanından tozlarını alıp geçiyorum gözlüksüz :) Daha büyünü düşünemiyorum... Göz ameliyatları kasış işler, o lazerin de göz doktoruna danışmadan ve o ver parayı ol ameliyatı yerlere gidilmeden yaptırılması lazım derim. Aslında en sağlamı babamınki, katarakt çıkmıştı tee 39 yaşındayken babam, göz lenslerini tümden değiştirdiler. Cillop gibi oldu. Ama gözlerinden ışık falan yansıyor çok komik, bir de miyopluğu gitti ama yaştan dolayı olan hipermetrop etkilenmedi hiç, o var hala. Sana gözünü dikince, ve karşıdan ışık geliyorsa, babamın gözleri cam cam parlıyor içeriden, korku filmi gibi. Bir de tecrübe, babamın arkadaşı gidip direk ameliyat oldu, sonra göz basıncı mı ne düştü, iki hafta gözünü gazla normal tutup dik oturttular, bilmemne dokusu yırtılmış operasyon sırasında, gizli göz tansiyonu varmış bakmamış adamlar kesip biçmeden bilmemne. Tam ne olduğunu belki qui anlamıştır ama çok kasış olmuştu ona göre.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Retina dekolmanı olsa gerek o. Retina yapıştığı (aslında yapışmıyor, vakumla duruyor) yerden ayrılıyor. Erken farketmiş olmaları çok iyi. İleride körlüğe kadar gider. Göz hastalıklarında sözlü sorumdu bu hehe :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Qui, 08 Aralık 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Amelyat olmak için kim yerde 18-20 yaşından büyük olmak, en az bir yıldır numaranızın değişmemiş olması gerekiyor. Ayrıca numaranın büyümeyeği gibi bir garanti veren gayet sallıyordur. Hiçbir garantisi yok bunun. Ayrıca bu tür amelyatların dünyada hala araştırma fazında olup, uzun dönem sonuçlarının bilinmediğini hatırlatırım. Amerika'da bu numara amelyatlarını olmak için bir araştırmaya dahil olmanız gerekiyor ve öyle her isteyen amelyat olamıyor. Ama türkiyede işler daha bir saçma yürüdüğü için ve kontrolsüz olduğumuz için herkes bu işi yapmaya başladı. Qui cok hakli ; sonra bu insanlar gorsel ve yazili basina cikip : " Efenim biz XYZ Goz hastnesi olarak amerikada cok pahali ve yapilmasi zor olan bu ameliyati Tukiyede sadece su su fiyata yapioruz , aksamada gozununuzle kiz kesebilir halde hasteneden taburcu edioruz fln fln " basliolar anlatmaya ... Ama kimse sormuo neden nie nicin Turkiyede bu kadar ucuz ve kolay ... ? Eger gercekten bu bizim teknolojimizden ve benzeri kolayliklaklardan oturu bu konumdaysa ben gercekten o hastenelerden ozur dilerim ... Ama degilse ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 XYZ Goz hastnesi lol 3 boyutluymuş:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ahhaha pikacu gibi mi oldun :D[signature][hline][ quote ]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı pikaçu gibi oldum lan [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya bende lens aldim bugun, uzagi super goruyorum (astigmatim var), gece falan cikartmana gerek yok bunlari doktur amcam oyle dedi. ama monitor'e bakarkene birazcik bulanik goruyorum acaba yeni taktigim icin falan olabilir mi?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Benim bir arkdasim boyle aylik lens almis Ayda 1 gidiyor doktor cikartip takiyor sonra 1 ay sonra yine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Benim lens'lerimde ayda bir cikartilip dinlendirilen cinsten. 1 ay sonra cikartip diger cifti takiyorsunuz.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben lens kullanmayı denedim ama kullanamadım çok zahmetli iş takması çıkartması bakımı temizliği vs vs....en iyisi gözlük :)[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! [Bu mesaj a-smurf tarafından 11 Haziran 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben 5 senedir lens takarım inanılmaz kolaylık saglayan bir olay benim gozlerde renkli oldugundan renksiz almıstım,(renkli olmasaydı da renkszi alırdım :P) renksizler boyle cok acık bir mavi oluyor belli olmayan... takması cıkarması cok basittir, alısırsın yani, ama temizlik cok onemli birsey, birde oyle gozunu oyarak cıkarmaya calısma sakin sakin cıkar, mesela annem gozunu mu cıkarıyor lensini mi anlamassın, daldırıyor elini gozune el kayboluyor falan ilginc yani:P hayırla kullanırsın insallah yanlız pc basında cok takma derim gozlerini acayip yoruyor ve enfeksiyon cıkmasına da sebep(bana oldu da) sonra takamassın bikac hafta benden soylemesi:P gozlerin sulandıgı zaman ilerki zamanlarda cıkar ve yanında her zaman containeri tası cok ise yarıyor bisi oldu mu ckarıp icine koyuyorsun, lens de ziyan olmuyor(pahalı birsey lan:P) hade gule gule kullan:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 saolasin cok rahat ettim ya :D daha once neden almadimki :D[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ilk hafta cok zor gelmisti banada okula gitmeden 30 dk once kalkiodum :) Alisiosun 1 sure sonra;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 5 yıl boyunca 1, 1.5 ayda bir o da sadece değiştirmek üzere çıkarınca göz isyan ediyormuş sen düzgün en az haftada bir çıkar. gerçi iki gün gece çıkarınca düzeldi sanırım, eskisi gibi devam edicem ben. üşengeçlik kötü şey.[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 chemacal ne kadar bayıldın yeni lenslere? maddiyatcı kişiliğim ya kendim,i belli edeyim[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar