Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens aldım derinlik kazandım

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Amelyat olmak için kim yerde 18-20 yaşından büyük olmak, en az bir yıldır numaranızın değişmemiş olması gerekiyor.

Ayrıca numaranın büyümeyeği gibi bir garanti veren gayet sallıyordur. Hiçbir garantisi yok bunun.

Ayrıca bu tür amelyatların dünyada hala araştırma fazında olup, uzun dönem sonuçlarının bilinmediğini hatırlatırım. Amerika'da bu numara amelyatlarını olmak için bir araştırmaya dahil olmanız gerekiyor ve öyle her isteyen amelyat olamıyor. Ama türkiyede işler daha bir saçma yürüdüğü için ve kontrolsüz olduğumuz için herkes bu işi yapmaya başladı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

önce lazerin açılımına bakmak lazım.

LASER = Light Amplification Stimulated Emission Radiation
buradan yola çıkan bir tez, dalga boyu ufak olsa da radyasyonun uzun süre zarfında insanoğluna geri dönülemez zararlar verdiğini ve tedavilerde dahi kullanılmasının caiz olmadığını söyler.

daha iyisini qui bilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Mantık doğru ama böyle bir etkisi olmuyor :)

Uygulama süresi, kullanılan dalga boyu ve laserin tipi ve birçok nedenden dolayı düşündüğün etkiden çok uzak. Zaten bu amelyatlarda laserin kullanımı ısı etkisi ile korneada bir şekil değişimi yaratmak. Ortada radyasyon etkisine maruz kalacak doku kalmıyor :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Astigmat için torik lens mi kullanıyorsun??? Eğer öyleyse lens ne yaparsan yap senin göz merceğine göre kendini ayarlar.Gerçi hepsi yapıyor ama bunların sistemi ve fiyatı daha farklı.Öncelikle soft lens sakın alma derim takarken çok zorlanırsın.Ben zamanında çok kasmıştım çünkü.Bir de yatmadan önce lenslerini çıkar.Gözünde sulanma,kaşıntı falan oluyorsa eczaneden (adını unuttum,sorarsan söylerler) parantez içindekini al ve damlat.Çok rahatlık getirir lens kullanmak.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 1.5 haftalık lensliyim :) 3-4 gün sonra geçiyor sulanma ve bulanma. Ama ben yakını eskisi gibi çok iyi göremiyorum gözlük gibi performans vermiyor lensler :) Gözünü ovuşturma daha bugün tecrübe ettim lens gözümün üstüne kaydı baya uğraştırıyo görmek ve çıkarmak :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben yakını eskisi gibi çok iyi göremiyorum gözlük gibi performans vermiyor lensler

esası her insan böyleymiş:D
gözlük olduu için üstünden baktığımız için alışmışız kasmadan bakamaya
insan 2 karış dibini görmeye gözleri yok ama miyop olunca gözlüksüz 4cm dibimi görebiliyorum ben işte lenste onu yapmaya kasınca odaklanamıyorsun

tabi bi süre sonra odaklanma artıyorda 1 karış dibini görememe var[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...