Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bayadır istiyodum sonunda aldım lensi 6.5 miyop ve astimat lens aldım yüksek 1.0 astimat var bide bi wtf oldum lan sulanıyo gözler tabi bi bulantı oluyo hali ile ilk defa takıyoruz 1hafta dolaşacam böyle sonra sorun çıkmassa devam:D ama her göz kırptığımda tekrar bulanıyor ya:) ilk taktığım içinmi oluyor?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 takarken gözünü oyduğundan bulanıodur ilk seferde haliyle gözü biraz tahriş edersin takmak zor geldiğinden elleşme geçer. sulanması süper bişiy, sulanmazsa kork.güzel olaydır lens.rahatsız olursan direk çıkar mesela bilgisayar başına 7-8 saat kullanırsan gözün kuruduğundan yapışır biraz göz fecii yorulur o zaman çıkar işte[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan ben takmadım lensi doktor taktı daha önceden sırf miyop lens ile öğretmişti çünkü[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 lensli chemical heyt be renkli mi bu lens? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 astigmat lens nasıl bişey miyop için olandan farkı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben zaten yeşil gözlü adamım niye renkli alayım ki:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 astimat lenste alt taraf birazdaha ağır olduğu için (farketmiyorsun doktor söyledi:) ) lens düz duruyor ve astimatı düzeltiyor astimat X Y eksenlerinden sadece Y yi bulanık görme gibi birşey olduğundan düz durması lazım lensin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 güzel fikirmiş o zman ben lensi biraz aşağıya çekeyim veya yırtık lens kullanıyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bide ağır taraf ı nasıl ayarlıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 olay o diil lensin şekli değişik diil ama içinde astimat lenside var miyop ile beraber yani aşa çek farketmez[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ayarlamıyon kendi iniyo bi süre sonra[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Chemical bu lazer lı tedavıyı gordunmu belkı yardımı olur?Adamın gozu 9 no idi direk 5 dakkad 0.25 e falam indirdiler errtesi gun ise hiç bişi kalmadan gezio adam.Yne lense alışamassan bole bı yolda war .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ne renk lens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 göz numarası sabitlenmesi laızm onun için yoksa yaptırcağın ameliyat bi işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hyr o ameliyat yapıldıktan sonra en fazla 1 derece buyomuş oda az bir ihtimal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Grom_Hellscream, 08 Aralık 2004 17:29 tarihinde demiş ki: ne renk lens yav okuyun şu mesajları :([signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 1.00 derece büyüse bile gözlük veya lens takmak zorunda kalabilirsin ayrıca yalnışın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:pikaçu gibi oldum lan Chemical' in title'nin Pikaçu olarak degistirilmesini talep ediyorum :)[signature][hline]Everything has a beginning has an end... Amarcord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ha şimdi gördüm ama ne bilim böyle kırmızı gri renk yada bembeyaz renk alabilirdin hoş dururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bembeyaz renk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yani böyle raiden gibi düşünsene göz bebeklerin beyaz gözükücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Grom-Hellscream abartma bence.Forgiver Seba tüer le gece haberlerınde gördüm ameliyatı doktor en fazla 1 no buyur dedı adamın gozu 9 idi.Ameliyattan sonra buyumesıde çok zor ihtimal dedi .Ama dediğin gibi goz nosunun sabıtlenmesı olayı şartmı bılmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 İlk takışta gözünün içine ettiğinden o büyük ihtimal =) 5 miyop, 1.5 astigmatım ve lensi icat edene her gün methiyeler düzüyorum, süper bişi =) Hayırlı olsun[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Penth ama dr.si takmış öle yazıodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ha, o zaman 3 seçenek var 1- Alışma süreci 2- Doktor muayene sırasında bazı damlalar damlatıyo, feleğini şaşıyosun ogün. 3- Gözün lens için fazla hassas =) Doktor bilir tabi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar