Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Twix[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 atabarının mavisi güzel , bi de damak vardı eskiden bilmiyorum hala var mı şimdi...[signature][hline]chuck!
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hmmm ben hepsini seviyorum ama tadelle miydi, birde hobi galiba oyle iki tane vardi, oldum olasi onlardan nefret ettim , kustum, öehcgkle dedim,gerisi guzel[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 son zamanlarda çok sevdiğim albeni'yide ekleyim.[signature][hline]nothing
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 albeninin bitterli olanı çıktı ama normaliyle bunun arasında bi fark bulamadım :)[signature][hline]chuck!
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi yiyim bakiyim belki bi fark bulurum :)[signature][hline]nothing
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 trde satılanlar arasından mutlaka lila pause karamel lakin mekan zaman gibi sınırlamaları göz ardı eder isek milch-schnitte 1, yogurette 2[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj MonTezaus tarafından 06 Haziran 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 dido[signature][hline]you gave me life now show how to live
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 aslında pek çikolata sayılmaz ama değirmende satılan üstü çikolatalı içi vişneli kurabiyemsi....[signature][hline]The bittersweet taste of fate We can't outrun the past Destined to find an answer A strength I never lost I know there is a way My future is not set For the tide has turned But still I never learned to live without regret.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 donut mu ?[signature][hline]chuck!
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Sinikırs:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Zagg, 06 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Var öle tad manyakları; Bizim sınıfta b1ri vardı adam hergün ikramla ayranı bir arada götürürdü.. ikramla ayran değilde esas baklava+ayran kombinasyonu süperdir ki kimse bilmez bunu ulan tatlıyla tuzlu bir arada gidermi derler esas öle süper oluyor zaten :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şu anda muzlu alpella yiyorum , muzu tam olmamış ama beyaz çukulatası güzel...[signature][hline]chuck!
Mille Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Nestle Classic daha güzel birşey var mı yarrabi
555 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 lila pause çilekli , crunch,albeni (gofretimsi) ya genel olarak çikolata güzel bişey yau..[signature][hline]la petite ezique
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: 555, 06 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki: lila pause çilekli KIZ GOFRETI.[signature][hline]g3nk.
555 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ne alaka ya kız çikolatası erkek çikolatası ne yani..o zmn erkekler çikolata yemesin direk.[signature][hline]la petite ezique
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 cikolata olsun bizim olsun. her turlusunu yeriz :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Lila Pause Çilekliyi kızlar yer bu kadar, ben kantinlerde, kızların öğrenci evinde bunu gördüm, bunu söyledim. Erkek adam çikolata yemez zaten, ekmek yer.[signature][hline]g3nk.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 puehehe niye ekmek. o zaman saralleli ekmek yiyelim. bos durmasin ekmek hic cekilmez tek basina[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ikisinin ortası olmaz , çok feci :P[signature][hline]chuck!
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 zamaninda alexiye zorla cilekli lila pause yedirmisler oyuzden boyle kompleksli.[signature][hline]sushi.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Alexi_Septimus, 06 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: said: 555, 06 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki: lila pause çilekli KIZ GOFRETI. Aseueueh :D Alexi züper ya :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kinder bueno yönetir milkanın yoğurtlu bişeyi vardı bide, o da güzeldi. ayrıca after eightler de lezizdir.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Öne çıkan mesajlar